אספי מותק, נתחיל לאט לאט. כתבת בעצמך, מקומך לא כאן, אז למה בכח? לא כותב כדורגל? ביי... ויש לך מזל שאני לא יודע מה פטרון חצוץ, אחרת זה היה יכול להיגמר ביותר רע. הגדרת ה"חסר תוכן" לשיחות בינכם באה מכיוון שלשיחות האלה אין מקום פה, יש להן תוכן, אבל תוכן שלא מתאים לפורום הזה. זה ממש לא מעניין אותי ריבים פנימיים בינכם. לכו לבית אחד של השני, קחו דף ועט, תחשבו שזה הפורום, ותתחילו לכתוב הודעות בסגנון שאתם אוהבים, אחד לשני. היה שלום, אסף.
נ.ב לתשומת ליבו של שגיא (משוש חיי,את זה אתה מבין?) לא זכור לי שאסף כתב הודעה אחת שקשורה בכדורגל אמיר דווקא כן,אבל רק שטויות.
זאת לא פעם ראשונה שאני קורא הודעות של אסף אבל זה מצחיק כל פעם מחדש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אסף מאז שאתה פה לא הייתה הודעה אחת שלך שקשורה לכדורגל..וגם אם הייתה כזאת אף אחד לא הבין אותה.. תפסיק לדבר שטויות ודברים לא קשורים ואחרי להתפלא שמוחקים לך את ההודעות..עד עכשיו פה ושם ויתרנו אבל מעכשיו כל הודעה לא קשורה שלך[לפחות אצלי] תימחק..
אני מודיע פה חד משמעית הודעה אחת שאני רואה, ולא אכפת לי ממי, שמנוסחת בצורה הזאת, תימחק. בפעם השנייה יאופס המונה של המשתמש והוא יחסם מהפורום לשבוע ובפעם השלישית לכל הזמן קחו בחשבון