ריאל משחדים את היריבות של ברצלונה/סבילה/ולנסיה.. אבל כל עוד זה חוקי... בצ'לסי לא משחדים את היריבות הם פשוט קונים את החשקנים שלהם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx הויכוח הזה לא הולך לשום מקום, אפשר להמשיך שנה בעקיצות הדדיות אבל זה לא המקום.. צריך לפתוח איזה דיון כזה בכדורגל עולמי שיהיה רק בשביל עקיצות.
מה כ"כ מפתיע? שחקן בכיר, ועוד בצ'לסי? גם פרידיננד מקבל כזה סכום, ועכשיו גם לאמפרד דורש העלאת במשכורת.
נכון שהסכום מטורף ( בטח לאנשים כמונו שמכירים אנשים שלא מרוויחים סכום כזה גם בשנים של עבודה ) אבל אם למישהו מגיע זה לטרי. סוג השחקנים סטייל טרי או פויול הם כאלה שמרוויחים כל שקל ( או פאונד במקרה הזה ) ביושר. אני כבר הפסקתי לספור את הפעמים שטרי שם את הגוף שלו והבריאות שלו למען צ'לסי. הפריע לי הרבה יותר כששמעתי ששחקן מפונק כמו אשלי קול בכה על הסכומים שארסנל הציעה לו בחוזה החדש... נ.ב אני לא מבין מה הויכוח כאן על רובן? הבחור קשר יצרתי ממוצא הולנדי, ככה שגאונות יש לו כבר בגנים. הוא הראה לא פעם ולא פעמיים בצ'לסי ניצוצות של שחקן מהטובים שיש היום, אבל בקבוצה כמו צ'לסי שהמשכיות זה הדבר אולי הכי חשוב בה אתה לא יכול להצליח ולתפוס מקום של קבע בהרכב כשאתה נפצע כל שני וחמישי. לא משנה כמה כישרון יש לך. אני חושב שגם בריאל יהיה לו קשה לפתוח בהרכב כשהוא יהיה פצוע. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
he deserves every penny. unlike - Rio. Keane. Beckham. shall i continue? THE BEST DEFENDER IN THE WORLD.
הבעיה של רובן בצ'לסי היא לא הפציעות, אלא האגאואיזם. הליגה האנגלית היא כזו שצריך לדעת מתי לשחרר את הכדור. ישנם מעטים שמצליחים להחזיק בו לאורך זמן וגם להביא תוצאות חיוביות באופן קבוע (שחקנים ברמה של כ.רונאלדו,הנרי, רוני). רובן הוא לא אחד מאותם שחקנים.