ג'ון טרי התחתן ביום שישי, סטיבן גרארד נישא לאלכס(לא פרגוסון)מי שהיתה חברה שלו מספר שנים ויש להם ילדה משותפת(למרות שהשמועות אומרות שהילד לא שלו), נוויל נישא פעם ראשונה וכך גם קאריק למישיה שהיתה חברה שלו מספר שנים טובות גם כן. בחתונה של נוויל היו בין היתר סקולס,גיגס,רוניי,ניקי באט ובראיין רובסון, פיל נוויל היה השושבין, מסיבת הרווקים נערכה שבוע שעבר במדריד בכדי שבקהאם יוכל להשתתף בה, בחתונה כמובן הוא לא היה ומי שייצג את משפחת בקהאם היו אחותו ג'ואן ואמא שלו. עד כאן דיווח מציפורה.
לא, אני לא חבר בלהקת רוק ואני לא רואה את הקשר. אואזיס השפיעו הרבה על התקופה יותר ממוזיקלית, על כך אין ויכוח, אבל אני לא כל כך בטוח לגבי החידושים שהסמית'ס הביאו למוזיקה ולרוק בכלל. מבחינה אינסטרומנטלית כיאה לאייטיז האלבומים שלהם "מרחפים" כאלה, פחות אינסטרומנטלים, מבחינת מסר אין מה להשוות - סמית'ס by far ולדעתי הלשון של מוריסיי היא בעיקר זו שמהווה את גורם ההשפעה שלהם. ועדיין, לא פקטור. אואזיס מסיבה שלא מובנת לי היא הלהקה שכולם נהנים לומר שסתם מתלהבים ממנה. הרבה מגזיני רוק בחרו את DM לאלבום העשור שעבר ולמרות שאני עשוי לחלוק על כך הוא עדיין אלבום כל כך מעולה, סידור השירים והזרימה שלו פשוט מדהימים, ולכן בעיניי הוא תמיד יהיה הרבה לפני What's the Story שהוא שוב - אלבום להיטים, כזה שגורם להכיר את הלהקה, אבל אחרי ששומעים קצת את Definitely מבינים כמה אדיר הוא. נסו שוב.
זהו כי זכרתי שלג'רארד יש ילד אחד, והייתי בטוח שהוא נשוי. לגבי פיל נוויל השושבין, חזקקקקקק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
אני מתנצל שאני לא יכול לכתוב גבוהה גבוהה כשמדובר במוזיקה ולכן אני אפשט, אני אוהב את 2 הלהקות,מאוד,אבל עדיין בשבילי הסמיתס,גדולים יותר,משפיעים יותר.
רודס, yes,גדולים גם כן כמובן, אתה בוודאי יודע איך זה מוזיקה,בכל תקופה מסויימת אתה מתחבר לסגנון אחר,קצת זונח את השני ואחרי כמה זמן פתאום חוזר לעבר וזה נשמע,מריח וטעים כאילו זאת היתה הפעם הראשונה, זה טוב כשיש טעם מוזיקלי מגוון.
אנחנו שומרים את ההסכמות ההדדיות למוזיקה ושאר ירקות, על כדורגל לא נסכים עד מחר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
אין על אואזיס כשזה מגיע לגיטרה בפרט,ומוסיקה בכלל ... http://www.youtube.com/watch?v=W65dl0W-QnM אומנות של ממש !!
הגיטרה בשיר הזה היא מאוד משעממת, כל אחד יכול לנגן את זה.... לא יודע אם זה אומנות בטוח שמי שמתחבר לרוק וכאלה יאהב את זה (בעיקר בגלל השירה), אבל אתה בחיים לא תמצא ברוק שימוש אמיתי בגיטרה. כאילו, לרוב זה כמה אקורדים ולא יותר, דברים מטורפים אין שם יותר מידי סתם רציתי להעיר