מכבי נתניה: סגנית האלופה מתחילה לבצע רכש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ReL, ‏10/7/06.

  1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    כמה שבסוף העונה התרברבתי בכך שמכבי נתניה קבעה סדר חדש בליגת העל, אני עכשיו נסוג מקביעתי. זה היה אמור להיות הקיץ שלו, כהמשך ישיר למה שהלך כאן בשנה שעברה, אבל זה לא מה שקרה. ראובן עטר, מסיבה שלא ברורה לי, החליט לקפוא על השמרים. הוא יודע טוב מאוד מה הקבוצה צריכה, הוא יודע טוב מאוד את מי האוהדים רוצים והוא נותן לשוק הישראלי להתרוקן. האוהדים פשוט מתו לראות בקבוצה את ראובן עובד. השחקן הזה לבד היה מוכר 1,000 מנויים יותר ממה שהם היו אמורים להימכר.
    כל שנותר לנו, הוא לקוות שראובן עטר יפגע בשחקנים הזרים. הוא צריך למצוא מחליף ראוי למזואה אנסומבו ולהביא עוד קשר התקפי וחלוץ. שמתם לב? 3 שחקנים, כשנותרו לנו רק עוד 2 משבצות של שחקנים זרים. ואני אפילו לא מזכיר את זה שמגן ימיני ראוי אין לנו.

    ראובן עטר אוהב מאוד את הגישה של לבוא קטן ולצאת גדול, אבל זה היה מתאים לתקופה של אשר אלון, לא עכשיו, לעידן של דניאל יאמר. אנחנו היינו צריכים להסתער בקיץ הזה על שחקנים ישראליים מובילים ולא עשינו את זה. זאת הסיבה היחידה שאני לא מחשיב את מכבי נתניה לקבוצה גדולה ואני לא אחשיב אותה גם אם נזכה באליפות ובגביע אופ"א, כי המערכת עצמה לא פועלת כמו קבוצה גדולה.

    חבל לי מאוד בתור אוהד. הפוטנציאל היה, פשוט לא עשו איתו כלום. אני רק מתפלל שאיכשהו, איברהים ראזאק יחזור ללבוש את המדים הצהובים של מכבי נתניה.
     
  2. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    :aa1: מכבי נתניה מעוניינת להביא לקבוצה שני שחקנים ארגנטינאים מקבוצת נואבה צ'יקגו הארגנטינאית. הראשון הוא הקשר ישראל דמונטה והשני הוא החלוץ לוסיו פילומנו. במכבי נתניה צפויים לקבל תשובה מהחשקנםי בימים הקרובים. השחקנים הם חלק מהשחקנים מהם התרשם עטר במהלך סיורו בארגנטינה.

    :aa1: ראובן עטר זימן לתחילת האימונים את הקשר הברזילאי ווקר טיונאן שכרטיס הליגה שלו שייך לה.

    :aa1: אוקוצ'ה, מרין ובונדאה ינחתו מחופשות מולדת בימים הקרובים.

    :aa1: סנץ הסלובקית סיכמה עם נתניה על העברתו של מרשל אודה. 80% ממניות סנץ שייכות לדניאל יאמר.

     
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,401
    לייקים שהתקבלו:
    4,949
    מין:
    זכר
    החלוץ לוסיו פילומנו סיכם במכבי נתניה:
    לוסיו פילומנו (27), מלך השערים של נואבה צ'יקגו הארגנטינאית, סיכם לעונה הקרובה במכבי נתניה במהלכה הוא צפוי להרוויח 450 אלף דולר. לפי הסיכום, צפויה נתניה להעביר 150 אלף דולר לקבוצתו, שנלחמת נגד הירידה לליגה השנייה.
    פילומנו, שכבש שמונה שערים בעשרת המשחקים האחרונים של קבוצתו, כולל מול האלופה סן לורנצו, הרשים את ראובן עטר כשמאמן מכבי נתניה עקב אחרי שחקנים בארגנטינה.
     
  4. תומר22 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/2/07
    הודעות:
    3,097
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ישראל דמונטה הוא קשר, יכול לשחק בשמאל ובאמצע. העונה הזו הייתה לו עונה לא טובה, ללא שערים ובישולים בקבוצת תחתית כמו נואבה צ'יקאגו. בעונה הקודמת(האפרטורה) הוא שיחק בחימנסיה חוחוי והיה מצוין שם, עם 5 שערים, שעזרו לחוחוי לתת עונה טובה במרכז הטבלה.

    לוסיו פילומנו יכול להיות רכש מעולה לנתניה. זה חלוץ טיפוסי מריח שערים. הבחור נוגח מעולה, יש לו מיקום מצוין ברחבה, מגיע ראשון לריבאונדים וגם די מהיר. כשחקן נוער הוא שיחק גם באיטליה(אינטר ואודינזה), עבר הרבה קבוצות לאחר מכן, אבל ברגע שנואבה צ'יקאגו עלתה לליגה הראשונה הוא הצטרף מיד. זו הקבוצה בה גדל ואביו הוא נשיא המועדון, מה שעלה ללוסיו בשריקות בוז וטענות בתחילת העונה, עד שהאוהדים הבינו שמדובר בשחקן מצוין, נאמן והכי חשוב, אוהד של הקבוצה. כרגע נואבה צ'יקאגו נמצאת במשחקי המבחן על הישארות בליגה, במידה והיא תישאר יהיה קצת יותר קשה להביא אותו.
     
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    לפחות המערכת מאוטטת לנו שהיא פועלת ולא קופאת על השמרים. אני רק מקווה שהוא שווה את המשכורת הגבוהה שמשלמים לו. אם אני לא טועה, הוא צפוי להיות השחקן היקר ביותר במכבי נתניה.

    אז חלוץ יש ולפי השמועות של כמה מקורבים בפורום 'הקופסא', מתכננים להביא קשר אחורי צ'יליאני כדי שיהיה מחליף למזואה אנסומבו. אם כך יהיו הדברים, בזאת מכבי נתניה סוגרת את מצבת הזרים שלה ועוד נותר לנו להתחזק בעמדת המגן הימיני והקשר ההתקפי. אין דבר שישמח אותי יותר מחזרה של קלימי סבן הבייתה ובמצב הנוכחי שנוצר, גם החתמה של יחיאל צגאי.
     
  6. ReL Member

    הצטרף ב:
    ‏27/7/04
    הודעות:
    3,759
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מבחינת הזרים תמיד אמרתי שצריך לתת את הזמן לרובן ולהנהלה כדי להביא זרים ברמה. מה שאיכזב אותי זה שלא החתימו ישראלים כמו ראובן עובד, עומרי קנדה/קלימי סבן וקדוסי.
     
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,115
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    מה דעתכם על מאור בוזגלו?

    שחקן כישרוני, שהראה דברים יפים מאוד העונה בהפועל פ"ת ובקבוצה כמו נתניה ועם מאמן כמו ראובן עטר יכול לתת יופי של עונת פריצה.

    אני חושב שמהשחקן הזה יצא משהו טוב, אם אני אוהד את נתניה הייתי רוצה לראות אותו בקבוצה.
     
  8. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לטעמי בוזגלו מתאים מאוד לנתניה. נתניה הרי מחפשת קשר התקפי שיחליף את בונדאה. הבעיה הגדולה היא מכבי חיפה שלא תשחרר את בוזגלו בכזאת קלות וכמובן אביו של בוזגלו שדורש הרבה מאוד כסף ותנאים ממכבי חיפה כדי שבוזגלו ישחק בחיפה.
    בכל מקרה נתניה עושה מהלך נכון שהיא פונה למאור בוזגלו. שחקן סופר כשרוני שכבר הראה שהוא לא רק כשרון במדי הפועל פ"ת שם היה מצוין.
    נתניה לטעמי אם תתחזק בקשר אחורי שיחליף את אנסומבו ואולי קשר שמאלי אם עטר מתכנן 4-4-2, אבל אם נתניה רוצה לשחק 4-4-3 אז נתניה צריכה רק קשר אחורי ואת בוזגלו כמובן.
     
  9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,401
    לייקים שהתקבלו:
    4,949
    מין:
    זכר
    בוזגלו שחקן מצויין, כישורני מאוד, והעונה הזו במדי הפועל פתח תקווה הוא הוכיח עד כמה הוא זקוק לדקות משחק. מכבי נתניה היא קבוצה מצויינת עבורו, והעובדה שעטר הוא מאמנה רק תעזור לו.
    הבעיה היא אביו של בוזגלו, שאני לא אתפלא אם גם את הניסיון הזה הוא יהרוס.
     
  10. ReL Member

    הצטרף ב:
    ‏27/7/04
    הודעות:
    3,759
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא חושב שחיפה תרצה למכור אותו וגם אם תרצה זה יעלה הרבה כסף , אני חושב שמדובר על השאלה.

    וגם לא הייתי כזה מאושר לקנות את מאור בוזגלו למה יש לו פה גדול והוא בעייתי ובטח שלא נאמן לקבוצה , אבל הוא שחקן מצויין וכישרון גדול. אין היום ישראלים להחתים אז אולי כדאי להחתים אותו.
     
  11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא בטוח עד כמה הפה שלו גדול אלא יותר הפה של אבא שלו...
    בכל מקרה זה יכול להיות טוב לשני הצדדים,בוזגלו ישחק יחסית הרבה בנתניה ואולי ישתפשף קצת גם באירופה ונתניה מרוויחה שחקן שהוא באמת מוכשר.
     
  12. dsvetoy Member

    הצטרף ב:
    ‏19/6/04
    הודעות:
    552
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קשר נבחרת קוסטה ריקה, מאוריסיו סוליס, בדרך למכבי נתניה. סוליס, שיהיה בן 34 בדצמבר, משחק כקשר אחורי ולפי פירסומים במולדתו הוא אמור להגיע לישראל בתיווכו של הבלם לואיס מרין, שהמליץ עליו.

    בנתניה בונים על סוליס כמחליף של מזואה אנסומבו. אם זאת, ישנם מועמדים נוספים במקרה והמשא ומתן לא יצלח.

    סוליס, בעל 110 הופעות בנבחרת קוסטה ריקה, שיחק בשני המונדיאלים האחרונים. בשנתיים האחרונות הוא שיחק בקבוצת קומוניקאסיונס בגוואטמלה, שם יש לו חוזה לעונה נוספת. בעבר שיחק סוליס גם בדרבי קאונטי האנגלית.

    תנאיו הכספיים כבר סוכמו, אך עדיין לא סוכם הפיצוי שישולם לקבוצה הגוואטמלית.
    http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/xp/20060512/i/1869637706.Xxx
    מאוריציו(ימיני) ופאולו וואנצ'ופה...
    http://estaticos02.cache.el-mundo.net/mundial/2006/albumes/2006/06/09/alemania_costarica/05f70b25782a476b6e858c3ef58af3fe_extras_albumes_0.Xxx
    וכאן מול פרידריך מנבחרת גרמניה...
     
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,115
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    סוליס היה שחקן מצויין בשיאו אבל השאלה היא האם נתניה רוצה לבנות בית אבות... לא חושב שחכם להביא שחקן שאמור להיות מנוע הקבוצה בגיל 34.
     
  14. dsvetoy Member

    הצטרף ב:
    ‏19/6/04
    הודעות:
    552
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למה לא??
    טל בנין בגיל 36 היה הקשר האחורי הכי טוב בליגה!
    ומאיפה אתה מכיר את סוליס??
     
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,115
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    הוא שיחק פעם בליגה האנגלית ואני מכיר אותו מהמונדיאלים, לא חסר. הוא שחקן וותיק שאני לא אומר שלא יוכל לתרום, אבל אני לא בעד להביא שחקנים זרים בגילאים האלה.