40 שנה לכיבוש

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by AW forever, Jun 8, 2007.

  1. raanana4ever Member

    Joined:
    Sep 12, 2002
    Messages:
    2,674
    Likes Received:
    0
    מין הסתם בסוף יהיה פה שלום, אם זה יהיה עוד מאה שנה ולא עוד 5 אז כנראה שזה יהיה שלום בין הסינים לרוסים או האמריקאים כי אנחנו כבר לא נהיה פה.
     
  2. VaN Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Messages:
    1,305
    Likes Received:
    0
    אני לא רוצה לעשות הכללות אבל בעקרון אני מסכים איתך, במיוחד כששומעים דעות נחרצות כל כך של דתיים נגד מצעדי הגאווה ובעצם נגד ההומואים עצמם.
    פרימיטיביים יש בכל מקום אבל בחברה הדתית אני לפחות מוצא יותר ביטויים לפריימיטיביות, אם זה כשאני שומע את דב אלבוים מדבר על הדרך שבא הענישו אותו כשהפריע למהלך הלימודים בישיבה , או פשוט כשאני רואה את הנשים הדתיות שנאסרות בכל מיני כללים לגבי צורת הלבוש שלהן.
     
  3. Maor321 Member

    Joined:
    Apr 15, 2004
    Messages:
    756
    Likes Received:
    0
    "יהיה כאן שלום" זה נוח להגיד

    אפילו שזה יהיה עוד 2000435023502 שנה.. מי מבטיח לכם שיהיה שלום כזה? אולי אנחנו נהרוג אותם? אולי הם יהרגו אותנו?

     
  4. Tony Adams Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    5,889
    Likes Received:
    0
    ואולי יפול טיל גרעיני על כולנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    13,886
    Likes Received:
    0
    ואולי יפול מטאור על הביתספר אז לא ללכת ללמוד? הכל מבוסס על הסתברות אקטואלית, ההסתברות האקטואלית על המצב הנוכחי, אם ללמוד מההיסטוריה, הוא שבסוף יהיה פיתרון שלא יגיע דרך מחיקת אחד העמים.

    "אולי נהרוג אותם או הם יהרגו אותנו?" - אני ממליץ על פחות וורקראפט ויותר בית ספר.
     
  6. raanana4ever Member

    Joined:
    Sep 12, 2002
    Messages:
    2,674
    Likes Received:
    0
    אבל אין מקום להכללות. אני באופן אישי מכיר הרבה יותר דתיים שהם אנשים נפלאים מאשר דתיים פרימיטיביים, זה כנראה בגלל הסביבה שאני חיי בה, אבל יש כאלה ויש כאלה ואסור להכליל, והייתי מצפה מקייבו שיהיה הראשון שיגיד שאסור לעשות הכללות.
     
    Last edited: Jun 14, 2007
  7. Maor321 Member

    Joined:
    Apr 15, 2004
    Messages:
    756
    Likes Received:
    0
    כל החכמים פה מוזמנים להתחיל בשיחות שלום עם החמאס.

    בהצלחה.
     
  8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    13,886
    Likes Received:
    0
    נו באמת, זה כמו להגיד שארה"ב תשאר בעיראק לכל החיים וכשאנשים ימחאו להגיד להם "בהצלחה להוציא משם את בוש".