בואו נסכם את זה ככה ( מקווה שזה יספק את כולם ). אורי הכניס אותנו להיכל התהילה, הביא גביע ראשון. אלי חתום על 4 אליפויות. היו לפניהם כוכבים גדולים כמו ראול גילר ( נכון, קוראים לו גלר, אבל ככה התרגלנו..), היה סימון אלפסי ז"ל, היו עוד. כל דור זוכר את מה שהוא הספיק לראות. אני בטוח שאלו שבזים לאורי פשוט לא ראו אותו משחק. אני זכיתי לראות ( זו זכות ענקית ) את גילר, את אורי ואת אלי. כולם חתומים על לא מעט רגעי אושר של אוהדי בית"ר. ההשוואה היא קשה, אולי בלתי אפשרית. אני אוהב את כולם. ( דיוק בעובדות אינו שנאה, הגיע הזמן שתבינו. ) ואיך "העזתי" לשכוח את אודי רובוביץ' ??? אתם רואים, הגיל שלי כבר עושה את שלו.
עכשיו יהיה לנו אגף של זרים בצד ימין ואגף של ישראלים בצד שמאל, נראה מה יותר טוב... חחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
חחחח נראה לי אני מגיב פה הכי הרבה בדיון של בית"ר ירושלים. אני שרוף על בית"ר ירושלים מאז שאני מכיר את עצמי! בליגה הלאומית אני אוהד רעננה. את שתיהן אני אוהב באותה מידה.
קוראים לי חיים - לא יצחק, ולא גיורא. הייתי רוצה לראות כמה שיותר ילדים תוצרת בית בהרכב. אני חולם על חן עזריאל תוקע את הבועל בדקה הראשונה ורץ לגדר, ואת אבירם שם את החמישי, ואחרי השריקה את הקהל מתפרץ פנימה. על הזין שלי המשטרה וההתאחדות. אה: ואני גם רוצה גביע. אירופה? על הזין שלי. זה פשוט לא מציאותי, וזה גם לא מעניין אותי. בקיצור: אני רוצה רעידות - של היציעים, ואם בבית, אז שכל הבניין ירעד אחרי גולים של בית"ר, כמו פעם.
אחלה שם חיים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx זה נראה לא הכי מציאותי מה שרשמת חחח... הלוואי.
לא מציאותי, אבל תן לחלום. עד שאני קצת אופטימי, קצת, אתה מקלקל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx לגבי ההרכב: אפילו המאמנים עוד לא סגורים על הסגל - אז שאני יחליט?
רק אני לא מתלהב מלעלות שלבים באירופה ומעדיף הרבה יותר אליפות? לא יודע למה אבל אירופה פחות קורצת לי בהרבה מאשר בליגה.. חותם גדול להשאיר באירופה אנחנו לא נשאיר זה בטוח, אז חבל בכלל על המאמצים. עוד מישהו בדעה הזאת?
עד שאתה אופטימי...לא יהרוס לך, תמיד מותר לפנטז, ולפעמים חלומות מתגשמים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx העיקר שנצליח.