ולמה המשחקים של סוף שבוע זה אצל הגנבים ואף משחק לא משודר במקום שאפשר לראות? עד שהליגה האיטלקית סוף סוף חוזרת צריך עוד להתאפק? האם יש לינקים על שידורים באינטרנט? הייתי מתה לראות מחר את מילאן התגעגעתי נורא!!! */
גועל נפש הצ'ארלטון האלה.. 50 שקל ל2 ערוצים איך הם לא מתביישים?! אני מאחל לפיני זהבי הזה שלא יהיה לו כסף ללחם! כמו שהוא גוזל מאיתנו את הכסף שלנו... וערוץ הספורט לא מקל עלינו הצופים, מוסיפים לנו 2 ערוצים בתשלום הזוי של 30 שקל לחודש כשמשדרים שם ליגה צרפתית ומשחקים של דינאמו טביליסי מהליגה הגרוזינית (או גיאורגית איך שבא לכם). אם היו עושים 15 שקל לערוץ אחד - מילא, אבל גם צריך לשלם על ספורט 5+ כל חודש ועוד שהליגות המעניינות יותר נמצאות אצל צ'ארלטון אין טעם בכלל להזמין את הערוצים שלהם בטח שלא לשלם עליהם סכום כזה..
יניב, לפי מה שאבי מלר רשם לך אני מבינה שיתכנו שינויים במצב? ז"א שיש סיכוי כלשהו שערוץ הספורט כן ישדר העונה משחקים מהליגה האיטלקית? (הוא רשם שהיום הם ינסו לפתור את הבעיה בביהמ"ש, נותר רק לקוות שאכן הם ינצחו במאבק על השידורים).
מיכל, לפי מה שהבנתי שידורי הליגה האיטלקית לעונה הקרובה סגורים. זוכרת את החבילה של ESPN בעונה שעברה? עם משחקי הבית של לאציו, קטאניה...ועוד 2 קבוצות שאני לא זוכר. החבילה הזאת עברה לצ'רלטון והתווספה אליה משחקי הבית של מילאן, יובה ואינטר. מה שאומר במילים אחרות שאת משחקי הבית של הגדולות ואת המשחקים ביניהם (!) נוכל לראות אך ורק בצ'רלטון. כל שאר המשחקים, אצל ערוץ הספורט. אבל בינינו, בטח גם אותם נגלה פתאום בערוץ 5+ לייב.
הבנתי אותך איתי, בקיצור-מה שנזכה לראות בערוץ הספורט זה משחקים של רג'ינה ועוד קבוצה בלחץ? חבל..אין לי עוד מה להוסיף, למרות שאני לא מאשימה כאן את ערוץ הספורט, בסופו של דבר רק הכסף מדבר כאן. חבל אבל שזה או צ'רלטון או כלום. אגב, אנשים כבר הזמינו את הערוצים שלהם? אהה ויש לי ספורט 5 לייב וגולד (מה שמצחיק זה, שאין לי מושג איך..לא אני ולא אף אחד אחר מהמשפחה הזמינו), אז לפחות את הסופרקאפ ישדרו שם הבנתי, זה נכון?
כן תכלס הצ'ארלטון האלה מתחילים להשתלט על כל שידורי הספורט בתשלום מוגזם!!! אני לא מבין איך ערוצי הספורט מפסידים להם כל מאבק... אני שחולה ליגה איטלקית ואוהב אנגלית....נאלצתי להזמין את הערוצים במקום 3 מנויים למשחקי הפועל ב''ש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ועוד מה הם עושים משדרים את גנואה-מילאן בספורט 1 ואת אינטר בספורט 2 שכך אני נאלץ להז\מין את 2 הערוצים בעעעעעעעעעעעעעע
ערוץ הספורט מפסידים את כל הזכויות לצ'רלטון בגלל שלצ'רלטון יש הרבה יותר כסף והם תמיד מציעים הצעה גבוהה ממה שערוץ הספורט יכול לתת.
זה כי הם משדרים במקביל את מידלסברו-ניוקאסל. זה לא שהם משדרים את מילאן בספורט 1 ולא מראים כלום בספורט 2.
זה ממש לא מדוייק והוכחה לכך כבר בעוד 45 דקות כאשר גנואה בבית תארח את מילאן לעייני צופי צ'ארטון (אני ביניהם).
האא צודק צודק... אבל עדין צריך את 2 הערוצים כדי לראות משחק מליגה איטלקית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
למישהו יש לינק למשחק של גנואה נגד מילאן? כל הלינקים משדרים את אנשי המזרח הרחוק משחקים במקום את המשחק של מילאן אז אם מישהו מצא לינק טוב בבקשה שישים פה.