הנרי שחקן בארסה. http://www.asoccer.co.il/forum/index.php?s...20&#entry702697 ארסנל מקבלת 24 מיליון יורו, וברצלונה תציב הרבה סימני שאלה מסקרנים.
מבחינתי, אלו עוד שמועות. עד שזה לא מופיע בעיתונות האנגלית, אני לא מאמין לכלום. אני לא זז מהמחשב עד הבוקר. אבו, אם הדבר אכן נכון, תחכה לי, אני מצטרף אליך. אריאל, נקודה טובה.
נראה לי שאתה נחרץ מדי, חכה להודעה רשמית, העיתונות בספרד מפרסמת כל יום בולשיט חדש שקאקא ופברגס על סף חתימה במדריד וכך גם ונגר, אני הייתי מחכה במקום לצאת בהצהרות בומבסטיות
its also in SSN Breaking news. Source close to Henry confirmed that he will join Barcelona usually they hit the target,so Spuds fans can open Champagne
בטח שכן. עם כל האהבה והכבוד ההדדי בין ארסנל להנרי, אתה חושב שהמועדון יסכים למכור את הנרי במחיר כה נמוך, רק כדי לתת לו את מבוקשו, ולשחרר אותו? מה שנשמע הרבה יותר הגיוני, זה שבמידה וארסנל אכן הסכימה לדרישתו של הנרי, אם וכאשר, להישאר במועדון, אז הם יגידו לשחקן:"תשמע, אנחנו רוצים עליך 30 מליון פאונד(אם שבה שווה את זה, אז גם הנרי).תמצא קבוצה שתשלם, נשחרר אותך". מה זה הטבה לחבר מועדון?
אני מסכים עם אריאל, אז מה אם הנרי רוצה כביכול לעזוב? גם בנט רוצים לעזוב וצ'רלטון לא מוכנים לקבל פני פחות מ17 מיליון ליש"ט אם המחיר הוא באמת 24 מיליון יורו זה נראה לי מעט מדי עבור פנומן כמו הנרי
חברים, תקשורת צריך לדעת לקרוא. יש זמנים בהם עיתוני ספרד מעדיפים להלל את הקבוצה שהם אוהדים ולרדת על השנייה, וזה לא אחד מהם. בסך הכל, כמו בכל העברת ספרד-אנגליה, גם הפעם מדווחים על זה בחצי האי האיברי הרבה לפני. בספרד, להבדיל מאנגליה, לא יורים לאוויר כמו שעושים עכשיו. זה סופי, עד כדי פיצוץ אטומי.
עד שאין הודעה באתר הרשמי אני מחכה על המרפסת ולא קופץ ממנה, אבל זה לא נראה טוב... אני פאקין משקשק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
יש מצב לארגן את ההתאבדות כהמונית? תמיד ידעתי שיש צבע בכדורגל של המועדון שלכם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
חברים, אולי עדיף לא להכניס אנשים להתקף לב בערב שישי? ברצינות, זה ממש מדאיג, אם זה מפורסם גם בסקיי ספורטס כנראה שזה רציני. אבל בחייכם, 24 מיליון יורו על חלוץ ענק כמו הנרי??!?!?!זה מגוחך, אם רוצים 17 מיליון על בנט, ו80 על קאק, אז הנרי שווה לפחות 50.
אני לפני שבועיים כתבתי כאן שזה צעד שארסנל צריכה לחשוב עליו, אולי אני צריך להתחיל לקחת כסף על הייעוץ שלי.