FIFA אוסר מעכשיו לחשוף חולצות עם מסרים דתיים. "מה שיקר וקדוש לאחדים, זאת פרובוקציה לאחרים." גם השחקן וגם הקבוצה ייענשו. http://www.20minutos.es/data/img/2007/07/27/660103.Xxx קאקא יצטרך להסתיר את הרומן שלו עם ישו.
תגיד- איך זה שמעלים בויקיפדיה כתבה על דוגמנית ללא תמונה אחת לרפואה?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
גמר ליגת האלופות יערך ב21 למאי 2008 באיצטדיון לוז'ניקי במסקבה. גמר גביע אופ"א יערך ב14 למאי, 2008 באיצטדיון האור של מנצ'סטר שבמפתיע נמצא במנצ'סטר.
מה זה אצטדיון האור של מנצ'סטר? 2 מגרשי כדורגל במנצ'סטר: האולד טראפורד והסיטי אוף מנצ'סטר סטדיום. אני מאמין שהמגרש השני יארח את גמר גביע אופ"א.
אם אתה מתכוון שקיבו שבר את האף אז יכול להיות, פשוט אני זוכר ששורצר לבש מסיכה בגלל בעיות בעצם הלחי או משהו כזה.