טור דעה-תיירי הנרי, אליל או בוגד?

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Thierry 14 Henry, Jun 30, 2007.

  1. Thierry 14 Henry Member

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    238
    Likes Received:
    0
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3418522,00.html


    "תיירי הנרי אגואיסט? הוא אחד השחקנים הכי מתחשבים, עם המון אסיסטים, על מה אתה מדבר? אתה רק מוריד מערכו מכיוון שאתה בטח אוהד ארסנל, וכואב לך אז אתה רושם ערימת שטויות בכתבה שאין לי מושג איך הצליחו לאשר לך אותה.
    הנרי הוא השחקן הכי פחות שחצן בכדורגל העולמי, וחגיגות השערים שלו שמעצבנות את היריבים זה משהו רע? אז הוא מעצבן את היריבה, נו? ו...?ההטעיות שלו מתנשאות? הוא משחק את הכדורגל הנפלא שהוא יודע לשחק, הוא מטעה בשיא הביטחון ובשיא היופי, כיף לראות שחקן כמו הנרי, לא כובש ברגעים דרמטיים וחושבים? הרי הוא נותן ביטחון ומנהיגות במשחקים כאלה, הוא מראה עדיין יכולת גבוהה, הוא עדיין אותו הנרי שאנחנו רואים במשחקים "קטנים".
    לא נותן תחושת ביטחון לצעירים? אנ הייתי באימוני נבחרת צרפת לא מעט, והוא היה אחלה של בחור, הוא לא גער בהם, הוא נתן להם תחושת ביטחון, תחושה מצויינת, תחושה שהם יכולים להשוות את הביצועים הנהדרים של תיירי." (זוהי תגובתי לטור)

    מה דעתכם? טועה או צודק?
     
  2. Ampelmann Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    3,844
    Likes Received:
    0
    ישנו דיון מרוכז בנושא תיירי הנרי בפורום האנגלי.