בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

  1. King Kenny Member

    הצטרף ב:
    ‏21/4/06
    הודעות:
    5,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא מבין את הקטע ךנסוע לשתי מחנות אימונים באירופה.
    מספיק אחד החו"ל ועוד הכנה כרגיל בארץ.
    זה סתם עוד טיסה שבית"ר לא יעשו שם שום דבר שהם לא יכולים לעשות בארץ.
    בכלל מחנה אימון באירופה זה דבר מיותר.
     
  2. Gaudi Member

    הצטרף ב:
    ‏29/1/07
    הודעות:
    750
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה לא דבר מיותר, זה אימונים במתקנים טובים יותר ומשחקי אימון נגד יריבות קצת קשות יותר.

    אבל בשכונה שעומדת להיות לכם השנה בקבוצה זה לא ממש משנה איפה האימון.
     
  3. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,415
    לייקים שהתקבלו:
    1,356
    אני כן מבין את הקטע.
    קודם כל לגביי המחנה הראשון: המחנה הוא לכושר גופני בעיקר ומשום שבארץ חם יתר על המידה אין כמו אירופה שם קר יותר וקל יותר לעשות אימוני כושר מפרכים, שם גם רואים טוב יותר את תוצאות השחקנים בלי שהם יתלוננו על חום וכדו'.
    השנה הוא למשחקי אימון נגד קבוצות טובות מאלו שבארץ, כל עוד שיחקנו נגד ראפיד בוקרשט ב' וHO מהליגה ההולנדית השלישית זה היה מיותר, אבל ברגע שמשחקים מול לבסקי סופיה, קבוצה שסיימה רביעית בליגה ההונגרית וקבוצה שסיימה שבעית בסרביה אז זה הופך לקצת יותר נחוץ במיוחד כשהקבוצות גהדולות והחזקות לא מעוניינות לשחק האחת נגד השנייה.
     
  4. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

    הצטרף ב:
    ‏23/1/07
    הודעות:
    1,342
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לדעתי זה דבר מצויין ורוב הקבוצות המובילות בעולם נוסעות לכמה אזורים. מחנה אחד כמובן לעניין הכושר הגופני, ומחנה אחד כדי לתרגל את ההרכב, וכל מה שקשור בטקטיקה וכל הדברים האלה.
    אתה באמת חושב שאפשר להביא קבוצות לארץ כדי לערוך משחקי אימון? אני לא רואה את זה קורה, וכדי לא לשחק נגד קבוצות כמו בני יהודה והרצליה, נוסעים למחנה אימון כדי לשחק נגד קבוצות אירופאיות כמו לבסקי סופיה ועוד קבוצות, כמו כן כמו שמי שכתב מעליי להתאמן במתקנים טובים הרבה יותר ולהתרחק מכל התקשורת בארץ.
     
  5. King Kenny Member

    הצטרף ב:
    ‏21/4/06
    הודעות:
    5,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בסדר, במחנה אחד אני מוכן לקבל.
    אבל מחנה שני אני חושב שמיותר לגמרי, אפשר לשלב כושר גופני ומשחקים נגד קבוצות שנחשבות גדולות יחסית במחנה אחד במקום לטרטר את השחקנים.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/07
  6. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

    הצטרף ב:
    ‏23/1/07
    הודעות:
    1,342
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אי אפשר לקיים מחנה אימונים אחד בו גם יתמקדו בכושר הגופני וגם במשחקי אימון נגד יריבות טובות.
     
  7. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    סוויסה? הוא לא חלוץ?
    עזריאל, בן שושן ותמוז לא מספיקים לספסל? אלא אם ישאילו אחד מהם... אבל בכל זאת, עדיין הזוי מדי.
     
  8. King Kenny Member

    הצטרף ב:
    ‏21/4/06
    הודעות:
    5,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בטח שאפשר, עם מנוחה טוב באמצע אפשר.
    מתועררים מוקדם בבוקר עובדים שעתים-שלוש על כושר גופני נחים קצת משחק בצהריים, אחר כך בערב עובדים עוד איזה שעה על כושר גופני.
     
  9. *הפועל-רעננה* Member

    הצטרף ב:
    ‏3/8/04
    הודעות:
    1,210
    לייקים שהתקבלו:
    13
    חחח הרגתם אותי שניכם.
    בהחלט התקפה מוחצת... חחח
     
  10. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,415
    לייקים שהתקבלו:
    1,356
    חלוץ, בית"ר לא רוצה אותו בשביל הסגל שלה אלא כדי להשאיל אותו לקבוצה שתיתן לו דקות משחק ואז בשעת הצורך הוא יגיע בשל לירושלים, אבל שוב כרגע הפועל ת"א מחזיקה בו.

    אז זהו, שככה אתה שוחק את האמא של השחקנים שרק עכשיו חזרו מחופש ולא רגילים לעומס כ"כ גדול של 5 שעות כושר ביום ועוד 3 משחקי אימון.
    במקום זה בית"ר עשוה חכם, יוצאת למחנה ראשון שלוקח עשרה ימים, בהם עובדים שעתיים וחצי בבוקר על כושר, עוד שעתיים וחצי בערב על פיזיות ונותנים משחק כל חמישה ימים כדי שירגישו קצת את הכדור.
    במחנה השני יוצאים שוב לשבוע-עשרה ימים בהם מתרגלים את הקבוצה מחינה טאקטית בשקט בלי הפרעות.
    זה עוד אחד מהדברים הטובים שהביאו פרננדז ודראו לבית"ר ירושלים.
     
  11. King Kenny Member

    הצטרף ב:
    ‏21/4/06
    הודעות:
    5,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מחנה של כושר גופני אתה יכול לעשות גם בארץ ויש לך קבוצות יותר טובות מאשר אלו שבית"R שיחקו נגדם שם במחנה הראשון.
     
  12. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    עדיין לא שכנעת אותי.
    למה לא לעשות את אותו תהליך עם חן עזריאל או בן שושן? בשביל מה להביא לחינם את הסוויסה הזה ולהעמיס את הסגל בעוד חלוץ שממילא לא יהיה נחוץ?
     
  13. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,415
    לייקים שהתקבלו:
    1,356
    אבל פה בארץ חם אש, מה לא מובן? מה עדיף ששחקן יתאמן על כושר עם 11 מעלות בחוץ או עם 37 מעלות בחוץ?
    וואין פה קבוצות טובות יותר מאלו ששיחקנו נגדם במחנה האימון הראשון מפניי שמכבי חיפה, הפועל ת"א, מכבי ת"א, ומכבי נתניה לא רוצות לשחק עם בית"ר ממשחקי אימון.

    1. אין לי מה לשכנע אותך.
    2. מי אמר שלא יעשו את אותו תהליך עם חן עזריאל? אם נחתים את סוויסה זה רק עוד שחקן שנוכל לצרף בעתיד בלי בעיה ובלי לשלם כסף מיותר באם יוכיח את עצמו.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/07
  14. King Kenny Member

    הצטרף ב:
    ‏21/4/06
    הודעות:
    5,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אז שיהיה לשחקנים חם, לא נורא.

    לדעתי עדיין היה צריך לקיים את המחנה בארץ.

    לגבי הקבוצות, זאת לא בעיה, קבוצות תחתית בליגת העל, קבוצות צמרת ליגה לאומית.

    לא חסר, אתה סתם מחפש למה יצאתם חכמים בעניין הזה ולא מטומטמים.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/07
  15. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    מה העצבים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אני פשוט לא מבין את זה שחלוץ שכבש 14 שערים בליגה הארצית שלנו כבר מועמד לקבוצה הכי טובה במדינה.
    הייתי מבין את הפועל תל אביב שנואשת לחלוצים, אבל בית"ר? היא עוד לא הספיקה להחליט מי יושאל, מי יהיה מחליף ראשון ומי יחכה להזדמנות להשתלב. אז כבר מביאים שחקן חדש שרק יוסיף לעומס בעתיד? בגלל זה נראית לי קצת תמוהה השמועה הזו.


    ותומר, "מטומטמים"?
    אם העניין הזה היה "מטומטם", נראה לך שכל הקבוצות הגדולות בארץ בכל שנה יוצאות למחנות אימונים בחו"ל? ואת הסיבות ליציאה לחו"ל כבר הסבירו לך כך שאני לא צריך לחזור.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏15/7/07