מכבי ת"א 07/08 : מסיימים במקום השישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏6/7/07.

  1. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה לא היה בכלל בית"ר עם החלוץ בעל השם העולמי?
     
  2. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    סתם תרגיל לאוהדים למשיכת מנויים
     
  3. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,406
    לייקים שהתקבלו:
    1,352
    1. יש חלוצי מטרה(קולאוטי) יש חלוצים מצטרפים ב4:4:2(אסולין,תמוז), יש חלוצי אגפים של 4:3:3(עזרן ובן שושן) ויש חלוצים שיכולים לשחק את כל התפקידים(יצחקי).

    2. בן שושן הוא לא קשר קלאסי כי כשציוותו אותו כקשר קלאסי אשתקד הוא לא היה טוב מדיי, לעומת זאת כששיחק חלוץ שמאלי ב4:3:3 הוא פרח.

    3. אם עזרן הוא חלוץ מרכזי איך אתה מסביר את זה שהעונה הטובה היחידה שלו הייתה אשתקד והיא הייתה כאשר אשדוד שיחקה בשיטה של 4:3:3 ואילו בשיטות האחרות הוא הצליח הרבה פחות? מכבי רכשה בינתיים 2 חלוצים שהם יותר חלוצי כנף/מצטרפים מאשר חלוצים מרכזיים, זו עובדה מוגמרת ואם לא יגיע חלוץ מרכזי ברמה גבוהה אני מאמין שהצמד הזה יכבוש שערים אבל לא ינצל את מלוא הפוטנציאל שלו.
     
  4. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אני מציע שתקרא שוב את המשפט האחרון שלי: "במשחקים שבהם פתח כחלוץ יחיד, פרץ לא תיפקד ונעלם לגמרי מהמשחק". עומר פרץ לא יכול לשחק כחלוץ יחיד, הוא יותר חלוץ שני, אחד שחייב לידו עוד מישהו.
    בקשר לתפקודו כקשר ימני, כמו שאמרתי זאת לא דעה, זאת עובדה. אני משער לעצמי שראיתי יותר משחקים של מכבי ת"א והמשחקים הטובים של פרץ בקבוצה, הגיען כאשר שיחק בצד ימין.

    בקבוצה יש כרגע שלושה זרים, כך שחסרים עוד שניים כדי להשלים את מכסת הזרים. אלי כהן כבר אמר מספר פעמים שהוא רוצה להביא קשר אחורי וחלוץ זרים. אם הקבוצה לא תמצא חלוץ מתאים אז אני מאמין שיביאו אולי שחקן קישור, כי מכבי לא תיקח שוב סיכון להיות כל העונה עם ארבעה זרים בלבד. אם אכן החלוץ המיועד יגיע, תהיה לקבוצה אפשרות לשחק ב4:3:3 כאשר עזרן וקאמאנן מצטרפים באגפים. שוב, זה רק במידה שיגיע חלוץ זר מרכזי, המערך הזה בנוי בול על מכבי, למרות שאני לא חושב שהמערך הזה יצא לפועל כי אלי כהן לא ילך כ"כ רחוק בהתקפה.

    קודם כל, רודי חדד הוא פליימייקר שיכול לשחק גם באגפים(למרות שלא כל אחד יכול לעשות זאת). דבר שני, העובדה שיש לנו שני חלוצים, לא אומרת שאנחנו יכולים לשחק ב4:4:2. בקישור צריך קשר אחורי וקשר 50/50. אבי נמני לא יוכל לעשות הגנה, כמה שהאחורי יהיה טוב, אי אפשר לסמוך רק עליו. למקרה הזה ישנה אופציה נוספת, גם ככה שבחון הובא כדי להחליף את נמני, אז אולי שבחון ישחק כ50/50, אפשר להסית אותו לתפקיד כזה למרות שזה יהיה קשה ואפילו בלתי אפשר, אבל אפשר לנסות. דבר שלישי, שבחון לא קשר שמאלי, העובדה שהוא שיחק בעמדה הזאת עונה שעברה היא רק בגלל שנמני שיחק, העונה זה יהיה אחרת.

    אם הייתי רואה זאת בעונה שעברה, הייתי אומר שזאת שטות ותרגיל למשוך כמה שיותר מנויים, אבל בקיץ הנוכחי רכשתי יותר כבוד והערכה להנהלה, בעיקר מאז שנמני נכנס לתפקיד. אני דווקא חושב שההנגלה מדברת ברצינות, הם לא היו סתם מוציאים הצהרות, השנה הניהול לא שכונה. האוהדים סומכים על נמני וחבריו.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/7/07
  5. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אבל איפה המקום של אבי נימני ב4-3-3 מהסוג הזה? הוא לא קשר אחורי ולא 50\50, הוא חייב לשחק מאחורי החלוצים.
     
  6. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,406
    לייקים שהתקבלו:
    1,352
    איפה התפקיד שלו?
    קשר אחורי, שבחון 50/50, נימני פליימיקר.
     
  7. תומר22 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/2/07
    הודעות:
    3,097
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רודי חדד הוא ממש לא פלימייקר. השחקן הזה התחיל בתור חלוץ(לא מטרה אלא חלוץ שני בעיקר) והיה מעולה בנוער של פ.ס.ז', אבל מאז שעלה לבוגרים עשו לו הסבה לקיצוני(מה שאומר לעשות גם עבודות הגנה) והוא היה נורא ואיום. משחקן כובש בנוער הוא הפך לשחקן שלא מסוגל לעשות שער מכלום. היו לו השנה בואלנסיין החמצות שהיו גורמות לאוהדי מכבי להתגעגע לרועי דיין. השחקן הזה עם המון פוטנציאל, אבל הכסף שרוצים לשפוך עליו והעובדה שיש עליו מיסוי מלא, בשל היותו יהודי, גורמים לכך שזו עיסקה נורא מסוכנת.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/7/07
  8. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מסוכנת שמסוכנת. עדיף להביא איזה אדורנו(מישהו זוכר אותו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) חדש?
    אם כבר פתחו את הכיס על עזרן צריך ללכת עד הסוף. בשביל איכות משלמים. ורודי חדד זה שחקן שאם לא היה יהודי בכלל לא היו חושבים בכיוון של להביא אותו לארץ
     
  9. תומר22 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/2/07
    הודעות:
    3,097
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אחרי העונות האחרונות שלו, אני לא בטוח שיש שם כל כך הרבה איכות כמו שמצפים. זה יותר מצב של "הלך הפלא נשאר הילד".
     
  10. בית"רי מלידה Member

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    9,190
    לייקים שהתקבלו:
    1
  11. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏18/9/03
    הודעות:
    7,794
    לייקים שהתקבלו:
    191
    מין:
    זכר
    השוער זה החלק שהכי מדאיג אותי. מישהו בכלל ראה את סלומון משחק?
     
  12. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,406
    לייקים שהתקבלו:
    1,352
    כן, שוער מוכשר וטוב.
     
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    איזה חובבניות .

    השאלה הגדולה אם מכבי עוברת את האנדורים היא יכולה לרשום את השחקנים האלה ?
     
  14. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מול הקבוצה האנדורית אפשר להסתדר גם עם הרכב חמישי, השאלה היא אם יהיה אפשר לרשום אותם לסיבוב הבא.
    איזה ביזיון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
     
  15. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    למרות חסרונם של עזרן ויבריץ, אני מאמין שאנחנו יכולים לנצח את המשחק, להוציא תוצאה כמה שיותר טובה כדי שביית נהיה רגועים. צריך לקוות שלמרות העדרותם של אותם שחקנים, אלי כהן לא יחזור בו במערך ההתקפי.

    אפשר להירגע. כל הארבעה יוכלו עם זאת להשתתף בסיבובי המשחקים הבאים, אם הקבוצה תעפיל אליהם.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/7/07