בקאמב מדווחים שההנהלה ביטלה את הצעת החוזה ליוסי ולכן הדרך שלו לליברפול נראית אמיתית יותר מתמיד. בהצלחה בספסל ילד צנום ומושתן.
בניטז הודיע היום (22.6) שסקוט קארסון ישאר בליברפול ויאבק עם ריינה על מקומו בהרכב . http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...070622-1410.htm אסטון וילה הגישה הצעה של כ3.5 מליון ליש"ט עבור קארסון . הצעה הזאת כנראה תדחה אחרי ההצהרה של בניטז .
יופי. טוב ששוער נבחרת אנגליה הצעירה ייאבק על מקומו בקבוצה וישמש כשוער שני מצויין. אני עדיין זוכר איזה משחק הירואי שלו בשלב מסויים בלג"א 2005. רק חבל שאני לא ב-א-מ-ת זוכר איזה משחק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אבא של כריס הרוויח עליו המון כסף. הוא הימר עליו כשהיה קטן שיום אחד הוא ישחק במדים הלאומיים של נבחרת אנגליה. וקירקלנד אכן הצליח לעשות את זה פעם אחת בהיסטוריה בשנה שעברה ועשה את אביו עשיר..יותר. בכל מקרה קירק, אתה נוטה להפצע לעיתים קרובות?
קירקלאנד, קירק, זה כמו סאלסה סאלסה בסיינפלד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ובטח שהוא יפצע מדי פעם, שאתה נכנס לשיפודייה כל כך ידועה ומגיע עם מצב רוח לוחמני במיוחד, סביר להניח שישפדו אותך מדי פעם.
הנקודה הייתה שתחרות אמיתית לא תהיה בליברפול ובעיקר שקארסון כמו קירקלאנד לא יתקדם מקצועית במילימטר בתקופה שלו בליברפול.
זה לא לגמרי נכון. שבניטז הגיע לקבוצה הוא בחר את דודק כשוער ראשון. אחרי כמה תצוגות רעות של ירזי בהרכב, בניטז הבין מהר מאוד שצריך להוציא אותו ולתת לכריס קירקלנד את הצ'אנס לשחק (הוא בדיוק גם חזר מפציעה) ואכן הוא שיחק . בתקופה הזאת קירקלנד מאוד הרשים , הוא הצליח להדיח את דודק מהרכב ועשה את עמדת השוער משלו. אבל אז הגיע משחק הדרבי שבו הפסדנו מטעות איומה של קירקלנד וגם הוא נפצע קשות במשחק ולמעשה הפציעה גמרה לו את העונה. אם קירקלנד לא היה עושה את טעות הזאת וגם היה נפצע הרבה פחות , אני בטוח ב99.9% שהוא היום היה השוער הראשון שלנו ובכלל לא ההיינו קונים את ריינה . בניטז מאוד החזיק מקריקלנד אבל כל פציעות הנוראיות ממש תקעו את ההתקדמות שלו, בליברפול נגמרה הסבלנות כלפיו , ובגלל זה החליטו לשחרר אותו לוויגאן .
ההבדל בין מה שהיה עם דודק-קירקלנד זה שאת דודק לא בניטז הביא. כלומר דודק היה חלש, אז לבניטז לא הייתה בעיה להשתמש בשוער המשנה, קירקלנד. הבעיה כרגע, היא שריינה הוא ספרדי והוא שחקן שבניטז אוהב והביא , הוא השוער הראשון של הקבוצה, ולכן להבדיל ממה שקרה עם דודק, ייקח הרבה מאוד זמן ויצטרכו לקרות המון טעויות מצידו של ריינה כדי שקרסון יקבל את אפודת השוער הראשון. אני במקומו מבקש לעזוב, אין הרבה סיכוי שהוא ישחק העונה.