TomerLfc, להניח ששחקן כמו אלונסו, אחד הטובים באירופה בעמדתו, וכזה שרק חתם על חוזה חדש לא מכבר, יעזוב תוך 4-5 שנים, כשאין לך שום ראיה אמיתית שתומכת בדעה הזו פרט לתחושה(מילא היה מדובר על שחקן דרג ב' כמו ריסה למשל, או שחקן שמעמדו בקבוצה רעוע ויש לו היסטוריה "לא יציבה" כמו פנאנט למשל, זה עוד איכהוא היה מתקבל על הדעת), זה לא פחות הזוי מלשער שטורס יהיה פלופ עוד לפני ששיחק משחק רשמי אחד במדי הקבוצה. צ'אבי אלונסו. מומו סיסוקו. חאבייר מסצ'ראנו. סטיבן ג'רארד.(אני לא מאמין שאני כותב אותו אחרון ברשימה. אני עד עכשיו תוהה איך אפשר להציב את השחקן הכי טוב בעולם בעמדתו בעמדה אחרת) כל הארבעה הם שחקנים ברמה עולמית, שמצפים (והאיכויות שלהם מצדיקות את זה) לראות דשא כל שבוע. העובדה שבניטז שילם על לוקאס 10 מיליון יורו כבר נראית תמוהה, אבל ניחא.(לא בגלל היכולות שלו, אלא בגלל חוסר הצורך בעוד קשר). להשאיל אותו לשנה(ומה תעשה שנה הבאה? הרי המצב בקישור יהיה זהה גם אז, שוב תשאיל אותו?) אחרי ששילמת עליו כזה סכום, זה משהו שרק בניטז יכול לעשות. אז למה שלא תרכוש גם את פראן מרידה מארסנל, או את יאיא טורה מברצלונה? גם הם מוכשרים, וגם להם יש סיכוי לתפוס את המקום של אלונסו או סיסוקו או מסצ'ראנו בקישור תוך כדי הצגת כדורגל ש"השאר לא היו חולמים עליו". יש כזה דבר שנקרא צורך. כשאין צורך, אז אין צורך, וגם אם אתה חושב שבניטז הוא המאמן הכי טוב בעולם, בלוקאס, ועוד תמורת 10 מיליון יורו, אין צורך נוכח מצבת הקשרים הנוכחית של ליברפול במרכז הקישור.
א. אני לא חושב שבניטז המאמן הכי טוב בעולם ... אני חושב שהוא הטקטיקן הכי טוב בעולם . סתם להבהיר עמדה . ב. אולי 10 מיליון יורו זה באמת מופרח , ואולי גם קצת מיותר , אבל יש לי אמונה שבאיזשהו שלב בקריירה שלו לוקאס יחזיר לנו על הכסף הזה . והאמת , שחושבים על זה שחוץ מג'רארד ואלונסו אף אחד מהקשרים שלנו באמצע לא עבר את גיל 23 , אז אני כבר לא יודע מה להגיד ... אולי זה באמת קצת מטומטם . בקשר לטורס , הם לא בדיוק שיערו ... יש פה יותר מתגובה אחת שאמרה : טורס יהיה הפלופ הכי גדול בהיסטוריה של ליברפול עריכה: 3-1 לליברפול ! על הקבוצה היפנית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx איזה בומבה של אגר אלוהים ... מסכן השוער חחח מישהו יותר מי הבקיע ת'2 הראשונים ? נזכרתי לראות רק לפני 5 דקות
for his sake, he better give something back. somehow. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx . בשורה התחתונה-לא משנה כמה איכותי הקשר הזה, לא היה צריך אפילו לחשוב עליו לנוכח הקשרים שכבר נמצאים בליברפול, וגם אם כן, לא תמורת 10 מיליון יורו שהיה עדיף להשקיע על חיזוק עמדה אחרת, ובלי קשר זה יותר מדי עבור שחקן 5 ברוטציה. ריסה פעם שנייה תוך שבוע מבקיע שער נהדר מבעיטה חופשית. מהטווחים של 15-25 מטר, לליברפול יש בועט נהדר, ואני חושב שאני לא אגזים אני אשווה את הבעיטות החדות והחזקות של ריסה לאילו של רובי קרלוס בזמנו. פשוט פנטסטי.
ברור תמיד אמרתי שלריסה יש בעיטות שלא יורדות מקרלוס . יש לנו בועטי חופשיות מהטובים באירופה : צ'אבי אלונסו וג'רארד מבעיטות של רגל ימין , ריסה בעיטות מרגל שמאל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx בואנה הגול של הסינים היה קטלנייי ! אבל טעות קלה של השוער באותה מידה לוורונין הייתה החמצה מטורפתת במחצית השנייה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx מקווה שלא יהיו לו כאלה החמצות בליגה
Cadel Evans - בהתחלה באמת לא היה לי כוח, אבל אחרי הטיעונים המגוחכים שלך נשברתי והייתי חייב להגיב. התפיסה שלך היא מוטעית. כל החתמה של שחקן היא הימור, בין אם הוא השחקן הכי טוב בעולם בעמדה שלו או הכי גרוע. אם מנ. יו. תחתים את קאקא והוא לא יצליח להתאקלם באנגליה ויתברר לפי לשונך כ'פלופ' אתה תגיד שלהביא אותו הייתה טעות? הרי הוא השחקן הכי טוב בעולם בעמדה שלו אז איך להביא אותו הייתה טעות? מנג'רים הם לא נביאים, הם לא יכולים לדעת מי יתאקלם במדינה ובקבוצה חדשה אז איך אתה יכול להגיד שלהחתים שחקן כמו מוריינטס, שאת הקבלות שלו הוא סיפק במשך עונות רבות, הייתה טעות? רפא לא טעה כשהחתים אותו, וזו לא אשמתו שמורו לא הצליח להסתגל לחיים ולמשחק באנגליה. אני גם מתערב איתך שראית אולי משחק וחצי של קרומקאמפ בליברפול, הוא היה טוב מאוד בתור מגן, אני אהבתי אותו. רפא שיחרר אותו בגלל הסיבות שלו שאני לא ממש הבנתי.
Cadel Evans באותה מידה שאתה אומר שמוריינטס היה טעות אפשר להגיד ששבצ'נקו הוא טעות, והסכום ששולם על שבצ'נקו עולה על הסכום ששולם על כל מי שאמרת ביחד בהרבה, כששבצ'נקו הגיע לצ'לסי הוא הגיע על תקן אחד החלוצים הטובים בעולם אם לא הכי טוב ואף אחד לא יכל לדעת שהוא לא יתאקלם. יכול להיות שבעונה הבאה או אחרי (אם הוא ישאר) הוא יצדיק את המחיר ויכול להיות שלא, מה שבטוח זה שמוריניו היה צריך חלוץ והלך על הטופ, טעות זו לא!
גם אתה צודק, אבל תסכים איתי שבזמנו החתמתו של מוריינטס לא הייתה טעות בשום פנים ואופן, הוא היה אחד החלוצים הטובים באירופה, נקודה. זה שהוא לא הצליח זו לא אשמתו של רפא ולכן אי אפשר להגיד שהוא טעה כשהחתים אותו.
מאמן טוב צריך לדעת להתאים שחקנים שיתיאמו לקבוצה,שיתאימו לשיטת המשחק שלה ולאיך שהיא משחקת,לאופי של הקבוצה וכו'...לא צריך לקפוץ ישר על כל מציאה ושחקן שהוא תותח,צריך גם להסתכל על הדברים שמסביב.
אם אתה מדבר על מורו , אז גם שהבאנו אותו הייתה לנו בעיה קריטית בעמדת החלוץ . ואם על לוקאס , חשבתי שסיימנו עם הסאגה הזאת לא ? הוא הובא במחיר מוגזם , אבל הוא שחקן אחראי עם כושר מנהיגות שקרוב לוודאי יתפוס את מקומו בהרכב בשנים הבאות ... ונכון לעכשיו הוא בכלל לא מגיע לאנגליה , כך ששום דבר ממה שכתבתי לא רלוונטי .
אהה, באמת? תראה לי בנאדם אחד פה בפורום שחשב ששבצ'נקו יתברר כפלופ העשור אחרי שצ'לסי שילמה עליו 30 מיליון פאונד.
לוקאס הוא "ג'רארד הברזילאי". ככה מכנים אותו. שבצ'נקו הוא כישלון באנגליה, נכון לרגע זה. ריסה דופק בומבסטות. וכולנו נשענים על המוטו הנפלא IRWT. (in Rafa we trust)