תגיד לי אתה עושה צחוק?! נכנסתי לאתר של מילאן וראיתי שהם הודיעו שסואזו במילאן. לא פחות ולא יותר... http://www.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2007/07/05/0JKIG3NH--346x212.Xxx ד"א אם אתם קוראים לזה רונאלדו של פעם, אתם טועים, עדיין יש קצת בטן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx מעניין שהוא לא הזכיר בראיון דבר אחד שהוא בחיים לא זכה בו ובכל מקום ובכל ראיון אמר שהוא מת לזכות בצ'מפיונס ליג. להזכירכם, הוא הצטרף לריאל בדיוק אחרי שזכתה במפעל, והיה במילאן כשזכתה, אבל לא היה רשום במפעל, ככה שאני מקווה שהוא לא רושם לעצמו את זה בתור תואר
ניב, אחלה ראיון והשקעה. בנוגע למה שרונאלדו אמר, כמו שאמרתי כבר, הוא באמת נחוש לחזור להיות מספר 1, עובד ועושה לא מעט בשביל שזה יקרה, אני שמח לשמוע שהוא דיי בטוח שקאקא ישאר, הם חברים טובים ובטח קאקא היה מספר לו על הצעה מריאל. לגבי העניין עם אדריאנו, אני חושב שכמוהו, מי שבא ברוך הבא, במיוחד חלוץ מפוצץ כישרון ופונטנציאל כמוהו, כמו שרונלדו אמר, מילאן לאב יכולה לעזור לו להשתקם מהר יחסית. העניין היחידי שביאס אותי זה שהוא מעדיף את רוביניו, גם השחקן לא מקושר, וגם אני לא סובל אותו, יותר מדי פוזות פחות מדי תאכלס.
גליאני התראיין לסקי ספורט ודיבר על ענייני הרכש המעסיקים את מילאן. על אטו ורונאלדיניו:"דיברתי עם פרן סוריאנו מברצלונה (מקור בכיר בהנהלה אני חושב) והוא אמר ששני השחקנים לא למכירה" הוסיף ואמר על רונאלדיניו: " רונאלדיניו, לא מאושר? בכל מקרה אנחנו משאירים את המקום לשחקן מחוץ לאיחוד האירופי פנוי" על שבצ'נקו מודה סגן הנשיא שישנה אפשרות שהוא יגיע: "בשבילו (שבצ'נקו) זה נחוץ להבין את עמדת צ'לסי. אבל יש לנו מקום פנוי לשחקנים מהאיחוד האירופאי, וגם כאלה שלא. במקרה של קאסאנו אמר: " אני אוהב אותו, אבל כולם חייבים להסכים. זה יכול להיות אתגר מרתק ואולי בסביבה הזאת של מילאן, הוא יצליח לעשות דברים חיובים."
כל הכבוד עידו, אני רואה שזה התרגום הראשון שלך, חח המשך כך. אטו ורונאלדינו אמרו לא פעם ולא פעמים שהם לא עוזבים ככה שמבחינתי גם ככה זו לא אופציה.
אמשיך את המסורת: גליאני: "אני מדבר עם אביו של קאקא על הארכת חוזהו מכיוון שקאקא עדין בארה"ב, החוזה מסוכם עד 2012 במקום 2011 ומתקדם נהדר, אני מאמין שבקרוב נראה את קאקא חותם על הארכת החוזה עם מילאן." http://i.eurosport.fr/2007/05/22/358459-2024969-458-238.Xxx קרוב מאוד להארכת החוזה. היהלום הברזילאי. http://sport.alice.it/it/cmc/calcio/200727/cmc_111425.html
תגיד, Ricardo Kaka, אתה יודע איטלקית? מעניין אותי מה קורה עם אוליביירה, האם הוא עוזב לסראגוסה/לא (כתוב ב-tuttomercato)...
נכון, אבל אם הוא לא חתם עד עכשיו בקבוצה אחרת (צ'לסי למשל) אז כנראה הוא רוצה לשחק במילאן, קבוצה פרו-ברזילאית...
10 מליון יורו גליאני לא רוצה לשלם, אז 20? אם זה אכן נכון שצ'לסי הגישה הצעה כזו, אז אין ספק היכן פאטו ינחת בסופו של דבר. בקשר לרונאלדו, תודה על התרגום ניב. ראו מלכתחילה שרונאלדו נחוש לחזור להיות אותו רונאלדו שהתרגלנו לראות לפני הפציעות שעבר בריאל, ואני בטוחה שהוא בדרך הנכונה לעשות זאת. נקווה שההתמדה והרצון שלו לחזור להיות מספר 1, ימשיכו להתממש גם במגרש ולא רק בדיבורים.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
מה קשור כמה צ'לסי הציעה עבורו? הכסף הזה הולך לאינטרנציונל ולא לפאטו. מה שחשוב לפאטו זה החוזה שלו והתנאים של המקום אליו הולך להגיע. יאנגסטר כזה לא ישתכר בסכומים גבוהים מדי, ואני בטוח שמילאן יכולה להציע לו חוזה דומה לזה של צ'לסי (אלא אם כן, לאברמוביץ' לא אכפת בכלל איך הוא מפזר את הכסף שלו). תנאי ההסתגלות במילאן הם הרבה יותר טובים בשבילו. חוץ מזה, אין איזה חוק באנגליה שאוסר על הענקת אישור עבודה לקטינים? קראתי שאם צ'לסי תרכוש אותו, הוא לא יוכל לשחק עד ינואר. באיטליה אין את ההגבלה הזאת. לגבי אוליביירה - הוא 99% עוזב לספרד, ויאריאל וסראגוסה המועמדות לקבל אותו.
עם זה נכון,עשה בשכל אוליבריה.הוא מתאים לקבוצה כמו סראגוסה.הוא לא מתאים לקבוצה בסדר גודל כמו מילאן וחול'... ראינו איך הוא הצליח בבטיס,עוד בתקופה שהייתה קבוצה בסדר גודל של סארגוסה.