לא יודע, לא אהבתי. ראיתי רק פרק אחד, אבל העניין של החזרה בזמן הוא לא בשבילי, אני שונא סרטים/סדרות הזויים כאלה, חוץ מכמה שהם משהו מיוחד אבל לא הסדרה הזאת.
הבנתי שהדרך הקלה ביותר להגיע מלונדון למנצ'סטר היא ברכבת, מישהו יכול להגיע מה הדרך הטובה ביותר להזמין כרטיסים ומאיזה חברה?
רק עכשיו (אחרי שמתן רשם את התגובה) הבנתי שאתה מדבר על כרטיסי רכבת, באמת לא הבנתי מה הקשר בין המשפט הראשון לשני קודם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx בכל מקרה, אני פשוט קניתי בתחנה שם. יש רכבות בתדירות די גבוהה וזו לא אמורה להיות בעיה.
הכוונה לכרטיס רכבת ? אם כן, חברת הנסיעות "כלתור" מציעה כרטיס הלוך וחזור ממנצ'סטר ללונדון ב-10 פאונד בלבד. בנסיעה שלי לפני שנתיים קניתי מהם את הכרטיס, אתה מקבל אותו בארץ וניגש איתו לתחנת הרכבת בלונדון.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx איך יכול להיות כזה זול? שאני הסתכלתי באתרים, ראיתי ש3 כרטיסים יסתכמו ב150 פאונד.
זה כבר הפך לדיון הרשמי של אואזיס, אבל לפני שיצאתי אתמול היה ב-Yes Stars 3 את ההופעה האקוסטית של נואל גלאגר עם Gem (האיש שהחליף את אנדי בל) בפריז מתוך הטור המקוצר לקידום Stop the clocks (ליאם לא הופיע בטור, זה היה סוג של מופעים אינטימיים מול אולמות סגורים בישיבה), אולי ההופעה הכי טובה של שירי אואזיס שראיתי, נואל מבצע נפלא והפתיע עם בחירות מקוריות, כולל Fade Away בגרסת warchild שהמלצתי עליה לפני כמה עמודים. לפני שנסעתי ללונדון רציתי ללכת להופעה כלשהי ודווקא היו כרטיסים למופע הזה, הבעיה היא שבגלל מספר המקומות הנמוך והביקוש הגבוה כרטיס עלה 150 פאונד! ולכן פספסתי את ההופעה.
ראיתי את ההופעה, מדהים. דבר ראשון, הביצועים האקוסטים של נואל הם פשוט תענוג. דבר שני, הבמה הקטנה, התאורה האינטימית, בדיוק מתאימים לשירים של אואזיס.
Wave כרטיסי הרכבת בין לונדון למנצסטר הם היקרים ביותר כיום באנגליה. אתה יכול לנסות לקנות דרך חברת נסיעות בארץ,יכול להיות מחיר טיפה יותר טוב וגם זה לא בטוח. אתה יכול לנסות משהו שלימדו אותי במנצסטר, במקום לקנות כרטיס ישיר בין תחנת מרכזית אחת גדולה לשנייה ובמקרה הזה לונדון ומנצסטר, תסתכל על המפה ותנסה למצוא לפחות 3 או 4 תחנות בדרך שהרכבת הישירה עוברת דרכן ולקנות ולקנות כרטיס מתחנה לתחנה,אומנם זה יותר כרטיסים אבל המחיר הוא קטן יותר בהרבה. הרכבת היא אותה רכבת,היעד הוא אותו היעד המחיר זול יותר. ואם אתה נוסע למנצסטר ומתכוון להיות שם כמה ימים אז אולי כדאי לך לחשוב ולנסוע כמה שעות יותר מאשר ברכבת,פחות נוח אולי אבל הרבה יותר זול משמעותית,הסעות של אוטבוסים, צריך להיות הסעות שיוצאות מכל תחנת רכבת מרכזית בלונדון למרכז מנצסטר.
ראיתי מספר שירים מההופעה (Don't back in anger, Wonderwall, Slide away ועוד אחד שלא זיהיתי) ואני לא מבין ממה התלהבתם, לדעתי הביצועים נפלו בהרבה מהמקוריים.
לא התעמקתי בהופעה היא הייתה ברקע בסלון בזמן שישבנו עם החברים, היה די נחמד ממה שאני זוכר אבל לא משהו רציני. יש לי אלבום של הופעה אנפלגד שלהם ככה שידעתי שהביצועים הם לא משהו מיוחד, אבל עדין די נחמד. כל שישי ב11 אני חושב יש לערוץ 3 הופעותשל להקות, בעיקר אבל של סתם אמריקאיות מעצבנות כמו Foo FIghters.