בדיוק באתי לכתוב על זה. וזה טרייד שלדעתי מתאים לשתי הקבוצות, למינסוטה כבר אין ברירה ואם גראנט ישאר אז הוא ישחק בלי חשק, עכשיו יש להם 2 שחקנים לא רעים בכלל כמו הארינגטון ורייט שאמור להיות כישרון, עדיין לא מספיק לפלייאוף, גם לא במזרח ובטח שלא במערב, אבל הם צריכים להתחיל לבנות קבוצה. גראנט בגולדן סטייט זה פשוט מטורף, נצטרך לבדוק האם הוא יתאים את עצמו לסגנון המשחק המבולגן והמהיר של הלוחמים ואם כן, גמר מערב לא בשמיים.
טרייד שלדעתי ישרת יותר את הוולבס ואני אשמח עליו, בעיקר בשביל קורי שלי(אני פשוט מת על השחקן הזה, בעצם על כל השלישיה האלופה). זה יגרום למינסוטה להצעיר את הסגל. אליס יקבל את המפתחות , אולי גדול מדי בשבילו כרגע, אבל דרון הוכיח שהוא מסוגל תנו לאליס את הצ'אנס. ברואר לא יתבזבז בקבוצה שלא תנסה לעשות כלום כשהכוכב שלה אינו רעב. ולכן אני לא מבין איך הגעת ל-2 אני רואה פה 4.
לא אמרתי שרק הם טובים שם, אמרתי שהם קיבלו 2 שחקנים טובים כמו הארינגטון ורייט, אבל דייויס אגואיסט, אליס לא נראה אחד שמתמודד על הלחץ (לפחות ככה ראינו בפלייאוף הזה), זה לא מספיק לפלייאוף שיש לך במערב קבוצות כמו דנבר, דאלאס, פיניקס, ספרס, גולדן סטייט, יוסטון, יוטה, פורטלנד. וזה מבלי להזכיר את ניו אורלינס קבוצה עם הרכב שעדיף בהרבה על מינסוטה, את קליפרס עם סגל שחקנים גם לא רע ואת לייקרס שעדיין אף אחד לא יודע מה הולך לקרות איתם (שכחתי עוד קבוצה?).
דיוויס אגואיסט? כנראה שלא עקבת הרבה השנה. הוא הפך את עורו והתנהג מאוד קבוצתי. לא סתם גארנט אמר שהוא לא יכול עם דיוויס בלי עזרה מהקבוצה.
חבר'ה מאיפה השמועות על הטרייד הזה? גארנט אצלנו בביי ארייה? HOLY FUCK http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
ראיתי מספיק משחקים שלהם ואני לא מדבר על ההתנהגות שלו מחוץ למגרש, אלא בתוכו. והוא לא אחד שיכול להוליך קבוצה (כי בלי גראנט זה ברור שהוא הכוכב) ולשחק קבוצתי. מה גם שהיכולות שיש לו, לא מספיקות לו לבד כי הוא לא בראיינט, וויד או לברון. וגם אם ישחק קבוצתי, אין מצב שזה יספיק להם לעלייה במערב, גם במזרח יהיה להם קשה.
ברור שהוא לא אחד שיוכל להוביל קבוצה, כי אין לי את היכולות הנדרשות בשביל זה. הוא שחקן משלים ברמה גבוהה מאוד. וגם אני דיברתי על ההתנהגות בתוך המשחק... אם אכן גארנט יישאר, יוכל להיווצר מצב מעניין, כמו שהיה בוויזארדס לפני חלומות יוז בקאבס - שלישיית מובילה בדמותם של הביג טיקט, דיוויס וכמובן פוי, אבל זה תלוי מאוד בהתפתחות של האחרון בשנת הסופטמור שלו בליגה.
ניו ג'רזי החתימה את קרטר על חוזה ארוך טווח, והחתימה את לוק וולטון. כמו שזה נראה, שום כוח שבעולם לא יוציא את הקבוצה הזאת מהפלייאוף.
אולי....פציעה של וולטון ושל קרסטיץ' (מתי הוא חוזר?) על פתיחת העונה כמו שקרסטיץ' נפצע בעונה שעברה? אבל הם יהיו בפלייאוף בברור, אבל לא הולך להיות להם קל במזרח כי הוא התחזק מאוד לעומת העונה שעברה. שיקאגו מתבגרים, וושינגטון נגמלים מהפציעות, דטרויט כמו דטרויט תמיד בפלייאוף, בוסטון עם ריי אלן ופול ופירס ועם הרכב צעיר ורענן (אני מהמר עליהם כהפתעת העונה), קליבלנד עם לברון, טורונטו צוברים קצת ניסיון ומיאמי חייבת להגיע לפלייאוף...בהשוואה לעונה שעברה העונה המזרח הולך להיות הרבה יותר חזק. מעצבן לדבר על העונה הבאה עכשיו כי זה עושה כבר חשק להתחיל את העונה אבל נשאר עוד הרבה זמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=2922663 וולטון חתם בלייקרס. :X וקרסטיץ' לא ממש נפצע על פתיחת העונה, אלא יותר ברבעה...
טעות שלי. אתמול קראתי כתבה שהייתה בערך כך:"קרטר האריך את חוזהו בניו ג'רזי, בלה בלה בלה. וולטון חתם לשש שנים". משם הסקתי שהוא חתם בנטס.
http://www.nba.com/rockets/ חברה, תצביעו בבקשה לליאור אליהו בסקר הזה. לא שהוא יבחר או משהו אבל לפחות שלא יסיים אחרון.