קצת מוזר לי ששחקן כזה ישמש כרוטציה למחליף.אבל במקרה שורון יגיע אין לדקור מה לחפש באינטר על פי דעתי.ובהחלט ורון יכוול להוסיף המון המון לקישור המרכזי.
ורון לא מגיע בכד להחליף את דאקור כשחקן מחליף, אלא כדי להיות אופציה שונה על הספסל. השנה כאשר גם ויירה וגם קמביאסו היו פצועים אינטר סבלה מיכולת חלשה ברכז המגרש כי היה חסר להם עוד קשר מחליף למטרות אותן ציינתי בהודעתי הקודמת.
אחרי ברצלונה, גם אינטר ירדה מעסקת החתמתו של כריסטיאן קיבו ובכך כנראה נסגר המעבר של הרומני לריאל מדריד. לפי הדיווחים, אינטר עכשיו תבדוק את אופציית ברצאלי ואולי גם אנדרדה. לגבי ורון - אם מרסקה לא יגיע בסופו של דבר, אז הארגנטינאי יהיה האופצייה הטובה ביותר שיש. הוא כנראה יתפוס את מקומו של דאקור ברוטצייה, ולאינטר יהיה יותר עומק בקישור. נשמע טוב. ולגבי אדריאנו - נמאס ממנו, שיעזוב כבר. אם לא די בכך שהוא מציג יכולת בינונית מינוס עד גרועה במגרש, הוא גם אומר שהוא ירצה לשחק במילאן. אני מקווה שריאל מדריד או כל קבוצה אחרת חוץ ממילאן כבר תגיש עליו הצעה טובה, ושיעוף מאינטר כמה שיותר מהר. היה אדיר במשך שנתיים, אבל הגיע הזמן להיפרד.
אינטר עשתה צעד נכון בכך שוויתרה על קיבו, רומא ניסתה לקחת כמה שיותר כסף מאינטר אבל מוראטי לא היה מוכן לשלם יותר ממה שצריך וטוב שהסיפור הזה נגמר, עכשיו אינטר צריכה להשאיר את גרוסו, ושמאנצ'יני יסמוך יותר על סמואל וכך לא נצטרך להביא עוד בלם לעונה הבאה.
צודק,עשה בשכל מוראטי,רומא רק ניסתי לסחוט ממנו את המיץ. אני שמח על זאת גם מן סיבה אחרת,שקיבו הגיע אלינו :aaa021: . אם ואינטר לא תביא בלם,כנראה שבאמת אל יהיה למנצ'יני מה לעשות,אלא לסמוך על הארגנטינאי.
פלופ... מה נסגר איתך?! זלאטאן לא מספיק טוב בשבילך... סואזו נרכש ב-14 מיליון אירו כי מאמינים בו. מעבר לכך אל תשכח שאדיראנו עדיין שם וחוליו קרוז הוא עדיין סקורר ברמה הגבוהה ביותר. אגב, גם רקובה עוד לא הלך לשום מקום. ככה שגם אם קרספו לא יחזור לפתיחת העונה, אין לך מה לדאוג לאינטר.
חלום טבז הלך וטבז חתם על חוזה במנצ'סטיר האנגלית וזות הכתבה מאתר גול http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=344629 וזה מה בי בי סי http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/t...utd/6272664.stm וזות עוד כתבה מאתר תיליגרף ועוד יש השוואה בין טבז ו רוני http://www.telegraph.co.uk/sport/main.jhtm...ufntevez105.xml
שמועות באיטליה אומרות שאינטר במעקב אחרי רדוסלב קובאץ', בלם-קשר מספרטק מוסקבה ונבחרת צ'כיה. לאחר שאינטר לא הצליחה להביא את מרסקה(אומרים גם שהיה ניסיון כושל להביא את דיארה מריאל מדריד), הפיתרון עשוי להיות קובאץ', שניתן להשגה בסכום העברה נמוך יחסית של 3 מיליון יורו בלבד. מישהו יכול לתת עליו קצת פרטים? בכל מקרה, אם האיכות שלו סבירה, הוא יכול לכסות את אינטר גם בהגנה וגם בקישור. אבל אני עדיין מעדיף את מרסקה/ורון.
אם אינטר תביא אותו, אז עדיף שהיא תביא אותו לספסל ולא להרכב, כי יש את סמואל על הספסל שיכול להפוך בקלות לשחקן הרכב במקומו של קורדובה לצידו של מטארצי, ואם לא להגנה אז לקישור, אבל זה במידה ואינטר לא תביא שחקן אחר. והנה קצת מידע עליו שמצאתי: http://www.cz-fotbal.wz.cz/radoslav-kovac.Xxx http://en.wikipedia.org/wiki/Radoslav_Kov%C3%A1%C4%8D והנה שני קטעי וידאו ביוטוב: http://www.youtube.com/watch?v=KG25VFrS0ps http://www.youtube.com/watch?v=UL5Zo2eSymw
כפי שידוע מאנצ'יני לא כל כך מחבב את סמואל. כך שעם יגיע בלם חדש.יהיו סיכוים שנראה את סמואל על הספסל,יחדיו עם קורדובה.