בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

  1. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,413
    Likes Received:
    1,356
    ת'אמת רק פה בארץ מדברים לי על איבוד זהות כזה או אחר של קבוצה כזו או אחרת.
    דורות של שחקנים מתחלפים, הכדורגל הופך מתחביב לעסק לכל דבר ובית"ר ירושלים כמו גם מכבי חיפה הינן חלק מכך, אז היום אין איזה שחקן שאתה יודע שהוא הסמל הבלתי מעורער של הקבוצה אבל בעתיד יגדלו כאלה, זה חלק מתהליך ההתחדשות שעוברת כל קבוצה על פניי הגלובוס היום.
     
  2. Dimitar Berbatov Member

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    7,763
    Likes Received:
    0
    כבר שהחלו השמועות על בואו של עידן טל לבית"ר לא רציתי אותו ואני עדיין עומד על שלי. טל שחקן מצוין, קשר 50/50 הטוב בארץ, מנהיג ואחד הישראלים הטובים ביותר בשוק. אבל בשביל מה צריך אותו? יש גם את גל אלברמן הנהדר, את בואטנג שאין מה להרחיב במילים עליו וקובי מויאל שהוא כשרון ענק וירושלמי. איפה בכל המערך הזה ישחק טל אין לי מושג. שמעתי את גיורא שפיגל אומר שבואטנג ישחק קשר קדמי מאחורי החלוץ ואז אלברמן וטל ישחקו קשרים אחורים, זה יכול להיות לא רע בכלל אבל אני עדיין בדעה שטל לא היה צריך להגיע. כמו שחיים אמר עדיף לראות את הילדים משחקים ולא שכירי חרב.
    הרכישה של אלברז מצוינת, אין בכלל ספק. גונזלס מגן ימני עם עבר מוכח בארגנטינה וברמות הגבוהות ביותר. הייתי מעדיף שיבוא מגן שמאלי זר ולא מגן ימני ושיואב זיו ישחק בימין, אבל יואב יודע לשחק גם כימני וגם כשמאלי ואני מקווה שלא תהיה לו בעיה.

    ממש לא. איפה הימים שבית"ר היתה הקבוצה של ירושלים ושל הציבור הירושלמי. עכשיו זה רק כמה שכירי חרב וזרים... לפעמים אני מעדיף שארקדי לא היה קונה את בית"ר. פניג'ל לפחות טיפח את הנוער. גם בלי ארקדי היינו בצמרת הכדורגל הישראלי, אולי לא אליפות אבל לפחות היינו רואים את הצעירים משחקים בהרכב.
     
    Last edited by a moderator: Jul 13, 2007
  3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    כשגאידמק בא לפה, הוא לא בא במטרה לטפח את בית"ר לשנים הבאות, אלא באותן שנים שהוא נמצא להביא אליפויות, ואנשים צריכים להבין שכדי להביא אליפות מיידית יש הרבה זרים ושחקנים טובים במקומם של שחקני הבית והסמלים. אולי עם בעלים אחרים או הנהלה אחרת היו חושבים גם על העתיד, אבל זה המצב.
     
  4. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,413
    Likes Received:
    1,356
    אני לא מסכים שבית"ר לא חושבת על העתיד להפך לדעתי חושבים מאוד על העתיד, לא סתם במחלקות הנוער של בית"ר עובדים סביב השעון כדי להעלות ארצה שחקני כדורגל יהודים מוכשרים בגילאי 14 עד 18 שיוכלו לשחק בקבוצות הנוער והילדים, לא סתם יש לבית"ר עשרות נציגים בכל הארץ שהופכים עולמות כדי לגלות כשרונות חדשים, אתם יודעים שהיום בית"ר ירושלים מחזיקה בארסנל הכשרונות הצעירים הגדול ביותר בישראל? פעם מכבי חיפה, הפועל ת"א ומכבי ת"א היו אוכלות אותנו בלי מלח בדברים האלה, היו לוקחות לנו את כל השחקנים, אתם יודעים שחן עזריאל העדיף את קבוצת הילדים של הפועל על זו של בית"ר בגלל שהוא לא האמין שבבית"ר יש לו סיכוי להתפתח? בית"ר ירושלים התקדמה ברמת מחלקות הנוער שלה עשרות צעדים קדימה הרבה בזכות מאיר פניג'ל שהבין עד כמה השקעה בנוער חשובה ובהמשך ישיר לפועלו עושים זאת בקבוצת הנוער, יותר מכך בית"ר ירושלים הוא המועדון היחיד בישראל שביקש מאחד ממומחי הכושר הגופני והפיזיות להכין עבורו תוכנית מיוחדת ומפורטת לכל קבוצות ושכבות הגילאים דרכה יוכלו שהחקנים להגיע למיצוי מקסימלי של יכולות פיזיות עוד לפניי הגעה לגיל בוגרים? בית"ר ירושלים חושבת על עתידה המקצועי ולכן היא משקיעה ומטפחת את הנוער אלא שעד שהנערים הללו יהפכו לשחקנים הטובים שאנחנו מצפים מהם להפוך ישנה מטרה נוספת והיא לזכות בתארים ואת זה עושים על ידי רכישות של שחקנים טובים, עידן טל הוא כזה, אלברז הוא כזה וגרשון הוא כזה, אתם צריכים להבין שבית"ר ירושלים החדשה זו של ארקדי גאידמק רוצה לשלב שחקנים צעירים בתוך מבנה של קבוצה ווינרית, מנצחת, אלופה.

    קודם כל השם הוא: כריסטיאן אלברז.
    עעכשיו: בית"ר רצתה להביא מגן שמאלי זר בתחילה אבל לאחר שלא נמצא אחד כזה בסכומים של עד חצי מליון דולר החליטו ללכת עם ההמלצה של מירוסביץ' על אלברז שעלה לבית"ר 300 אלף דולר, הכי חשוב שחיזקנו את אחת מעמדות המגנים, אולי כשקאלה יקבל אזרחות נרכוש גם מגן שמאלי.


    בקשר למערך ולעידן טל: הוא ישתלב בהרכב, אם בואטנג ישחק כפליימקיר טל ישחק כ50/50 ואבלרמן כאחורי, אם דרק ישחק כקשר אחורי או 50/50 טל ישחק כפליימיקר ואנחנו זקוקים לו אצלנו משום שאם אתה לא בעל זיכרון קצר אתה חייב לזכור שאחת הבעיות שהייתה לנו עונה שעברה זה חוסר בשחקן כמו עידן טל.
     
  5. Sergio Ramos Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    0
    מעניין אותי מאוד מה יהיה עם זיו,לאחר שהביאו את כריסטיאן אלבארז.או שירד לספסל או שיעבור לעמדת המגן השמאלי.
     
  6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    ישחק ככל הנראה כמגן שמאלי...
    מה שאומר שדנין לא בתוכניות של בית"ר.

    Boateng - זה שיש רמת נוער טובה זה בגלל הכסף שארקדי מביא, ואז יש כסף ואמצעים לאנשי מקצוע.
    אך אין זה אומר [ותראה את העונה הקרובה כהוכחה לכך] שאותם צעירים ישחקו ויקחו דקרות משמעותיות [או אפילו בכלל לא] בבית"ר, וזאת הנקודה פה.
     
  7. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,413
    Likes Received:
    1,356
    לא נשמה שלי, הנקודה צריכה להיות שעובדים בנושא ורוצים ליצור מחלקת נוער מצליחה, אח"כ, השחקנים האלה יושאלו לקבוצות ואם יוכיחו את עצמם יחזור לבית"ר, מי שלא יוכיח את עצמו כנראה שלא ראוי להיות בבית"ר ירושלים, חוץ מזה שבאף מועדון בעולם אין מצב כזה שכל הנערים שיצאו מהמחלקה ישחקו בקבוצה הבוגרת, הנה למשל דה רידר, כמה דיברו עליו באיאקס כדבר הגדול הבא מתוצרת המחלקה ובסופו של דבר הוא שוחרר מהקבוצה תמורת מליון יורו בלבד.
     
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,453
    Likes Received:
    5,671
    בישראל*
     
  9. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,413
    Likes Received:
    1,356
    גם באיאקס סימנו אותו כאחד מהמובחרים שבבחוריהם אבל זה לא משנה, העיקר שהחלק הארי והחשוב מובן מדבריי.
     
  10. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    המשפט הנ"ל נאמר כאן מספר פעמים, ניסיתי להבליג אבל לא הצלחתי כי זה נורא מעיק.
    אבי נמני לא סמל ונשמה במכבי ת"א? אלון חרזי לא סמל ונשמה במכבי חיפה? אל תכלילו את מי שלא צריך ותדייקו בפרטים.
     
    Last edited by a moderator: Jul 13, 2007
  11. בית"רי מלידה Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    9,190
    Likes Received:
    1
    הנה אני אעזור לך:

    צביקה רוזן, גיורא שפיגל, בני טבק, אבי כהן, ומי בכלל יודע מי זה ג'רי בית הלוי זכרו לברכה.
     
  12. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    כמובן, אין מישהו שיודע יותר טוב ממך, אבל הבחור דיבר על העידן שאנו נמצאים בו. נכון שיש שחקנים שחשבו עליהם שהם סמלים, אבל נשארו כמה ניצולים, כמה יוצאי דופן.
     
    Last edited by a moderator: Jul 13, 2007
  13. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

    Joined:
    Jan 23, 2007
    Messages:
    1,342
    Likes Received:
    0
    צעד מצויין של המועדון: אבי ריקן ב-19, הקפטן של הנוער בעונה שעברה שזכה בדאבל, הושאל לעונה אחת למכבי הרצליה כדי לצבור ניסיון ודקות משחק בליגת העל.המגן הצ'יליאני החדש של בית"ר כריסטיאן אלבארז, ערך היום את אימון הבכורה של במדי בית"ר, וישחק עם המספר 2 שהייתה שייכת בעונה שעברה לז'ואנו פינטו הברזילאי, שימשיך להיות מושאל לקבוצה אחרת. אלברז יטוס עם הקבוצה למחנה האימונים השני באוסטריה ביום ראשון הקרוב.
     
    Last edited: Jul 13, 2007
  14. Dimitar Berbatov Member

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    7,763
    Likes Received:
    0
    באמת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx . אני מקווה שיקרה אותו הדבר גם עם חן עזריאל שאוחנה רוצה מאוד בכפ"ס. ריקן שחקן נהדר שאם בבית"ר יעשו בשכל צריך להנהיג את בית"ר בשנים הבאות. בהצליה אני מניח שהוא יפתח בהרכב לצד דייהו דייויס ויצבור ניסיון. עד עכשיו שומי ושפיגל עושים רושם מצוין ורק שארקדי לא יעשה שטויות, יתפוס קריזה ויעיף אותם.
     
  15. Sergio Ramos Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    0
    מסכים,אני בעד זה שגם חן עזריאל יושאל,ולא הייתי מתנגד שלכפ"ס קבוצה שאני מאמין בא ישחק הרבה.
    עדיף שיושאל התחשל ויצבור ניסיון.מאשר יחמם את הספסל הביתרי.