פייייי שתי הבדיחות האחרונות קורעות במיוחד זאת עם הכורדי חחחחחחחחחחחחחחח מאיפה אתם מביאים תבדיחות האלה יאללה.
שמעו בדיחה טובה ששמעתי לאחרונה: לכורדי אחד יש פגישה, הוא לא יודע מה לעשות אז הוא הולך אל אבא שלו ומבקש עזרה. אבא שלו אומר לו:"לשנינו יהיה הוקי טוקי ואני אגיד לך מה לעשות דרך ההוקי טוקי". בזמן הפגישה האבא אומר לבן שלו:"תוריד לה את הבגדים". הכורדי מוריד את הבגדים שלה. האבא אומר לבנו:"עכשיו תכניס לה מה יש לך ולאבא". הכורדי הכניס לה את ההוקי טוקי.
:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
והיום כשאנחנו גדולים, אנחנו מבינים שהמוזיקה שם היא מוזיקה של ריכארד וואגנר, וברגעים אלו אני מחפש עוד רמיזות אנטשמיות (שכנראה יש).