לפי מה שאני זוכר מהמפגש שלנו עם סביליה(היתי בליין) דני אלבס הוא מה שנקרא WING BACK שזה מגן ימני תוקף .ישבתי בשורה החמישית והבחור סילון שזה לא ייאמן.אפילו הרס לבחורה שישבה שם את הפן. עשה לנו בית ספר באותו משחק
אלבס מתאים לליגה האנגלית, מהיר, בעל הרמות נהדרות, בועט טוב, אם הוא מגיע לצ'לסי אז הוא יהיה עוד רכש נהדר.
כול האיכיות שהופכות לשם כזה גדול הם איכיות לשחקן כנף, לא למגן. בתור מגן אני כמעט בטוח שהוא לא יצליח, אין לו יכולות הגנתיות מספיק טובות. גם פריירה וג'ונסון עושים עבודה טובה מאוד. ככה שאם הוא יבוא אני חושב שהוא יבוא בתור שחקן כנף. אולי במקום רובן. ואם מביאים את אלבס, 101% ששחקן יעזוב. http://football.guardian.co.uk/News_Story/0,,2136571,00.html בנתיים חדשות טובות מסוכנו של לאמפרד, אני מקווה שהעיסקה תסתיים בקרוב מאוד.
מוריניו אמר שבליגה האנגלית בגלל שיטת המשחק של הכדורים הארוכים, גם המגנים צריכים להיות גבוהים מספיק כדי להתמודד עם כדורי הגובה הללו. אז אלבס מגן אצל מוריניו? i dont think so.
מתי הוא אמר את הדבר הזה? http://www.eatsleepsport.com/news_details....&l_id=1&t_id=22 איזה מלך מוריניו :aaarofl:
http://www.2send.us/uploads/90cae0dc21.Xxx הקנאה אוכלת אותכם אה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
למה קנאה? להיפך - פירגון. ווילי השמוק רצה לעזוב כדי לרדוף אחרי אתגרים חדשים... שמח שהלך לו כמו שהוא חלם. סה מאניפיק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
לפי הסטנדרטים האלה, אשלי קול(1.72, סנטימטר גבוה יותר מאלבס) היה נשאר בארסנל. דני אלבס שחקן מעולה, 5-10 סנטימטר לפה או לשם לא ישנו את זה.
http://home.skysports.com/list.aspx?HLID=4...me&f=rss&clid=3 דיארה בדרכו לארסנל? Andriy Shevchenko, Paulo Ferreira, John Terry, Arjen Robben, Claude Makelele and Michael Essien מה משותף לכול אלו? כולם נעדרו מהאימון האחרון. הכי חשוב שאסיין, מקה וטרי יהיו כשירים למשחק מול ברמיניגהאם.
http://www.chelseafc.com/page/NewsHomePage...1081548,00.html אלכס הגיע ללונדון, וצ'לסי הגישה בקשה לרשיון עבודה. מעניין מה יקרה. http://www.calciomercato.com/index.php?c=all&a=49995 החתמנו את Fabio Borini, בן ה16, שיצטרף לסגל הנוער. הוא הכניס את השער השלישי בניצחון הנוער על סווינדון טאון. ביום רביעי הבא קבוצת הנוער תשחק בגביע האלופות לנוער בבית עם PSV, באיירן מינכן ומלזיה.
http://www.dtt-net.com/en/index.php?page=v...le&article=2553 לפי האתר הזה, מקורות גרמניים אומרים שריאל מוכנה לשלם 40 מיליון אירו (26.39 מיליון פאונד) על מיכאל באלאק. אם זה נכון, צריך למכור אותו ולהשאיר את דיארה לעונה אחת נוספת. אבל אם נמכור את שניהם זאת תיהיה טעות קשה מאוד כי נצטרך באליפות אפריקה להסתדר בקישור רק עם מקה, לאמפרד וסידוול. בכול מקרה אני לא חושב שאף אחד מהם יעזוב בגלל אליפות אפריקה הקרובה וגם ריאל לא נראה לי תשלם 26 מיליון פאונד למרות מה שהאתר כותב. רשימת הפצועים והפציעות המלאה: כבר התחלנו???? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx אני מקווה שרובם יחזרו למשחק מול בירמינגהאם בעוד שבוע וחצי. היום בערב אנחנו משחקים מול ברונדבי במשחק המעניין ביותר באותו יום בדנמרק, יש שידור בספורט 5+ בשעה 21:05. אנחנו נשחק עם החולצה השלישית החדשה שלנו. הנה היא למי שלא ראה: http://s9.photobucket.com/albums/a67/hobs/thirdkitA.Xxxhttp://s9.photobucket.com/albums/a67/hobs/thirdkitC.Xxx
כבר רואים את ההשפעה של גרנט.. אה? החולצות של צ'לסי...של נבחרת ישראל... חחחח http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=4...+on+Alex+switch אלכס מתקרב לעניים מלונדון?
אחד מהם (אלכס) יישב בשקט על הספסל וייחכה להזדמנות שלו להצליח. הוא צריך גם לקבל רישיון עבודה, הוא לא עונה על הקריטיונים והוא שיחק רק 57% מהמשחקים של ברזיל (8 מתוך 14). זה כמו במקרה של דה סילבה, אם הוא יצליח להשיג רישיון עבודה גם אלכס. בשבוע הבא יערך שימוע בנושא שלו.