אולי, אבל עדיין יש מרחק אסטרונמי בין זה לבין ההמצאה ההזויה שואן חאל התרשם ממנו. משפט שהייתי מצפה לראות אותו בוואן ולא באתרנו. פה לא כותבים שטויות חסרות בסיס וקשר למציאות. טוב נו, לפחות מנסים.
הוא התרשם ממנו בהחלט כמו שהתרשם מזנדברג, אלברמן וכו', זה לה לא יבשיל לכדי שום דבר כמובן כי אלקמאר קבוצה ברמה גבוהה, אבל הוא קיבל ממנו מחמאות. רוצה להאמין, תאמין, לא רוצה אל תאמין.
לא מאמין כי זה לא נכון. זה לא הוזכר בשום אתר תקשורת הולנדי, שום אתר סוג ז' הולנדי ושום אתר שקשור באלקמאר (סוג א, ב' או ג'). אולי והדגש הוא על אולי שאכן נכחו סקאוטים של אלקמאר (גם את זה לא ראיתי בשום מקום, אבל נגיד) שהתרשמו או לא ממנו. ואן חאל, בכבודו ובעצמו, לא הלך לראות את זנדברג. האמן לי שיש לו דברים חשובים יותר.
טוב אז קצת שיפוצים לנושא: -מאוריסיו סוליס הגיע למכבי נתניה מגוואטמלה. -דודו ביטון הגיע למכבי ת"א מבית"ר נס טוברוק. -עומר גולן נשאר במכבי פ"ת ולא חתם במכבי ת"א. -יוסי שקל מהרצליה חתם בנצרת עלית ולא באשדוד. -רן קוז'וק נשאר בק"ש. -ארתור בוז'יק ששוחרר מבני סכנין חתם בהפועל ר"ג.
אני רוצה לעדכן בכל הקשור למכבי חיפה ששני החלוצים הצעירים שלה, עדן בן בסט ותומר חמד, ישחקו בעונה הבאה בהפועל חיפה ובני סכנין (בהתאמה). נראה לי שמדובר בהשאלה, אבל זה לא משנה לצורך הדיון. ודרך אגב, בליגה שלנו די קשה לנהל כזה דיון. כמה קבוצות עומר גולן עבר השבוע? גם כשמציגים את השחקן עם החולצה הוא עוד לא סגור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
מכבי הרצליה החתימה את סעיד מקאסי לשנתיים. החלוץ מרואנדה, שהיה מלך השערים של הפועל פ"ת בעונה שעברה(חמישה שערים), יהיה הזר החמישי של פרדי דוד ואריאל שיימן.
יוסי ביטון, ששיחק בעונה שעברה בהכח עמידר רמת גן, חתם הערב בעירוני קריית שמונה. הבלם בן ה-24 השייך להפועל תל אביב, יושאל לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת.