בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

  1. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,415
    לייקים שהתקבלו:
    1,356
    אני? רוצה שהוא יישאר ויהיה שחקן הרכב ראשון, אבל כרגע זה לא ריאלי ואני חושב שהרבה מאוד תלוי במשחק היום האם הוא צריך להיות מושאל או להישאר.
     
  2. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    t.m-תראה, ברוכיאן האו שחקן מושלם, שחקן תוצרת בית מופלא. אבל היום בעידן הכסף של ארקדי, יהיה נורא קשה לצעירים שלנו לתפוס מקום בהרכב, תמיד יבוא מישהו טוב מהם ואין מה לעשות. זהו מחיר הכסף, היא ברוכיאן האו דוגמא יפה מאוד, על תפקידו הביאו את עידן טל וגם מירוסביץ' משחק על המשבצת שלו. כך שאם כבר אמרת ברוכיאן, יהיה קשה לו מאוד מאוד לתפוס לפחות העונה את המקום ב11. וחבל לי נורא עליו. עם ברוכיאן רוה לשחק יותר ממה שילך לשחק העונה בביתר, אני מציעה להשאיל אותו לפחות לעונה ואחר כך לראות איך הדברים יתפתחו.
     
  3. בית"רי מלידה Member

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    9,190
    לייקים שהתקבלו:
    1
    נו ילדים מושפעים, אתם עדיין רוצים להשאיל את ברוכיאן? :aaarofl:
     
  4. Melixon 15 Member

    הצטרף ב:
    ‏18/4/05
    הודעות:
    2,789
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני מאוכזב מאתמול.. אבל כועס אני לא..

    בסך הכל יש בי אפילו צד מרוצה, בית"ר הציגה משחק טוב, שלטה במשחק והניעה כדור בצורה חכמה..
    אבל היה קשה אמוד להפתיע את הדנים
    אנשים אומרים הם לא קבוצה יותר טובה וכל מיני שטויות..

    הדנים מבחינת כוח ומהירות פשוט לא סופרים את בית"ר, למרות האכזבה וההרגשה שאפשר לעשות את זה
    רואים מהמשחק שבית"ר קבוצה מאומנת ומתחילה להיבנות במהירות, ה-"דבק" שתמיד מדברים עליו אוטוטו שם..
    ובליגה אני מקווה לראות בית"ר דורס ואטרקטיבית

    לגבי השחקנים בפרט..
    לקאלה יש חלק בהפסד אבל זה ממש לא נכון להפיל הכל עליו כמו שהתקשורת עושה.. בכל מקרה את חלקו במהלך העונה אני בטוח שהוא יתן

    יצחקי נראה חד ומפוקס כמו גם טוטו, אהבתי את המשחק של שניהם באו לשחק עם המון המון מוטיבציה
    זנדברג ועידן טל לא היו במשחק ודוקא הם היו צריכים להוביל את הקבוצה, איתם אני מאמין שזה היה נראה אחרת..

    פעם ראשונה שאני רואה את אלברז, הוא מזכיר לי בתנועה שלו את סיסיניו ואני אוהב את זה..
    בליגה השילוב שלו בהתקפה יכול להיות קטלני עבור בית"ר שתהיה לה אפשרות לתקוף גם עם זיו וגם איתו שכל פעם אחד מהם יצטרף להתקפה, שניהם מהירים עם נטייה התקפית ובליגה שלבית"ר תהיה עדיפות על קבוצות זה פשוט יעבוד..

    לסיום אני רוצה לציין את הקהל בטדי שתמך בכל שלב של המשחק גם אחרי שהדנים הבקיעו את השער וגם בסיום המשחק היה מרגש לשמוע את זה..
     
  5. Patrice_Evra Member

    הצטרף ב:
    ‏18/3/07
    הודעות:
    330
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הקהל של ביתר הוא הטוב ביותר..
    כמובן שאני לא מתכוון לקומץ שעשה את מה שעשה אתמול לאחר המשחק..
    עידן טל וזנדברג איכזבו אותי אתמול במשחק..אבל אני מסתכל קדימה..
    כמו שאומרים "היה טוב וטוב שהיה" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

    יאללה ביתר בעזרת השם השנה
    דאבל
     
  6. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,415
    לייקים שהתקבלו:
    1,356
    כל אירופה על הזין, אנחנו אוהבים אותכם
    ו
    עד המוות עם בית"ר.
    היו פשוט מרגשים.
     
  7. Melixon 15 Member

    הצטרף ב:
    ‏18/4/05
    הודעות:
    2,789
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בדיוק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
  8. flash Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.23777.html
    בית"ר ישחררו כמה שחקנים, השאלה מי. לא צריך להגזים יותר מדי, האליפות לא בטוחה כמו שעשו אותה, 2-3 שחקנים זה מספיק.

    אני אומר להשאיל את דנין ואפק קודם כל, שניהם משחקים בעמדות שבהם יש 3 שחקנים.

    שמעתי פה כבר שצריך להשאיל את ברוכיאן, ומהכתבה הבנתי שאולי ישאילו את יצחקי לקבוצה באירופה, אני חושב שטעות ענקית להשאיל אותם. כבר שנה שנתיים אומרים שהצעירים של בית"ר כבר לא צעירים והגיע הזמן שיתייחסו אליהם כמו שחקנים בוגרים, אם הם טובים שישחקו אם לא לא. לפי המשחקים הראשונים, יצחקי וברוכיאן השחקנים הטובים בבית"ר בחלק ההתקפי, אז להשאיל אותם?? צריך לתת לברוכיאן לפחות להיות המחליף הראשון בקישור, אם לא לפתוח על אלברמן/טל. יצחקי שחקן הרכב קבוע.

    השלישי שעוזב צריך להיות מילו. הוא יושב בדיוק על המשבצת של ברוכיאן, גם טל בא ולא צריך אותו. עונה שעברה הוא לא היה מהבולטים, העונה נתנו לו לשחק 3 משחקים באמצע כמו שהוא רצה, והוא לא היה טוב.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/8/07
  9. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    כן בטח ישאילו את יצחקי.
     
  10. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

    הצטרף ב:
    ‏23/1/07
    הודעות:
    1,342
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא רק שלא היה כתוב בכתבה שבית"ר תשאיל את יצחקי, גם בית"ר עצמה לא תשאיל אותו השנה או תמכור אותו, אולי בשנה הבאה.
    לגבי מילו, אתה באמת חושב שאחרי שהביאו אותו, עכשיו הם ימכרו אותו או משהו כזה? אתה חושב באמת שהוא בא לשחק 2 משחקים?
    ברוכיאן לדעתי לא צריך להיות מושאל, בהנחה שבואטנג, טל ומילו/אלברמן, לא ישחקו כל המשחק, לברוכיאן יהיו די הרבה דקות משחק.
     
  11. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    T.m, קודם כל השם הוא יניב, והעלת נקודה יפה.
    לטעמי ברוכיאן הוא הכשרון הגדול ביותר שצמח בבית"ר ירושלים בשנים האחרונות. שחקן עם ראיית משחק פנומנלית (כנראה שמשהו מאורי עבר בגנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ), בעיטה נהדרת ובעיטות עונשין נהדרות ולי במיוחד חבל שכשרון כל-כך גדול מתבזבז על הספסל. אם היית שואל אותי אם ברוכיאן צריך להיות מושאל לקבוצה אחרת בליגה לפני שמילו הגיע, אז הייתי אומר לך שלא. אבל אחרי שמירוסביץ' הגיע הסיכויים של אבירם לשחק נמכו. למרות זאת אני מאמין שבגלל ששומי מאוד מחזיק מברוכיאן וכך גם שאר השחקנים שברוכיאן יקבל דקות. איפה ברוכיאן בדיוק נכנס בקאדר הרחב והמפואר של שחקני המרכז קישור כמו: גל אלברמן, בואטנג, עידן טל, מילו, קובי מויאל (כמעט שכחתי שהוא משחק בבית"ר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ) אני לא יודע אבל משום מה אני אופטימי. אני מקווה שאולי שומי יעביר את מירוסביץ' לשחק באגף ימין כמחליף של יצחקי לפעמים וכך ברוכיאן ישחק יותר, בקיצור נקווה לטוב.

    flash, תהיה בטוח שיצחקי לא יושאל לשום מקום בתקופה הקרובה. מי שכן לדעתי צריך להיות מושאל הוא קובי מויאל שלא יקבל דקות השנה, אלירן דנין שהוא מגן טוב אבל יש את יואב זיו ולעיתים את אמסלם שישחק גם במרכז ההגנה וגם בצד שמאל ולצערי גם חן עזריאל שאחרי ההדחה מאירופה לא יקבל דקות משחק משמעותיות.
     
  12. flash Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה זה בהנחה שמירוסביץ'/אלברמן לא ישחקו כל המשחק? אחד מהם לא ישחק כל הזמן, כשהשני יכנס. מילו יכנס לפני ברוכיאן. מעטים המשחקים ששום יחליף את טל/בואטנג. כשטל בואטנג מילו ואלברמן בבית"ר, ברוכיאן לא יזכה להרבה דקות ליגה.

    אמרתי את דעתי לגבי מי צריך לעוף, לא מה בית"ר תעשה (וזה אפשרי להעיף את מילו אחרי כמה מחזורי פתיחה שהוא לא יעשה כלום..)

    לגבי יצחקי, כתוב גם כתוב (ולא אמרתי שהיא תשאיל אותו, אמרתי אולי).

    "את העובדה שהוא מעוניין לשחק בחו"ל, יצחקי לא הסתיר כבר בעונה שעברה. סוכניו, גלעד ורונן קצב, ינסו למצוא עבורו קבוצה, אך הם מבהירים כי הדברים לא ייעשו מתוך לחץ. "אין ספק שברק יכול לשחק ברמות הגבוהות של אירופה", אמר רונן קצב לאתר ספורט 5. "טוב לברק בבית"ר ואנחנו לא ממהרים בעניין הזה לשום מקום".
     
  13. Patrice_Evra Member

    הצטרף ב:
    ‏18/3/07
    הודעות:
    330
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יצחקי יישאר בביתר לעוד כמה שנים טובות אני בטוח..הוא כבר סמל בביתר והוא לא יעזוב בכזאת קלות..
    בכל הזדמנות שיש לו הוא אומר כמה הוא אוהב את ביתר ואת ירושלים ואת הקהל של ביתר..
     
  14. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    זה שאוהדי בית"ר הפכו אותו לסמל לא ימנע ממנו לעזוב לאירופה אם תהיה לו הזדמנות טובה.
     
  15. Emil Member

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    3,863
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ויש לך ספק שאם וכאשר הוא יעבור מועדון, הוא לא יהלל את העיר החדשה, הקבוצה החדשה ואוהדיה?
    תעזוב שטויות, שחקנים היום עושים ואומרים מה שצריך כדי להתחבב על הקהל והתקשורת. היום הוא מנשק את המנורה, מחר הוא ינשק את המגל ומחרתיים את המגן דוד. הכל פונקציה של כסף והזדמנויות.

    ואין לי שום ספק שאם תהיה לו הזדמנות לנשק סמל אירופאי ולספר על הקהל הנפלא של קבוצה ספרדית, הוא יעשה את זה, בלי למצמץ ובלי להסתכל אחורה לעבר טדי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/8/07