נו אז? ואם מכבי תמשיך לשלב הבתים ואף תעלה ההפסד הזה לאנדורים יגרע מההישג? כל עוד מכבי תעבור, שום דבר לא קרה
לא מבין את הסיבה להתרגות מהתקשורת שדורשת לערוף את ראשו של כל מי שרק קשור למכבי, הם גם המציאו שטויות שמאנה עשוי לחזור בו מרכישת הקבוצה, שטויות כאלה לא קראתי הרבה זמן, מסכים לחלוטין עם גיא וגל, ניצחון ועלייה של הצהובים, רצוי בהפרש גבוה(מה שלטעמי יהיה) די ישכיחו את המחדל. התבזתי אתמול בתור אוהד הקבוצה לראות כזו תצוגה, אבל לא הייתי עם הפה פעור. דורשים לפטר את אלי כהן, האיש שהחזיר את מכבי לצמרת של הכדורגל הישראלי, משלב צעירים שעושים רושם מצוין, תנו לתקשורת לקשקש עד מחר.
בידיעות החליטו לתת היום לכל שחקני מכבי ציון 2. נכון שלשוער המחליף היה חלק בשער, אבל היה לו משחק סולידי לחלוטין+הצלה גדולה לקראת הסיום. היו עוד כמה שחקנים במכבי שהיו סבירים.
יש הרבה הרבה יותר שמות של שחקנים שיצאו להשאלות וחזרו לקבוצת האם שלהם מכאלה שלא. על זה הביקורת. כתבה מגמתית לחלוטין.
מה??? להיפך,רוב אלו שיוצאים להשאלה לא חוזרים לקבוצות האם,ממשיכים להיות מושאלים לאותה קבוצה או קבוצה אחרת ובסופו של דבר נמכרים.
זה גם מה שאני באתי לציין. סטרטפורד, הבעיה היא הגישה של הכתבה שבעצם אומרת "חשבתם שבן סהר יחזור לצ'לסי? הנה האמת לאמיתה על מה שקורה לשחקנים שמושאלים החוצה", כשזה לא בהכרח נכון. הוא כתב את הכתבה בגישה "תראו הוכחות למה שקורה למי שמושאל מקבוצה".
לא חושב ואתה יודע מה,אני גם יודע גם שזו לא היתה כוונת הכותב אלא רק להראות שהיו הרבה כאלה בעלי פוטנציאל,כמו סהר שבסופו של דבר לא עשו זאת.
לא התכוונתי שכמותית יש יותר שחקנים שלא חוזרים לקבוצת האם - כמו שגיא אמר, לא הגיוני שכל שחקן ששורד את גיל נוער בקבוצת מילואים של קבוצת פרמיירליג יגיע לרמה שהוא מסוגל לשחק בקבוצה הבוגרת. אבל כן, יש אי אילו שחקנים שעשו את זה. לצ'לסי העונה יהיו שני שחקני בית בסגל שנייהם היו בהשאלות וחזרו. לפראנסנל יש פחות או יותר שני אנגלים בכל המועדון כולל אנשי האפסנאות, אחד מהם (הוייט) היה בהשאלה וחזר. ביונייטד חזרו פוסטר, איגלס, עונה שעברה גם ריצ'רדסון... לא חסר. מה עם אושיי, פלצטצ'ר ובראון - לא הוציאו אותם להשאלות כדי לבדוק את הסחורה?
פלטצר ובראון לא הושאלו. לגבי האחרים שכתבת,זה שהם חזרו זה משהו אחד,השאלה האם ישחקו באמת,ברוב המקרים גם אלה שחוזרים בסופו של דבר עוזבים לאחר תקופה.
הכתבה יוצאת מנקודת הנחה שאי אפשר לחזור מהשאלה - הרי כל הכתבה מתעסקת בצעירים מבטיחים שהתרסקו כפי שמגדיר את זה הכותב אחרי שהושאלו. אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה וזה לא משנה אם שחקן מושאל או נשאר בקבוצת האם שלו. הכל תלוי קודם כל אם באמת יש לך את זה או לא ורק אחרי זה גם בסיטואציה. עובדתית יש לא מעט שחקנים שחזרו מהשאלות לתפקידי מפתח בקבוצות שלהם. כולל בקבוצות גדולות. הכתבה מגמתית לחלוטין ולכן למשל בחרה להתמקד בסטפן מור ולא באח שלו. הרי שנייהם היו בהשאלות, שנייהם היו שחקנים מבטיחים - אבל סטפן לא הצליח, הנה הוכחנו שהשאלות דופקות לך את הסיכויים...
עובדתית קירק,הרוב לא חוזרים ולא הופכים להיות כוכבים,בוודאי שיש כאלה שהצליחו אבל הם הטובים באמת. הכתבה לא מגמתית אלא מציאותית ושמה באור נייטרלי את מה שבדרך כלל קורה. היא לא קבעה שלסהר אין סיכוי.
שגיב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx http://sports.walla.co.il/?w=/7/1140086 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx הדיוט שקורא את הכתבה בוואלה! חושב שסתם שיחקנו גרוע והפסדנו לווסט האם. היה איזה סכנדל סביב המשחק הזה, אתה לא חושב שחובה להזכיר אותו?
זה לא דומה להשאלה של שחקן בן 22 שבדרך כלל לא חוזר... מדובר בילד בן 18 למען השם...הוא יכול לשחק גם שנתיים בליגה השנייה ועדיין לחזור לרמות הגבוהות.