אל תהיה טיפש..ערוץ הספורט יודעים שהמשחק של מכבי יביא הרבה רייטינג ולכן עם שמים אותו בLIVE.. התירוץ שלהם כבר מוכן.
אמרתי אם כבר מרשים לערוץ הספורט לשדר משחק בלייב(אני לא אתפלא אם בסופו של דבר זה יהיה המצב), המשחק של הפועל צריך להיות משודר שם.
אף אחד, גם לא במועצה לשידורי כבלים ולווין לא יכול לקבוע באיזה ערוץ ישודר כל משחק.. שלודתם המשחקים אצל ערוץ הסדפורט והם יכולים לסדר אותם באיזה סדר שהם רוצים.
יום של פאדיחות ל-ONE. מהבוקר מתפרסמות שם ידיעות "בלעדיות" על כך שאייל ברקוביץ' קיבל פנייה מאבי נמני לבוא ולקחת את השליטה המקצועית על מכבי ת"א ולהביא איתו את אלי גוטמן. כמובן שב-ONE היללו את ברקוביץ' בכל הידיעות והוסיפו גם טור דעה על כך שזה ה"איש הנכון, במקום הנכון ובזמן הנכון". כמובן שהידיעות הבלעדיות הוסרו מהאתר לצמיתות, שכן מדובר בחקיין שעבד על ברקוביץ וניסה את אותו הדבר גם על שרף, סיני ורן בן שמעון. כמובן שבספורט 5 שמחו לאיד
זה רק מראה מי היה המדליף בעונת הגלאקטיקוס של מכבי תל אביב. ולחשוב שהזבלה הזה תמיד היה מאשים את אבי סטרול.
אבי נמני התראיין עכשיו לתוכנית החדשות של ערוץ 2 ונטש את הראיון באמצע. דני קושמרו שאל אותו על איך זה יכול להיות ששחקן יכול לפטר ככה מאמן, אם זה לא מוזר. נמני אמר שאם זה יהיה נוסח הראיון אז הוא מוותר (משהו כזה). קושמרו שאל אותו עוד משהו, ואח"כ נמני הוריד את האוזנייה ופשוט הלך. לא מכובד.
תהיה בטוח שזה ישודר בכל תחנת טלויזיה אפשרית בימים הקרובים ושזה יקבל 'אייטם' ב"יציע העיתונות". אבי נימני אשף בהתנהלות עם התקשורת. בגלל זה הוא גורם להמון אוהדי כדורגל להחשיב אותו להרבה מעבר למה שהוא.
הוא הוריד את האזניה כי הוא יודע שזה נכון מה שקושמרו אמר. נמני זה שחקן שאני די שונא, בלי קשר להיותו שחקן מכבי, זה אחד הדברים שבגללם אני שונא אותו.