12 שערים בליגה ב-25 הופעות, 2 גולים בגביע מתוך 4 הופעות, גול בודד ב-6 הופעות בליגת האלופות, ובכללי: 35 הופעות, 15 שערים.
15 שערים ? מאיפה הבאת את זה ? בשנתיים שלו ברצלונה יש לו אולי 3 , ובמאיורקה הוא כבש רק פעם אחת עם אני לא טועה.
15? אין סיכוי. אם הוא היה כובש 15 גולים הוא היה בדרך לברצלונה חזרה. לפי מה שאני זוכר יש לו שער אחד, ומול סיביליה. הוא היה איש המשחק במשחק מול סיביליה ומיורקה ניצחו. אולי בכל זאת יש לבלונדיני משהו, ניצטרך לחכות וליראות. בינתיים הוא מאכזב בגדול.
מה שאולי כואב לי בכל העסק הזה, זה שכבר מתחילים להכין ולהתכונן לעונה הבאה, כאילו אין סיכוי לזכות בסופו של דבר, עם הרבה מזל אומנם, באליפות. אין גם אף אחד במועדון שיוצא בהצרות שאפשר לעשות את זה, כולם באבל כאילו האליפות כבר במדריד מלפניי חודש. לא לעניין לדעתי. כל עוד זה לא נגמר - זה לא נגמר.
אתם צריכים ללמוד עוד דבר או שניים בכדורגל, לא יודע ממתי אתם רואים כדורגל, מה הספקתם לראות ואיזה סנסציות ראיתם. ברור שהסיכויים ברורים לטובת ריאל אבל זה כדורגל, מי שמרים ידיים הוא לא ריאלי הוא לוזר. טנריפה מוסרת ד"ש, כפול.
כל עוד יש סיכוי, שומדבר לא עומד בגדר סרט. תקרא לזה 'נס', תקרא לזה 'מזל', אבל כל עוד יש תקווה - אני לא רואה טעם להרים ידיים, ובארסה לא נשמעת נחושה בדעתה שאפשרי לעשות זאת למרות הכל, ומעבר לכך - מתחילה לתכנן את העונה הבאה.
Bundy - יצא לך לעקוב אחרי הליגה הגרמנית וההולנדית בשנה האחרונה? הכל עוד אפשרי. כמו שכבר אמרו, זה תלוי בריאל מדריד, אבל היא עוד יכולה לפשל ואולי למרות הכל, המזל ילך עם הטובים.
תשמעו, אני מעדיף לא לטפח ציפיות שמתוקף היותי ריאלי אני יודע שהן לא מציאותיות כרגע אני לא רואה מצב שבו ריאל מפסידה בבית למאיורקה במשחק האחד שיתן לה את האליפות, ועוד אחרי שנראה שכל הניסים שיכלו לקרות לברצלונה התבזבזו בשבוע שעבר
צריך לא לטפח תקוות, אך צריך הלאמין כי עוד שומדבר לא גמור. קצת כואב לי על זהשברצלונה מתנהגים כאילו כבר הכל נגמר, כאילו לא היו דברים מעולם... [רק בעונה הזאתי ב-2 ליגות נגמר בצורה מותחת ומפתיעה כזאת...]. בסוף סביליה תהיה אלופה... XD
מה יש לעשות בידיוק? הצוות המקצועי מכין את ברצלונה למשחק עם נאנסטיק. האוהדים מתפללים שריאל תאבד נקודות. וההנהלה משלמת כסף למיורקה. זאת כל ההכנה הדרושה.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx סוף סוף מישהו מדבר לעניין.
כשבא בלאטר ואומר שהוא אוהד ריאל מדריד ומשחרר את רוביניו למשחק של ריאל (לא שריאל תלויה כל כך ברוביניו , אבל עוד פחות שחקן יצירתי יותר טוב לבארסה) אתה מאבד את השפיות שלך ומתעצבן עוד יותר. אני בטוח שאם ליורו נבחרת צרפת/גרמניה/איטליה/ספרד/אנגליה/הולנד או כל נבחרת גדולה אחרת הייתה צריכה שחקן טוב והוא משחק בדרום אמריקה ששם הליגה לא הסתיימה אני בטוח שהיו עושים רעש בכל אירופה והשחקן היה עם הנבחרת ולא עם הקבוצה .