לומר זאת שוב? כל צד טוען אחרת, כרגע עניין עידן סרור נמצא בטיפול משפטי ורק הם יקבעו מה מעמדו של סרור. במקרה הנ"ל זה בערך כמו העניין עם ליאור ז'אן, כאשר הקשר היה חתום בקבוצה אבל עוד לא מלאו לו 18 וכתוצאה מכך פיפ"א קבעה שהוא שחקן חופשי.
הערב(רביעי) החלה מכירת הכרטיסים למשחק הגומלין בין מכבי ת"א וסנטה קולומה, אשר ייערך ביום חמישי ה- 2/8 באצטדיון בלומפילד ביפו בשעה 19:30. על מנת למלא את אצטדיון בלומפילד, ובכוונה ללכת לקראת אוהדי הקבוצה, החליטה הנהלת הקבוצה הבוקר כי מחיר כרטיס לאוהדי מכבי ת"א לשערים 10/11, 8, 2 ושער 13 יהיה 10 ש"ח בלבד. מחיר כרטיס לתא המוזמנים בשער 1 יהיה 180 ש"ח, לא כולל עמלה. אוהדים אשר רכשו מנוי ייכנסו חינם למשחק. צעד נכון של ההנהלה, היא הבינה שהקבוצה עשתה בושות ועכשיו חייבים לפצות את האוהדים. בנוסף, הקבוצה חייבת את האוהדים לצידה אחרי ההפסד והיה די ברור שאם הכרטיסים יעמדו במחירם הרגיל, לא יגיעו המון אוהדים.
מכבי ת"א צריכה להיענש על המקרה הזה משום שסרור חתם על חוזה לחמש שנים כמה ימים לפניי שהחוק נכנס לתוקף ולכן הוא לא חל על החוזה של סרור בהפועל ת"א, היועמ"ש של בית"ר בדק את הדברים כי גם בית"ר רצתה את סרור וכשהוא אמר לארזי את מה שנאמר היום באתרי הספורט בית"ר ירדו ממנו, מה שכן אני חושב שהיא לא צריכה לספוג יותר מקנס כספי ואזהרה.
הקשר היהודי-צרפתי רודי חדד סיכם במכבי ת"א לשתי עונות http://images.one.co.il/images/d/dmain/361_185/gg759194.Xxx קשרה של פ.ס.ז', סגר בקבוצתו של אלי כהן עם אופציה לשנתיים הבאות. עלות העסקה לעונה הראשונה - כחצי מיליון דולר. חדד צפוי לנחות בארץ בימים הקרובים http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.23260.html
רודי חדד אמר שהוא משחק באגף שמאל ובאמצע. מזאת, אני לא מבין למה מביאים את חדד, הרי באמצע יש את אבי נמני ויוסי שבחון, שצפוי לתפוס את מקומו של הקפטן, ובשמאל ישנם ארז מסיקה ויאניק קאמאנן שככל הנראה ישחק כקיצוני בזמן שעזרן והחלוץ הזר שאמור להגיע ישחקו בחוד.
נו ואתה לא רוצה קצת עומק בקבוצה? לא רוצה אופציה לרוטציה? לא רוצה שתהיה עוד אופציה למצב ששחקן לא מספק את הסחורה?
הם רוצים שחקן מוכן יותר, למרות שאם שי ניסים יהיה שחקן חופשי הראשון שיקפוץ על המציאה זה אבי נימני שגם הציע לו להצטרף אבל שי דחה את ההצעה וחתם לעונת השאלה באשדוד.
אז כנראה שעכשיו מכבי מחפשת יורש חדש ושמו: רודי חדד. זה מה שאמרתי, הוא הציע לבית"ר 200 אלף דולר, אבל שפיגל אמר לו בשפה יפה שאין על מה לדבר.