ברור שזה ישמח את כל אוהדי מילאן ברחבי העולם לראות את רונאלדיניו לובש את המדים של מילאן.אין על זה ויכוח בכלל. הוא יכול לתרום המון למילאן גם בפן המקצועי וגם בצד השיווקי. השאלה היא אם באמת רונאלדיניו הוא השחקן שמילאן צריכה כדי לרוץ חזק בכל החזיתות. העונה היא ארוכה ומתישה מאוד. יכולת לראות את רביעיית הקישור שלנו,ובמיוחד את פירלו נשחקים העונה תחת העומס. תיקח בחשבון שבמקרה שרונאלדיניו מגיע אתה יכול לשכוח מחיזוק נוסף. ידוע שרונאלדו מועד לפורענות מבחינת פציעות,ומה יקרה שהוא יפצע? אתה באמת חושב לתפקד את רונאלדיניו במקומו? אתה נשאר תקוע. במידה ורונאלדיניו יגיע ואיתויגיע עוד חלוץ ובלם נניח. אז הצעד יהיה מבורך ולא תהיה לי טענה אחת. אבל רונאלדיניו לבדו זה סתם ריק מתוכן. מילאן היא לא ריאל מדריד. היא לא חייבת להפציץ בשמות הכי חמים ובסכומים הכי גבוהים כל קיץ.
מיכל, אם רונאלדיניו יגיע אין סיבה שנקנה עוד חלוץ כי אנחנו לא נרד מה4-5-1 למשך כל העונה, כי אז נצטרך לבחור מישהו מבין חמשת הקשרים שלנו (קאקה, גאושו, גאטוזו, פירלו,סיידורף) ולא נראה לי שאחד מהם יירד לספסל, מה גם שאנצ'לוטי אוהב את ה4-5-1. בקיצור, נצטרך חלוץ אחד בהרכב ו2 שיחליפו אותו על הספסל, ויש לנו את ג'ילה כמחליף ופיפו יהיה הקלף שלנו. גם אם נביא חלוץ אפס גם ככה לא נשתמש בו. כך שגאושו יפתור שתי בעיות, את בעיית החלוצים, ובעיית הקישור. בקישור יהיו לנו... גאטוזו, פירלו, סיידורף, אמברו, קאקה, גורקוף ורונאלדיניו, ואפשר לדחוף את ברוקי. יש לנו 3 מחליפים ל5 קשרים שיתפחו בהרכב כל משחק, לא רואה זה בעיה. גאושו וקאקה מאחורי רונאלדו, צריך יותר מזה?!
במידה ורונלדיניו מגיע, אני רואה את ההרכב של מילאן נראה כזה: -----------------------------דידה------------------------------ יאנקלובסקי----------בונרה (מלדיני)----נסטה---------------אודו -----------------------------פירלו------------------------------ ------------סיידורף (גורקוף)------------גטוזו-------------------- ----------------------קאקה---------רונלדיניו-------------------- ------------------------------רונלדו---------------------------- זה יכול גם להסתמן כ-4-5-1, וגם כ-4-3-3.
אני מסכים עם בן, הבאת רונאלדיניו ללא ספק תפטור את בעיית החלוצים, רונאלדיניו וקאקא, השחקנים היצירתיים בעולם, מחליפים מקומות כל הזמן דאבל פסים, ואת רונאלדו בחוד שרק מחכה לקבל את הכדור לרגליו. ובכלל השלישיה ידועה בתור אחת שמסתדרת מצוין מבחינה חברתית, אז אין סיבה שלא יסתדרו מבחינה מקצועית. נ.ב: מיכל, עזבי את המונדיאל כבר...
אני מסכים עם j.k15 עם ורונלדיניו יגיע זאת יכול להיות שיטה יעילה שגם תפתור את בעיית החלוץ: שרונאלדו בחוד קאקא מימין, רונלדיניו בשמאל,סיידרוף קצת לפניהם(כמו סוג של דקו בבארסה)ומאחורנית גאטוסו ופירלו.
רונאלדיניו זה הימור אחד גדול, אבל אני חושב שאנצ'לוטי יאהב את העובדה שסוף סוף הוא יוכל לשחק את ה-4-5-1 האהוב עליו. למרות שכל הבאסה היא שסיידורף יצטרך להידחק מאחורי העמדה שבה הוא כל כך זרח בליגת האלופות. ואמברוסיני צריך לקוות שיראה דקות משחק באירופה... כמובן שהמחיר מוגזם, אבל אם בתום העונה הבאה נזכה בתואר או שניים ונהיה ההתקפה הקטלנית בעולם, לא חושב שמישהו יבכה על זה. מה אתם אומרים, תהיה לנו שוב שלישייה אגדית, רק הפעם כולה ברזילאית?
טוב, אני חושב שזה כבר די ודאי שאחד מהם יבוא. סביר להניח שרונאלדיניו. עכשיו בלם!!! מגן שמאלי!!! בבקשה!!!
נחיה ונראה,הלוואי שאחד מהם יהיה במילאן. אבל בינתיים הכל שמועות,שמעות ושמועות.אי אפשר להאמין לשום עיתון בעולם,לכולם יש את הבלופים והזיבולים שלהם.
לדעתי אתם חושבים לא נכון. יש לכם 130 מיליון יורו? אתם יכולים בכסף הזה לקנות 10 שחקנים צעירים ולבנות קבוצה חדשה. להוציא את זה על שחקן אחד זה טמטום.