מחזור 2 בליגת העל :: בית"ר עם נוק אאוט להפועל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏24/8/07.

  1. Nevermore Member

    הצטרף ב:
    ‏17/11/06
    הודעות:
    1,841
    לייקים שהתקבלו:
    41
    ברק יצחקי לאירופה ויפה שעה אחת קודם. חבל על כל שניה שהוא כאן.

    לזה שציטט אותי:
    יואב זיו באמת דומה לדגו, אבל לפחות הוא שחקן כדורגל.
     
  2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    הצטרף ב:
    ‏12/3/06
    הודעות:
    3,737
    לייקים שהתקבלו:
    65
    מין:
    זכר
    שטויות.
    על סמך מה אתה אומר את זה ? על סמך היום ? חוץ מהגול, הוא לא עשה כלום.
    אוקיי, ברגע שחלוץ כובש 'הוא עושה את שלו', אבל היה כ"כ חושך, למעשה כמו רוב בית"ר.
     
  3. מיכל3 Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/06
    הודעות:
    2,427
    לייקים שהתקבלו:
    0
    במשפט אחד : בית"ר צריכה להודות לאסולין. אין עוד מה להוסיף, ההפסד הזה באשמתו בלבד.
     
  4. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    לדעתי היה נבדל בהחטאה של אסולין, בגלל הגול לא הקדישו לזה יותר מדי תשומת לב.
    היה נראה כאילו ההגנה של בית"ר כבר קלטה שהמלכודת נבדל עבדה.
     
  5. Nevermore Member

    הצטרף ב:
    ‏17/11/06
    הודעות:
    1,841
    לייקים שהתקבלו:
    41
    יש לו את הכישרון.
    גם בניון היה נעלם בהרבה משחקים בארץ...אז מה? אם ברדה האפס יכול, גם יצחקי.
     
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,110
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    לדעתי לא היה נבדל היה קו אחד.

    ואגב אולי בית"ר הביאה סוף סוף חלוץ ברזילאי שהוא בלוף. רומולו נכנס, כבש בישל ועשה את המהפך. אחרי אסולין הוא האחראי השני לניצחון של בית"ר.
     
  7. הגבר באדום Member

    הצטרף ב:
    ‏17/3/07
    הודעות:
    402
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עלוב, פשוט עלוב!

    אם אסולין כ"כ רצה לכבוש לבית"ר - למה הוא באמת לא עשה את זה?

    טוב, אבל בכל מקרה ראינו את הפועל ת"א ממשיכה להיות קבוצה שנותנת מלחמה. דגו ואנסומבו היו חד-משמעית השחקנים הטובים אצל האדומים.
     
  8. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איזה משחק גדול איזה קלאסיקו ישראלי.
    המשחק הזה בתכ'לכס מגיע להפועל, הגיע לה לנצח, במחצית הראשונה היא הייתה יותר החלטית ויצא להתקפות מהר מאוד וניצלה איבודי כדור ממרכז המגרש שהיה כבוי במחצית א של ביתר. הפועל הגיע ליותר מצבים, במחצית הראשונה ביתר לא הצליחה להניע כדור וכל ההתקפות שלה נתקעו לאחר עבודת הגנה מצוינת בחלק הראשון. החמצה ענקית בוף המחצית הראשונה של אסולין.
    במחצית השנייה, ביתר שיחקה קצת יותר מסודר, וגרמה להפועל ללכת יותר אחורה, הפועל מצידה הסתגרה ועשתה משחק הגנה מצוין בנוסף לזאת יצא להתקפות טוב מאוד בעזרת ברוך דגו המצטיין מבחינתי.
    אבל ביתר כמו ביתר, שהתחילה טיפה ללחצוץ מבדקה ה70, נתנה את הגול הראשון של רומולו מהקרן כמו גדולה, אחרי זה באה ההחמצה הענקית של אסולים, לא יאמןץ מיד אחרי ביתר יוצא להתקפה כמו שצריך דאבל נפלא של רומולו ויצחקי שכמו שחקן אמיתי בלי להתמעמע(אסולין)מקפיץ קטנה וגומר את זה כמו גדול.

    הרב יקרו למשחק הזה מלוכלכך במצד ביתר, ניצחון מלוכלכך. אבל לא חושב שזה ככה, מה שקרה היום בבלומפילד זה גדולה של קבוצה. קבוצה אם אופי אמיתי מנצחת גם ביום לא טוב. אני לא מרוצה מהיכולת אבל מרוצה מהדבר הטוב שביתר הוכיחה, גדולה, דבר שלא היה לה בשנים הקודמות.

    עידן טל מאכזב אותי קשות, אני לא יודע המ עובר עליו, הוא אמור להיות המנוע של ביתר אבל במקום זאת, נאדה. משוטט לבד במגרש ללא כלום, ממש כאילו לא הגיע למשחק וזה כבר לא פעם ראשונה. לא יודע למה אבל אני חושב שבמערך הזה עידן טל וזנדברג לא נכנסים טוב .

    אה ו...אסולין, תודה רבה.
     
  9. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כל-כך לא הגיע לנו לנצח היום. שאפו להפועל ת"א שלפחות נקודה הגיע לה היום. עד הדקה ה-70 היא היתה טובה בהרבה מאיתנו, הנעת כדור נהדרת, כדורגל נהדר בניצוחו ברוך דגו שעושה בית-ספר לאלברז ולכל בית"ר. המשחק הזה מאוד הזכיר לי את המשחק אשתקד בטדי בין הקבוצות שהפועל שכבה על השער של בית"ר כששומי אימן אותה והפסידה אותו בדקות הסיום. כמה שמחתי על ההחמצות של אסולין היום, גם בגלל ההצהרות לפני המשחק וגם בגלל שהוא ליכלך אם אני לא טועה על הקהל של בית"ר.
    שומי הראה היום איזה מאמן גדול הוא עם חילופים שמנצחים את המשחק. רומלו נכנס במקום תמוז שהיה במשחק פושר והיה נהדר. הגובה שלו, המשחק עם הגב לשער, הפירגון לשחקנים, הדיוק, יופי של חלוץ. אבל אם כל הכבוד לחילוף של רומלו רק מאז שברוכיאן נכנס למשחק בית"ר התחילה לשלוט במשחק ולהגיע למצבים. ברוכיאן הכניס את התחכום במשחק. הוא בישל את השער לרומלו עם הקרן, הוא התחיל את המהלך של השער של יצחקי, הוא שיחק לעומק בניגוד לטל ומילו, כמה חבל שזכינו לראות אותו רק ל-20 דקות, שבוע הבא הוא חייב להיות בהרכב.
    אם אנחנו מנצחים את הפועל ת"א שנתנה משחק כדורגל גדול, בבלומפילד, עם משחק חלש מאוד של זנדברג, עידן טל, טוטו, ברק (מלבד השער) ואלברמן אז יש רק סיבות לאופטימיות.

    וכמעט שכחתי, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx , לקאלה על משחק נהדר. היתה לו טעות קשה במחצית הראשונה עם היציאה לכיוון אסולין אבל הוא היה אדיר, הציל 3 שערים בטוחים והראה אינסטנקטים מרהיבים שבזה הוא חזק. נקרעצי מצחוק אחרי השער של יצחקי עם הריקודים שלו :aaarofl:
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/8/07
  10. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נכון, יצחקי לא היה גדול היום והוא יותר מדי מתמהמה עם הכדור, אבל ברגע שהיה צריך אותו הוא היה שם ונתן נגיעה אומנותית מעל אניימה והבקיע שער ניצחון.
    בדקה אחת של משחק היום ראינו מה ההבדל בין חלוץ ליגה ממוצע(אסולין) לחלוץ אירופי(יצחקי).
    אל תצפה מברק יצחקי לבלוט 90 דקות כמו ריברי במשחק של באיירן אתמול, ברגע שיהיה צריך אותו הוא יהיה שם וראינו את זה גם בשלבי הסיום של העונה שעברה.
    זה שחקן שחייב לצאת לאירופה. הגיע הזמן, הוא כבר בן 22-23, לא ילד.
     
  11. Engonga Member

    הצטרף ב:
    ‏13/10/06
    הודעות:
    623
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נכון אסולין הוא האשם העיקרי של הפועל בהפסד, אבל גם מגיע קרדיט לקאלה שהציל פעמיים את בית"ר משער בטוח. ההצלה האדירה שלו מהטיל האדיר של אנטבי(כמעט שחזור של הגול של זנדברג בשבוע שעבר), וכמובן האחד על אחד מול אסולין. חשבתי שכבר שמהיציאה האיומה שלו מול אסולין תוריד לו את הביטחון אבל הוא יתייצב כמו גדול ומגיע לו את כל הקרדיט.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/8/07
  12. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כמה חבל לי על הליגה שלנו, אם אפילו בבלומפילד היא מנצחת ובהמשך גם בקריית אליעזר זה פשוט חבל על הליגה. אבל נפרגן לבית"ר שיודעת לנצח!.
     
  13. Apu Member

    הצטרף ב:
    ‏26/8/04
    הודעות:
    3,085
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יצחקי שם תגול,
    אסולין הערס לא.
    זה ההבדל.

    ואלון יפת צריך למות, עכשיו!
    שופט פוזה בן-זונה!
    כאילו מה? אלברז מתחנן לאדום! 2 אגרופים ועוד מ-ל-א עברות של צהוב ישיר!
    כוס אמא של הקבוצה הזאת שחקנים מגעילים!
    אלברז בואטנג זנברג קאלה! כל אחד בדור לראש!

     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/8/07
  14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,401
    לייקים שהתקבלו:
    4,949
    מין:
    זכר
    עם כאלו שחקנים קשה שלא לנצח..
    בית"ר מנצחת בבלומפילד מלא את הקבוצה שעד כה הרשימה ביותר מבין יתר הקבוצות שהיו אמורות להפריע לבית"ר. למרות זאת בית"ר מנצחת מבלי משחק טוב, כאשר שחקניה היו ברוב דקות המשחק לא מרוכזים. זה אומר הכל.
     
  15. flash Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx
    גדול. איזה מהפך, איך אסולין חטף בראש, מול השער לבד לגמרי מחמיץ ויצחקי מהצד השני מיד אחרי זה עושה ממצב יותר קשה את מה שאסולין היה צריך לעשות, להקפיץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx . סיומת נהדרת של יצחקי. קצת לפני שיצאה הקרן לרומולו אמרתי שיהיה שער. איזה כיף לנצח ככה.

    משחק ענק, הרבה זמן לא היה לנו משחק כזה. לחץ על כל המגרש, מסירות מדויקות, כל שחקן עשה את המקסימום (עד ההתפרקות של הפועל אחרי השער של יצחקי) מצבים בשתי המחציות, לא היה רגע דל.
    חיבים להגיד שבית"ר במחצית השניה עד השער היתה די גרועה, גם טל וזנדברג. הפועל התפרקה לחלוטין אחרי השני.

    אני מקווה שהאגרופים של אלברז יעברו בשקט בתקשורת ובהתאחדות. שחקן מצוין, אבל לא ברור מה הוא חושב..

    דגו היה הטוב במגרש. משחק נהדר שלו. אלברז היה צריך לעמוד מולו וזהו, לא להושיט רגל לכל כדור. דגו לא שחקן עם יכולת פריצה מהמקום, לא מהיר, לא חזק. הוא לא היה יכול לעשות כלום. גם מעצבן שדגו התחיל ליפול מכל נגיעה קטנה במחצית השניה.. בהרבה מקרים לא היה פאול.

    רומולו היה טוב מאוד בדקות ששיחק. מבחינתי לפתוח כבר במשחק הבא. גם ככה תמוז טוב בדרך כלל מהספסל. שום היה אמיץ מאוד בחילופים שלו, שני קשרים תוקפיים תמורת קשר אחורי +קשר 50-50.

    האובייקטיביות נשפכה מזוהר. טוב שהוא לא צעק יש בגול של הפועל.