טוטנהאם 2007/2008 - מחזיקת גביע הליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏1/6/07.

  1. raanana4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏12/9/02
    הודעות:
    2,674
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אז אנחנו מתגאים בחצי נבחרת אנגליה, ואתם מתגאים ב... מקום חמישי(שאני בטוח שהייתם מחליפים בשביל מקום שמיני וגמר הגביע)
     
  2. spurs229 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/06
    הודעות:
    5,840
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בעונה האחרונה כן, בעונה שלפניה ממש לא.
     
  3. קינג לדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    17,726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קירק תסתכל איזה סוג של שערים אישיים עשינו ותגיד לי אם הייתה קבוצה מתחתינו ברמה שלנו.
    גולים מדהימים אחד אחד.
    המעורבות בעוד שלושה גביעים והפציעה של לדלי :aaa8: הפריעו לנו מאוד.

    אני חושב שגולים בסגנון הזה לא היו אפילו אצל הגדולות.

    http://www.youtube.com/watch?v=KNiDm3x7BU4



    חצי מהשערים בוולה מהאוויר.
    ראו הוזהרתם.
     
  4. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    מה הנקודה שלך רובי? ונניח לרגע שהייתם הקבוצה החמישית בטיבה בליגה... אתה יודע מה, לא נניח - הייתם הקבוצה החמישית בטיבה בליגה.

    מה ההבדל בפועל ביניכם לבין הקבוצה שסיימה שישית?
     
  5. קינג לדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    17,726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה לא ההבדל במיקום כמו ההבדל ביכולת או ביכולת להתפתח או להשתחל לרביעייה.
    אני חושב ששנים לא הייתה לטוטנהאם יכולת לכבוש כל כך הרבה שערים גדולים ובקלילות.

    נכון גם בלקבורן ובולטון יכולות להשתחל לאופ"א אבל לאורך זמן הקבוצות האלה לא יכולות לרוץ למעלה.
    היינו בעונה שנפתחה כל כך גרוע ואף אחד לא האמין שנגיע שוב למקום החמישי עד שהגיעה סדרה מרהיבה של משחקים והצגות שהביאו אותנו שוב לחמישי.
    אתה לא חושב שזה היה חשוב פסיכולוגית לקבוצה שרוצה להיכנס לרביעייה לשמור לפחות על המקום הכי קרוב לשם ?
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/07
  6. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    אני חושב שזה היה סופר חשוב - אבל אני עדיין מחזיק בדיעה שהיכולת שלכם להיכנס לרביעייה תלויה במתנות שתקבלו או שלא תקבלו מיונייטד, פראנסנל, צ'לסי והסקאוזרס.

    לדעתי בעונה הבאה אתם בהגרלה של הצ'מפיונס. לדעתי יהיה לכם קשה באותה מידה כמו שהיה קשה לאברטון לשמור על ההישג הזה למשך יותר משנה אחת.
     
  7. קינג לדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    17,726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בשביל להיכנס להגרלה של הצ'מפיונס אנחנו בהחלט נצטרך הרבה מזל ומתנות וגם לשמור על יציבות ולפתוח את הליגה חזק.

    לגבי אברטון,הם הגיעו עם קבוצה סופר אפורה לרביעי (מבחינתי מוייס אחרי אותה עונה צריך לקבל את התואר סר)ועם ווייר סטאבס היברט קארסלי ועוד כל מיני אפורים והיה צפוי שזה יהיה זמני.

    אני בטוח שעם הסגל שלנו שהוא הרבה יותר טוב מאברטון של אז נוכל עם מקום באלופות לשכנע את ברבה להישאר ונוכל לשכנע יותר כוכבים להגיע לצפון הנכון בלונדון.
     
  8. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    כל עוד הסדר העולמי שב לחיינו ואתם מסדרים לנו את הדאבל השנתי בדרבי - אתם יכולים מצידי להביא את מי שבא לכם...
     
  9. קינג לדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    17,726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עוד עוד !!!
     
  10. בועז Member

    הצטרף ב:
    ‏24/8/02
    הודעות:
    3,196
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אל תדאג, כשיבוא הרגע האחרון, תגיע קבוצה ותדאג לנפץ לכם את החלומות בפרצוף.

    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/peace.Xxx
     
  11. wolf89 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/5/06
    הודעות:
    2,049
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הם הגיעו למקום רביעי, ומה יצא להם מזה? כלום. פאדיחות.
    ועוד אם זה היה קורה בימים אלו, אז בכלל המקום החמישי, אלוף אירופה, היה גונב לכם את המקום הרביעי לצ'מפיונס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה שלהם יצא מזה פדיחה אומר שגם לנו? מה הפואנטה?

    בסופו של דבר, רשימת השמות בסגל היא בסך הכל אמצעי חיזוי ולא מעבר. עם סגל פחות טוב צעדנו במקום הרביעי עונה שלמה ובהרבה שלומיאליות נתנו לזה לחמוק.
    הרבה פקטורים יכולים לגרום שינוי מקומות בצמרת, אבל זה יכול לקרות. נכון שזה יכול לקרות גם מצד ניוקאסל או פורטסמות' אבל חשוב לזכור שאנחנו דגדגנו את האיזור הזה כבר שנתיים ולכן זה בכל זאת שם אותנו עם סוג של מומנטום שנותן עדיפות מסויימת.

    האמביציות השנה בליין הם למקום רביעי, לכן הרכש והבנייה מצד המועדון נעשתה בהתאם לשאיפה הזאת. היינו צמודים לטופ 4 ורק התחזקנו בפגרה. יש סיבה שלא נהיה מועמדים להתקדם?
     
  13. D.Irwin Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/07
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הוטספור אתה צודק, אתם מועמדים חזקים יותר משנים קודמות לקחת את המקום הרביעי, אבל כל זה בלי קשר להתחזקות של טוטנהאם, נכון השקעתם השנה המון על רכש כדי להתקדם, אבל מה שיותר משפיע זה התחלשותה של ארסנל.
    לפי דעתי גם השנה אתם לא תגיעו למקום ה4 למרות שאני מאוד ירצה אותכם שם במקום ארסנל, אבל ונגר פשוט מאמן טוב יותר מיול והקבוצה שלו יותר כשרונית משלכם אפילו אחרי עזיבת הנרי.

    מאחל לכם בהצלחה.
     
  14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    העובדה שמקום בין 4 הראשונות הוא המטרה שלנו לא הופכת את זה למשהו מובן מאליו ובוודאי לא גורעת מכך שזה יהיה הישג אדיר להדיח קבוצה שיושבת בסטטוס הזה כמה שנים, יהיה שמה ליברפול, ארסנל, צ'לסי או מאן יונייטד. השאיפה מגיעה מכך שהושקעו ברכש עשרות מיליוני ליש"ט בשנים האחרונות, בכך שהקבוצה הצליחה לעשות קפיצת מדרגה, שיחקה בכבוד במסגרת אירופאית ומתוך כך לא יכולה להרשות לעצמה להיתקע. ברגע שקבוצה מפסיקה לנסות להתקדם היא הולכת אחורה, וכיום הלוקסוס של קבוצה אירופאית הוא הצ'מפיונס ליג, שם הכסף הגדול, ושם מתחילה קפיצת המדרגה. טוטנהאם עד עכשיו עשתה שנתיים טובות מבחינת הכדורגל, עכשיו צריך לעשות את הקפיצה שתעמיד אותה בצמרת האירופאית. זה יהיה קשה מאוד אבל אם זה יקרה העתיד ורוד.
     
  15. Fergie's Legend Member

    הצטרף ב:
    ‏15/7/07
    הודעות:
    930
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ההבדל הוא בין אברטון האפורה ובולטון העייפה של סוף שנה - לבין טוטנהאם הרצחנית של ברבאטוב, ג'נס, קין, לנון, דפו ומארטין יול. טוטנהאם שמשאננות הפסידה לצ'לסי ברבע הגמר, טוטנהאם שב7 מחזורים עלתה 4 מקומות, בזמן הכי קריטי. טוטנהאם שבעזרת השם תחליף את ארסנל בדרך למוקדמות הצ'מפיונס,

    אם שיטי לא תדרוס את כולם בדרך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx