תקרא ותפנים, חמוד: http://www.channel4.com/sport/football_italia/aug3a.html כמו שאמרתי - סעיף השחרור עומד על כ-10 מליון ליש"ט, שזה משהו כמו 15 מליון אירו שזה 20 מליון דולר.
אם היית יודע כתוב שהוא מוערך בסביבות ה-10 מיליון... http://it.eurosport.yahoo.com/03082007/45/...pato-milan.html אם אתה לא מבין, 15 מיליון זה החוזה של פאטו, 22 מיליון סעיף השחרור של פאטו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אל תנסה לקטול אותי כי לא תצליח קח עוד מקורות שלא תגיד שאני מסתמך על מקור 1... http://www.datasport.it/leggi.aspx?id=4519369 http://www.corriere.it/Primo_Piano/Sport/2.../03/costa.shtml http://www.sportevai.it/sections.php?name=...icle&sid=125104
דבר ראשון, אני לא מנסה לקטול אותך; אתה לא מספיק מעניין אותי בשביל שאנסה לעשות כזה דבר. דבר שני, בכתבה רשום כי סכום השחרור של פאטו הוא כ-10 מליון ליש"ט בגלל שהיא מסתמכת על זה שסכום השחרור שלו הוא 20 מליון דולר, שהם 9.8 מליון ליש"ט (אתה מבין למה רשמו בסביבות ה-10 מליון?), שהם 14.5 מליון אירו. מה גם שלא כתוב שם שהוא מוערך ב10 מליון אלא שסעיף השחרור שלו מוערך במחיר הזה. כל המקורות שהבאת מסתמכים על הגאזטה שכתב כי מילאן תשלם 22 מליון אירו. לפי מה שהבנתי (לא מהכתבות, אלא ממישהו שאמר לי), 22 מליון יהיה הסכום הכולל שמילאן תשלם: 14.5 על פאטו עצמו (סכום סעיף שחרורו), 5 מליון לסוכן שהיה המתווך, והשאר הוא החוזה שלו לחמש השנים הבאות (נדמה לי).
על מה אתה מדבר, Deki? אתה רוצה להראות שמילאן מוציאה הרבה כסף על שחקנים וכך לקטול אותה, ותוך כדי מסלף את האמת? מילאן שילמה 9.8 ליש"ט לאינטרנסיונל (לפי סעיף השחרור שבחוזה שלו), ועוד 5 מיליון כמקדמה לשחקן עצמו/משפחתו/סוכנו וכו'.
אני מסלף את האמת?! נכנסת לקישורים שנתתי? מצטער, 20 מיליון יורו זה יותר מדי על ילד, בטח שמילאן חייבת לעשות רכש. סעיף השחרור שלו עמד על 22 מיליון יורו, כתוב את זה בכל מקום. נסיים את הויכוח הזה ונראה מה פאטו יהיה שווה באיטליה.
מה קורה חברה, בכוח לדרדר את הפורום... הבן אדם מביא לכם אליפות שלוש גמרים אירופים מהם שתי זכיות ואתה קורא לו מטומטם כי בטורניר ידידות קדם עונה הוא הביא לאחד השחקנים הותיקים והמנוסים שול לבעוט פנדל. קצת פרופורציות אנשים, מעט מחשבה.
http://www.leosempre.hpg.ig.com.br/linate271.2.99.Xxx להצדיע!!! אובריגאדו לאונרדו! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
לא מטומטמם בכללי, במקרה הזה הוא נהג לא בשכל. הרי אני בטוח שהוא יודע עד כמה סיידורף פנדליסט גרוע, ואני גם בטוח שבכוונה הוא נתן לו לבעוט את הפנדל האחרון כדי אולי להביא לו קצת ביטחון, אבל באמת זה הרבה לחץ וידוע שהוא אחד הפנדליסטים הגרועים. אני לא מצדיע לליאנורדו עד שפאטו לא פורע את השטרות! אני סתם יעשה נאחס. אבל כל הכבוד שהוא מצליח להביא למילאן כישרון עולה שקושר לקבוצו תרבות באירופה ואולי נוצצוות יותר, בראבו!
מה הבעיה? זה המקום לתת לסיידורף בטחון בנוגע לפנדלים. זה יכול לשפר אותו, כולה טורניר במוסקבה. אני בטוח שאם זה היה טורניר רשמי אנצלוטי לא היה נותן לו לבעוט