אדריאנו, קרוז ועוד סכום גבוה על טבז? אני אצטרך לחשוב על זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
נקמה ???? לא נראה לי, אינטר לא היתה צריכה את סואזו כמו שמילאן היתה צריכה את זלאטן. ההחתמה טובה בשביל מילאן, וכולם אומרים שגנבו אותו מתחת לאף של אינטר, אולי זה נכון, אבל אני מאמין שבסוף מוראטי ויתר עליו, כי לפני 5 ימים בערך שמענו שהוא כמעט סגור באינטר , אבל אחרי זה לא שמענו אף מילה עליו, והיו דיווחים על כך שטבז ואטו ישחקו באינטר אם יעזבו את הקבוצות שלהם, בגלל זה אני חושב שמוראטי ויתר על סואזו.
למה בדיוק אתה עד עכשיו לא סובל את קרוז???? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
לא אוהב את הסגנון שלו. הוא נחמד מאוד כשהקישור טוב ויכול לסדר לו את המצבים האלה של 3 מטר מהשער, אבל הוא לא יכול לסחוב כמו שזלאטן יכול, כמו שאדריאנו יכל פעם, כמו שאפילו קרספו יכול כי הרי גם לרוץ קרוז לא מסוגל. יום רע לקישור = קרוז אפס מעשה. דניאל, עזוב כסף, קחו את מאיקון, אין לכם מגן ימני ממילא, או שניל עכשיו שם? בכל מקרה, קחו את מאיקון!
אבל לפחות הוא כובש שערים מהמצבים שהקישור מסדר לו, ההיפך הגמור ממרטינז שהיה בכונה שעברה וגם מאדריאנו של המצב הנוכחי. ועוד משהו : למה בדיוק אתה עד עכשיו לא סובל את מאיקון? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
הלו, עד אובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx מאיקון אידיוט, זה די מסכם את זה.
אני אישית עדיין מתגעגע לימים בהם המגן הימני הטוב בעולם שיחק בתפקיד הזה ולא אי שם בקישור השמאלי-מרכזי. לגבי מאיקון, קבלת החלטות נוראית כיאה לשחקן ברזילאי, מספיק לליגה, לא מספיק לאירופה לטעמי. יותר מדי איבודי כדור.
בעניין איבוד הכדורים אני מסכים איתך, אבל היתרונות שלו עולות על החסרונות ובהרבה. וזה שהוא משחק כמגן במקום זאנטי זה בעד עצמו יתרון גדול, כי הרווחנו קשר שכלכך היינו צריכים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
יאקווינטה סופית יהיה ביאנקונרי בעונה הקרובה. http://www.juventus.com/uk/news/detail.asp...370000&ID=11521
התבלבלתי בין סואזו לשחקן אחר אז חשבתי שהוא בן 22, אבל גם 27 זה גיל טוב יחסית. שחקנים שהיו באינטר ועברו למילאן הצליחו, אז סואזו היה עם רגל וחצי באינטר ובסוף חתם אצלינו, מה זה אומר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx רק נקווה שימשיכו עם הרכישות ולא יחשבו שזה מספיק, והכי חשוב להעיף כמה חלוצים חסרי תועלת (בוריילו ואוליביירה).
מיכאל, תגיד מה שתגיד על קרוז, לא תמצא באף מקום בעולם חלוץ ש90% מהפעמים שהוא עולה כמחליף הוא מבקיע או מבשל. למרות 2 פציעות די ארוכות העונה, לקרוז יש העונה 12 שערים ו3 אסיסטים ב22 משחקים, כמעט כולם כמחליף. וגם בעונה שעברה עם 21 שערים ו2 אסיסטים ב45 משחקים, וכן גם פה הרבה מאוד פעמים כמחליף. ומאיקון - כנראה שאצלך זה הולך להיות מקרה קרוז מס' 2.
השמועות אומרות שמנצ'סטר העלתה את ההצעה שלה על קוואליירלה. וזה מה זה מרגיז אותי. צריך להוציא חוק שאסור לאיטלקים לעזוב את איטליה. אנחנו לא רוכשים שחקנים מספרד או אנגליה, אז שיעזבו אותנו בשקט. הנה יש להם את ליטה שהאנגלים לא מפסיקים לדבר עליו, שיקחו אותו.