הישראליות באירופה :: הפועל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/6/07.

  1. MHFC Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/06
    הודעות:
    1,645
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אווו קופנהאגן אוווו קופנהאגן אווו קופנהאגן :aaa021: :aaa021: :aaa021:

    איזה שמחה בשיוויון של קופנהאגן, כבר חשבתי שבית"ר תקח את המשחק הזה לאחר שער היתרון של יצחקי, ולמרות שהיה ברור שזה כבר המשחק ביידים של בית"ר, קופנהאגן השוותה ונתנה לי ולהרבה אוהדים נוספים סיבה לשמוח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx .
    ובכלל בית"ר נתנה משחק טוב, עם היכולת הזו היא הולכת לדרוס את הליגה, תזכרו מה אני אומר, משחק מהיר, התקפי, מסירות מדויקות, מצד לצד, דאבל פס, ביתר עשתה את כל הדברים האלה היום ולמרות זאת הצליחה לכבוש שער אחד בלבד שלא הספיק. אלברמן היה נהדר היום, גם החלוץ החדש רומלו היה מצוין, ואני מאוד התרשמתי מאלברז. אז למרות שבית"ר הודחה מאירופה, בית"ר הולכת לדרוס את הליגה, מכבי ת"א בטח שלא תוכל לעצור אותה, הפועל ת"א אני לא מאמין, וכנ"ל לגבי מכבי חיפה. הלוואי ואני טועה, אבל זאת המציאות.

    ורק לי עלו על העצבים רמי וויץ ושלמה שרף ?

    בית"ר יותר טובה פי 10 מקופנהאגן?
    אפילו לא פי 2, אולי ב-2 המשחקים בית"ר נראתה יותר טוב, אומנם ב-2 משחקים אי אפשר לשפוט קבוצה.

    http://www.noshmim-m.net/upic/POIJ8fI_noshmim-m.Xxx
    :aaa021:
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/8/07
  2. ACBenb Member

    הצטרף ב:
    ‏2/12/06
    הודעות:
    2,868
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אופי חרא, זה מה שיש לקבוצות ישראליות. אופי חרא, אופי חרא, אופי חרא.
    אחרי הגול זהוו תקפלו את הבגדים ולכו לחדר הלבשה. היו עוד 26 דקות אבל הם ויתרו אחרי הגול, אפילו לא ניסו להכניס את השני. וכמובן כל זה קורה אחרי מה? אחרי העקבים שתמוז מתחיל להביא והשאננות והזלזול, כל כך צפוי שנקבל גול אחרי שטויות כאלה.
    קאלה שוער מטומטם או חסר ניסיון, אי אפשר להאשים את שום או בית"ר במהלך של רכישת קאלה, לפי מה שהראה במכבי הוא השוער מספר אחת בארץ, עכשיו הם מבינים שניסיון אירופי אין לו כל כך ובמוקדמות האלופות מול 20 אלף צופים כנראה זה מעמד גדול עבורו, גדול מידי.
    קופנהאגן קבוצה מאומנת יותר ויציבה יותר, שיחקו על תוצאה במשחק הראשון ועשו את העבודה בגומלין גם אם זה בצורה מכוערת. הם יודעים מה צריך לעשות כדי להעפיל.

    טוב אנחנו ישראלים אנחנו רגילים לאכזבות, לפחות קיבלנו גול בהארכה ולא בדקה ה90.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/8/07
  3. flash Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תמוז נתן אחלה משחק, אבל במשחק הקודם מול קופנהאגן ומול כפ"ס הוא היה רע, הוא לא היה צריך לפתוח.
     
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,124
    לייקים שהתקבלו:
    8,473
    חבר'ה זה כישלון חרוץ, כישלון וביזיון במלוא מובן המילה.

    כל כך רציתי שבית"ר תנצח, הכדורגל הישראלי צמא להצלחות וכל כך עיצבן אותי לראות את בית"ר עפה מול קבוצה שהראתה 2 משחקים עם 0 יכולת.


    בית"ר פגשה בו קבוצה חלשה, קבוצה שלא שיחקה כדורגל בצמד המשחקים האלה ובית"ר לא מצליחה לנצח אותה, כישלון גדול של בית"ר ירושלים. אם לא את קופנהאגן החלשה הזאת את מי בית"ר יכולה לנצח? שירוקי אולי.

    עידן טל היום היה אפס מאופס, פשוט זבל. משחק כזה חלש של שחקן לא ראיתי הרבה זמן, ואני מאשים אותו גם בשער השוויון כי שגרונקיאר קיבל את הכדור עידן טל היה מאחוריו אבל התעצל לרוץ אחריו אז הוא עזב אותו וכמובן קאלה.... אין לי ספק שקאלה ייתן הרבה נקודות העונה לבית"ר, אבל במבחן החשוב באמת השוער הזה פישל פעמיים ובמו ידיו העיף את בית"ר מאירופה.

    מילה טובה- אלברז שחקן גדול, ענק.


    שורה תחתונה- לבית"ר נשאר רק הליגה, אין לי ספק שבית"ר תיקח אליפות אבל במבחן האמיתי בית"ר ירושלים נכשלה בגדול. כישלון ולוזריות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/8/07
  5. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,635
    לייקים שהתקבלו:
    2,448
    תעשו טובה כל האנטי בית"ר כבוד התגובות שלכם בטח לא מוסיפות לכם.
     
  6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,408
    לייקים שהתקבלו:
    4,956
    מין:
    זכר
    אין צורך להגיד אמרתי לכם משום שזה לא יעזור כרגע לאף אחד, אך בדיוק בגלל הדברים האלו טענתי עוד לפני תחילת המשחק הזה כי למרות ההגנה של בית"ר, היא תספוג בשלב כזה או אחר. תמיד מזלזלים בקבוצות האחרות, אני שומע כאן שאומרים כי בית"ר פי 10 יותר טובה מהדנים?
    אתם מקשיבים לעצמכם? גם חיפה שיחקה טוב יותר בגומלין מול ליברפול, בתוצאה הסופית היא הגיעה לגמר ליגת האלופות, חיפה הלכה לאופ"א.
    גם הפעם הדנים לא מבריקים וגם הפעם הם ידעו לנצל את המעט הזדמנויות שלהן כדי שהם אלה שבשבוע הבא יפגשו את בנפיקה.
     
  7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    הצטרף ב:
    ‏12/3/06
    הודעות:
    3,737
    לייקים שהתקבלו:
    65
    מין:
    זכר
    מנטליות ישראלית, אופי לוזרי, פראיירים - הכל נכון.
    בשבילי - המאמן אשם. כן כן שום, אומנם עשה חילופים במקום והרכב שמתקבל על הדעת לחלוטין, אך אם אתה מעיף שוער שהיה בכושר מצויין ומביא ליצן, זה מה שקורה.

    אני לא אחד שנוהג להאשים נקודתית שחקן כזה או אחר גם אם הוא טועה כי זה לא מהטבע שלי, אבל זה כבר מוגזם לגמריי. קאלה בלוף.
     
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,124
    לייקים שהתקבלו:
    8,473
    כמו שציינתי בהודעה הקודמת שלי, עידן טל אשם שלא המשיך עם גרונקיאר ונתן לו להיות חופשי באגף שמאל, אבל גרונקיאר הוציא כדור רוחב עלוב שקאלה היה חייב לקחת.

    כל עליהום שיהיה על קאלה יהי מוצדק ביותר. השוער הזה אשם ישיר ב-2 השערים ששלחו את בית"ר הביתה.
     
  9. Nevermore Member

    הצטרף ב:
    ‏17/11/06
    הודעות:
    1,841
    לייקים שהתקבלו:
    41
    אני לא יודע אם בית"ר תצליח להביא את ההתלהבות הזאת גם למשחקי הליגה המשמימים. זה המבחן הגדול שלה.
     
  10. MHFC Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/06
    הודעות:
    1,645
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה הבעיה עם זה?
    אותי בית"ר לא מייצגת, וכך גם לגבי מכבי ת"א ושאר הקבוצות.

    מי שאמורה לייצג את ישראל, זאת נבחרת ישראל.

    בקיצור לילה טוב אירופה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    http://www.noshmim-m.net/upic/POIJ8fI_noshmim-m.Xxx
     
  11. נאני הכוכב הבא Member

    הצטרף ב:
    ‏7/8/07
    הודעות:
    40
    לייקים שהתקבלו:
    0
    וואלה עידן טל הזבל הזה .. שיחזור לחיפה או להפועל חיפה .. רואים שהוא לא משחק בשביל הסמל .. בית'ר צריכים לעשות לו מה שחיפה עושים לרוסו .. שחקן של כסף .. תנו לברוכיאן לשחק !!!!!!!!!!!!! עולה הרבה הרבה פחות וגם משחק בשביל הסמל
     
  12. *הפועל-רעננה* Member

    הצטרף ב:
    ‏3/8/04
    הודעות:
    1,210
    לייקים שהתקבלו:
    13
    כל כך חבל. אני עם דמעות בעיניים.
    כמה שמחה היתה ל בכיבוש השער של בית"ר וכמה עצב בספיגת השיוויון.
    כל כך חבל!
    בית"ר יותר טובים מהם!!!!!! סעמקקק
     
  13. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא רק לוזריות, לוזריות ונאיביות וטיפשות.
    מה לעזאזל הם חשבו לעצמם כשהם חלמו ככה באמצע הרחבה? מה זה היה צריך להיות?
     
  14. נאני הכוכב הבא Member

    הצטרף ב:
    ‏7/8/07
    הודעות:
    40
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אבל למה? מה אתה חושב שאתה מעניין מישו? אתה סתם מעצבן פה אנשים אם אתה רוצה לעצבן אז בכיף אין בעיה .. אם זה עושה לך טוב
     
  15. A. Arshavin Member

    הצטרף ב:
    ‏26/4/07
    הודעות:
    4,938
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חבל, פשוט חבל. אם בית"ר הייתה מנצלת אפילו חצי מהמצבים שלה, לא הייתה שום הארכה, ושום טעות של קאלה.
    אבל אין מה לעשות, מי שלא כובש, סופג. בית"ר נראתה בחלקים גדולים פשוט פאנטאסטי, נהדר, תאווה לעיניים. תמוז חייב לעבוד על הסיומת, קטן וזנדברג אולי פשוט לא ברמה של להנהיג את בית"ר באירופה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/8/07