בלם מהיר ,מהיר מאוד ,בלי שום קורדינציה ברגליים ,שהיה בנוער של ברסה לימדו אותו להרחיק ולמסור לשוער .בלמים התקפיים אלה ריצ'ארדס ממנצ'סטר סיטי ,ג'ון טרי מצ'לסי ,סרחיו ראמוס ,טוראם .בטח ובטח שפויול לא התקפי .
חביבי אתה כנראה לא ראית אותו שהוא היה מגן ימיני, הוא היה מושלם אם יכולות התקפיות + הגנתיות שוות וטובות במיוחד. עריכת מנהל: כאן הסתיים הדיון הלא מעניין הזה חברים. ההודעה הבאה שתיהיה קשורה ליכולת של פויול שהיה אז מגן ימני, תימחק ללא היסוס. :aaa21:
אוי לבורות. דור בבקשה הודעה אחרונה ואני מפסיק. קראתי לפני שאוליגר יותר התקפי, שטוראהם הוא בלם התקפי. בוא'נה אתה חייב להפסיק לאכול אוכל של כלבים, זה עושה לך רע, יש מצב שהמוח שלך אלרגי לדוגלי. ועכשיו לרגע נעזוב את שוונקי והפנינות שהוא מיצר לנו מהתחת, וניתרכז במשחק הראשון מחר מול סנטאנדר. בפעם האחרונה שהתחלנו את הליגה מול סנטאנדר לקחנו אליפות, מה יקרה במשחק הזה? עם איזה מערך והרכב צריך ליפתוח?
ואלדז אבידל - מארקז - טוראם - זאמברוטה דקו - טורה - אינייסטה רונאלדיניו - אטו - מסי הנרי ימשיך להמתין למעידה של מלך האריות (או לגביע אפריקה - מה שיבוא קודם) שוונקי, אתה חמאר לא פחות מהשחקן. חלאס להציק
כבר אמרתי לאחד מהפורום : עם כל הדיבורים והרוח שאתם עושים ,הייתם מתים שיהיה לכם את הכישרון של שוונקי .הייתם מתים להיות מלך השערים בברזיל והייתם מתים לשחק בבית"ר ירושלים .
טוב, צודק במאה אחוז, לך לאכול דוגלי. בן, יש לי תחושה שדווקא צ'אבי יפתח, אין לי מושג בימקום מי אבל צ'אבי נראה חד ובימיוחד מול ביירן הוא תמך הרבה בהתקפה ושיחק ממש טוב. לעומתו איניסטה דיי ישן ובכלל לא היה אפקטיבי. חוץ מזה-הכל בערך כמו שאני חושבץ למרות ששוב, אוליגר צפוי ליפתוח בתור בלם שני לצד מרקז\טוראהם.
יותר מסביר להניח שצ'אבי יפתח, אבל התגובה שלי התבססה יותר על תקווה מאשר על ציפייה. במשחק מול קבוצה כסנטאנדר, מיותר לדעתי להשתמש גם בצ'אבי וגם בטורה, אך משום שצ'אבי הוא יותר קשר פרווה, וטורה לעומתו דפנסיבי טהור, אני מעדיף את דקו על חשבון צ'אבי
מוזר אני חשבתי שרייקרד יעדיף את הנרי למרות שלדעתי אטו יותר טוב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לרייקרד.
ההבדל בין צ'אבי לאיניסטה שצ'אבי הוא זה שמנהל את המשחק ברוגע יותר, לעומת איניסטה שאוהב ללכת קדימה ולידחוף. דקו הוא כזה אחד שדוחף, ולכן הייתי מעדיף את צ'אבי הפעם על איניסטה, כדי שיתן רוגע ושקט ושידע לנהל את המשחק ויתפנה לעשות עבודה התקפית יותר. צ'אבי בתור קשר 50\50 ולא בתור קשר אחורי לבד זה צ'אבי אחר לגמרי. הייתי מעדיף אותו הפעם, והוא ודקו ביחד זה בכלל שילוב מנצח. אם הייתי מכניס את איניסטה זה בימקום דקו.
זאת בדיוק הנקודה - לא רוצה שקט ורוגע מול סנטאנדר, אני רוצה לקרוע אותם ממרכז המגרש והלאה. לכן אני מעדיף חיות כאינייסטה, טורה ודקו על פני צ'אבי הקר והשקול (לפעמים יותר מדי קר ושקול, עד כדי היעלמות טוטלית)