מה הטעם להפריז בצורה קיצונית, כאשר האמת היא לא כל כך קיצונית. להפך. בין אינטר ומילאן יש שלום בכל הקשור להעברת שחקנים ולא חסרות דוגמאות בכדי להוכיח. בין מילאן ויובנטוס קיימת יריבות של ממש המתבטאת גם בכך שהקבוצות ממעטות להעביר בינהם שחקנים.
יש שלום כאשר השחקן הזה לא סמל (חוץ מהמקרה של מיאצה), אבל כאשר מדובר בשחקן כמו שיבא אז השלום הזה הופך למלחמה.
כמה שזה לא נכון.וההוכחה טמונה באוהדים ומוטיבציה למשחק נגד היריביה.אם יעלה סקר בקרב אוהדי יובנטוס באיטליה ובעולם מי היא הקבוצה השנואה עליכם? אינטר תזכה ברוב קולות. אם יעלה סקר כזה בקרב אוהדי מילאן,התשובה תהיה זהה.דווקא בין יובנטוס למילאן יש כבוד.יש כבוד כי זו יריבות אומנם אבל ספורטיבית יותר.מילאן היא יריבה מושבעת של יובה,אבל לא שנואה.הסיבה היחידה שאוהדי יובה לא רוצים שאינטר תתפרק,זה כדי שיהיה לנו את התענוג לנצח אותם.ויסכימו איתי 70 אחוז מהאוהדים בעוד המפגשים מול מילאן הם מבחינתינו המפגשים של מי הטובה באיטליה,גם אם זה בסריה בי.מפגשים שיש בהם המון יריבות.אבל ספורטיבית.הדוגמה לכך,היא אם רק שכחת את מקרה ההשאלה של אביאטי בעונת05/06. http://aycu14.webshots.com/image/20333/2002703555963066706_rs.Xxx
הוא צודק, היריבות בין מילאן ליובה היא ספורטיבית בלבד, רק בשביל האיכות של המשחקים, שהמפגשים יהיו טובים, והדוגמא שהוא הביא נוגעת בול, יובה היו בצרה כשבופון נפצע, ומילאן השאילה להם את אביאטי בלי בעיות מיותרות, כדי לשמור על ספורטיביות ומאבק בליגה ובכלל. לעומת זאת עם אינטר, היא נוהגת להעביר אל מילאן את כל הזבל שלהם, וה"זבל" משתבח אצל מילאן והופך לשחקן גדול, חלק מהדוגמאות הם פירלו וסיידורף ואפילו פאבלי, זה שיש הרבה העברות בין אינטר למילאן, לא אומר שקיים שלום בניהם בשוק ההעברות.
אכן, אין לי שנאה כלפי יובה, יריבות ספורטיבית לגמרי. חוץ מנושא השחיתות, אבל כל הכעס שלי היה מופנה כלפי ההנהלה וליבי יצא אל השחקנים והאוהדים. דוקא בקיץ האחרון היחסים בין מילאן ליובה די השתבשו לאחר שבופון היה מועמד לעזוב ויובה רצתה שנשאיל להם את אביאטי לעוד עונה. בסוף אביאטי הושאל לטורינו, וזה גרם לכך שלא קיבלנו אף אחד מהפליטים של יובה (ורובם הלכו לאינטר ולספרד).
Milan have contacted Manchester United over the proposed transfer of versatile defender Gabriel Heinze, according to reports in the British Press. ובתרגום: "מילאן יצרה קשר עם מנצ'סטר יונייטד בעקבות רצונה להציע הצעה על המגן/בלם גבריאל היינצה. בהתאם לעיתונות הבריטית."
הוא היה מול קאקא, הוא היה חסר אונים! למרות שגם אני לא רוצה אותו לאחר שני המשחקים הללו, בלם לקבוצות אמצע טבלה, לא יותר.
גם אם היינצה יגיע למילאן, זה לא יהיה על תקן שחקן הרכב. יאנקו עדיף עליו בצד שמאל ובונרה/קלאדזה טובים ממנו בתור בלמים. הוא נחמד לרוטציה.
בדיוק,מילאן צריכה להתמקד בלהביא בלם צעיר וטוב,היינצה יכול לשמש גם כבלם,אבל הייתי מעדיף מישהו צעיר לטווח הארוך.אני לא רואה שיש להיינצה מקום כשחקן הרכב,יאנקולבסקי הרבה יותר טוב ממנו.
היינצה יכול לשמש כשחקן ספסל לא יותר. כפי שכבר אמרו פה מעליי, יאנקלובסקי עדיף עליו בעמדת המגן השמאלי, ואני לא רואה את היינצה נמצא בעדיפות אצל אנג'ילוטי בעמדת הבלם, כאשר לטעמי העונה בונרה ונסטה הם יהיו צמד הבלמים בהגנה.
היינצה גם לא יהיה עדיף על מלדיני, במידה והוא יהיה שחקן ההרכב העונה לצד נסטה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx (למרות שאני בטוחה שתהיה רוטאציה בין בונרה לפאולו, כדי שיקבל מנוחה בחלק מהמשחקים). ובנתיים הזמן עובר לו ואין שום החתמה רצינית. יש אומנם עוד חודש וחצי עד שחלון ההעברות יסתיים, אבל נמאס כבר שרק במילאן מושכים את זה תמיד עד הסוף. אם נחכה שוב עד סיום מועד ההעברות, כבר לא יהיו שחקנים מהטופ שנוכל לרכוש..בדיוק כמו עונה שעברה. ואיתי-מילאן חייבת גם חיזוק בהגנה, לא רק בהתקפה. למרות שכרגע עמדת החלוץ בראש ובראשונה, אבל זו לא העמדה היחידה שמילאן חייבת בה חיזוק.
לא אמרתי שמילאן לא צריכה חיזוק בהגנה. מילאן צריכה חיזוק בהרבה מקומות (בעיקר מחליף לגליאני!), אבל קודם כל צריך חלוץ ברמה הגבוהה ביותר.