לאציו 07/08 :: רוקי חתם עד 2013

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Chievo, Jun 6, 2007.

  1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    כולה דיון על לאציו ואתם הופכים את זה לדיון פוליטי שממש אבל ממש אוף טופיק.
    סה"כ לאציו ראויה לדיון, קבוצה שרובנו אוהבים לשנוא אבל תמיד סיפקה הנאה מכדורגל אטרקטיבי.
    אחד השחקנים האהובים עלי לומבארדו ( אחח איזה שם נוסטלגי) זכור עליי במדי התכלת.
    ככה שהדיון לגיטמי ובסטה.

     
  2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    איפה באמת אטילו לומבארדו כיום?
     
  3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    http://www.fcchiasso.ch/img/staff/lombardo.Xxx
    רק לפני חודש נמאס לו,אז הוא התפטר מעמדת מאמן קיאסו {chiasso},עוד אחד מהמועדונים האיטלקים בליגה השניה של שוויץ.
     
  4. Chievo Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    2,891
    Likes Received:
    6
    סוף סוף בלאציו מתחלים לעבוד, אדרסון שחקנה של ניס הצרפתית במו"מ עם לאציו, הקשר הברזילאי רק בן 20, שמבוקש גם על ידי ולנסיה וליון, שווה משהו בסביבות ה12 מיליון יורו על פי הסוכן שלו.

    פאלרמו רוצה להחזיר את מאקינווה, לאציו מבקשת את אנדראה קראצ'ולו במקומו (שני מאכזבים מהעונה שחלפה), גם הקשר בהראמי צפוי לעבור לקבוצה הסיציליאנית, כך שלאציו מתכננת להביא במקומו את מסטו שחקנה של רג'ינה.
     
  5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    9,523
    Likes Received:
    1,876
    אני זוכר את השחקן הזה מהתקופה שבה אינטר היתה מעוניינת בשירותיו, אמרו שהוא היורש של קאקה אבל אחרי כמה חודשים אף אחד לא שמע עליו משהו , והנה הוא חוזר לעניינים ולאציו רוצה אותו, לגבי מאקינווה הוא היה מצויין באטלאנטה ורציתי שהוא יעבור לאינטר (הוא היה מקושר לקבוצה) אבל המעבר שלו לפאלרמו רק הזיק לו ואותו דבר גם לגבי המעבר ללאציו, לדעתי עדיף לו לשחק בקבוצה כמו טורינו או שיחזור לאטלאנטה.

    מסטו שחקן מצויין במשחק של רג'ינה נגד אינטר בסיבוב הראשון הוא שיחק מצויין והיה השחקן הכי טוב על המגרש (הוא שיחק כקשר ימני אם אני לא טועה) והוא בהחלט יהיה אחלה שחקן בשביל לאציו.
     
  6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    סילביה סרני,הסוכנת ואשתו של השוער מתאו סרני אמרה: "סתם חלמתי,למעשה רציתי להתקרב להנהלת לאציו ולשאול על עתידו של מתאו.ציפיתי לתשובה חיובית אבל קיבלתי בדיוק ההפך אחרי שבוע אמרו לי שקלאודיו לוטיטו לא היה ממש שמח לדבר עם מתאו.אבל עדיין אמרו לי שכדאי אולי להתקשר אליו,כל זה לחינם.אנחנו סוגרים את כל הדלתות בפני לאציו." לכן,מתאו סרני עוזב את לאציו מאז ששיחק בה לראשונה ב2003.
    http://www.gossipnews.it/sport/dolceegabbana/images/Il_portiere_della_Lazio_Matteo_Sereni_con_la_moglie_13.Xxx

    בנוסף,לאציו החתימה את אלכסנדר קולארוב,המכונה רוברטו קארלוס הסרבי.ביום שני בערב כאשר ראשי לאציו ראו את המשחק שהתקיים בהולנד בין האזוריני של קאזיראגי למקבילה הסרבית הם הבינו שהם רוצים את המגן השמאלי בן ה21 של א.פ.ק. בלגראד.

    http://www.uefa.com/ml/images/players/under21/220X220/105814.Xxx
     
  7. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,889
    Likes Received:
    3,900
    Gender:
    Male
    לאציו לא ישלמו סכום כזה. לא עליו זה בטוח.
     
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    הם זרקו סכום דומה על חימנז... לך תדע
     
  9. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,889
    Likes Received:
    3,900
    Gender:
    Male
    אני מעריך שהם למדו מטעויות. מה גם שחימנז משחק באותה עמדה, אז להביא עכשיו שום בסכום כזה שחקן על אותה משבצת....
     
  10. Chievo Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    2,891
    Likes Received:
    6
    אדרסון קשר התקפי, חימנז קשר ימני (יכול לשחק כם כחלוץ), בכל מקרה אני יודע שקשה לראות את לאציו משלמים סכום כזה, אבל אני מאוד מקווה שלקראת ליגת האלופות לאציו תשתדל כדי להביא אותו.
     
  11. Chievo Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    2,891
    Likes Received:
    6
    רק מדברים על חימנז, השחקן רוצה לעוזב את המועדון, זאת לא סתם שמועה, ההחלטה של חימנז הפתיעה את כולם לאחר שהוא היה אחד ההעברות הבולוטות בינואר ועלה ללאציו משהו בסביבות 11 מליון יורו, השחקן אמר שהוא יעבור לקבוצה אחרת בסיירה אה, מוזר, מוזר מאוד !!!
     
  12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    והנה אתמול (או שלשום, לא זוכר) הסוכן שלו הכחיש את העניין ואמר שהוא לא עוזב את לאציו.
    כנראה שמשעמם באיטליה בתקופה הזאת של השנה
     
  13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    9,523
    Likes Received:
    1,876
    קצת באיחור :

    לאציו החתימה ( בעלות משותפת ) את מוראד מוגני השחקן הצרפתי של בולוניה, המחיר הוא 1.9 - 2.5 מליון יורו.
     
  14. Chievo Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    2,891
    Likes Received:
    6
    ליונל סקלוני בן ה29 שחקנה של ראסינג סנטאנדר, סיכם את תנאיו בלאציו, בתשיעי של החודש הוא ינחת באולימפיקו.

    בנתיים פוג'ה הודיע על רצונו להשאר במועדון, זה ככל הנראה מה שיקרה.

    אבל עדין מחפשים שוער.
     
  15. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,889
    Likes Received:
    3,900
    Gender:
    Male
    הייתה עונה אחת בדפורטיבו שסקאלוני עשה עלי רושם טוב. מאז הוא קצת הדרדר, אולי בלאציו שוב יוכיח את איכותו. בכל מקרה, בהעברה חופשית, זה רכש לא רע בכלל.