כשיש דילמה של קבוצה VS מדינה, בודקים כל מקרה לגופו. במצב הנתון,אני מצפה משחקן להעדיף את הקבוצה בלי להניד עפעף. משחק האליפות, המשחק הכי חשוב בעונה שלך, וכמובן שאסור לשכוח מי משלמת לך את המשכורת. איך אתה יכול להפנות את הגב לקבוצה שלך במצב כזה? בכך למעשה אתה משדר שהקבוצה בעדיפות שניה, דבר שמחניתי כאוהד הוא לא מתקבל. בויכוח הזה אין צודק וטועה. לכל אחד יש את הדעה שלו בענין, אחרים פטריוטיים יגידו שהדגל קודם לכל,הדעה שלי היא שברוב המקרים קבוצה קודמת לנבחרת, ובטח ובטח שבמקרה הזה.
מה פתאום. אם אתה רוצה חולצה או צעיף תקנה בebay. יכול להיות שיהיו דוכנים מחוץ לאיצטדיון. גם בלי רוביניו זו לא תיהיה בעיה לנצח. ברנבאו, 80 אלף, משחק אליפות, רוד, איקר, בקאהם וכל החבורה. אבל אני לא מבין מה הבעיות של ההתאחדות הברזילאית. הקופה מתחיל ב26, המשחק ב17, מה זה משנה אם הוא יגיע ביום - יומיים מאוחר יותר.
שון משחק נבחרת לפחות איך שאני רואה את זה, בהחלט יותר חשוב מהכול. מה שבהחלט דבילי בכל הקטע הזה, שזה לא בא על חשבון משחק נבחרת, אלא על חשבון אימון. ההתעקשות פה באמת לא נראית לי הגיונית במיוחד לנוכח המעמד. בכל אופן, אי אפשר לומר שבהחלטה שלו ללכת לנבחרת מישהו מאיתנו יגיד עליו משהו רע, הרי יכולים להוריד לנו נקודות על ההתעקשות הזאת.
אמרסון להוט מאוד לעזוב את ספרד אחרי שלא השתלב טוב במיוחד בקבוצה ובליגה . לפי הפרסומים בספרד , אמרסון צפוי לערוך בדיוקת רפואיות במילאנו כדי לשחק בקבוצה האדומה של העיר . הקשר הברזילאי מאוד מאוד רוצה לחזור לאיטליה שם הוא עשה את רוב הקרירה שלו ושם הצליח במיוחד. http://www.goal.com/resultsimg/3117.Xxx אלברטו זאפטר על הכוונת של ריאל מדריד , הקשר האחרוי של סארגוסה מוערך במחיר של 10 מיליון יורו , מחיר שנראה לריאל קצת גבוה ,אבל כנראה שבקבוצה יעשו איזה קומבינה ותציע לסארגוסה בנוסף לסכום כסף גם שחקן מהקנטרה. הכותרת הראשית במארקה כרגע היא : " קאלדרון וקאפלו נפגשים כעת להאריך את חוזהו של המאמן" http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/06/13/capellocalde070613.Xxx
מעולה!!. איזה אדיוט, יש לו עונה טובה, להתעלם בחודש-חודשיים שהוא היה בסכסוך עם כולם. אני לא מכיר אותו ממש. אבל אני לא חושב שצריך להביא אותו בכלל, במידה ואמרסון יעזוב, יש את דה לה רד.
מה הקשר? דה לה רד קשר צעיר סימפטי (והתקפי בכלל אם אני לא טועה), זאפטר אחד הקשרים האחוריים הטובים והמוכשרים בספרד כולה
זו תהיה טעות קשה מצד ריאל מדריד להאריך את חוזהו של קאפלו. יש דרך פשוטה מאוד להבין זאת: תדמיינו את סיכום העונה אם ברצלונה שומרת על היתרון מול אספניול, או בטיס. אמנם "אם" זו מילה גודלה מאוד, אבל במקרה הזה, כאשר מנסים לעשות סיכום חלק ואובייקטיבי של היתרונות מול החסרונים - היא הכרחית. בשורה התחתונה, ההצלחות של קאפלו העונה הן קידום ראמוס, גיבוש הקבוצה והחדרת מוטיבציה (חלק גדול מזה קרה בפוקס לפי דעתי, בלי שום קשר לאיטלקי), שחזור חלק מיכולת העבר של ראול, רכישת ואן-ניסטלרוי, ואולי גאגו. פרט לכך, הקבוצה שיחקה כדורגל איום בחלקים גדולים מאוד של העונה, רוביניו דורך במקום, אמרסון וקנבארו כשלו, ולפי דעתי היגואין ומרסלו בדרך הבטוחה לסראגוסה. בסך הכל, כמה שזה קטנוני לאמר, קאפלו נמצא היכן שהוא היום בעזרת פאשלות חוזרות ונשנות של ברצלונה. עתיד? לא ברור לי למה פשר לצפות ממנו. להאריך לו את החוזה על סמך זה?
עם כל הכבוד לדה לה רד, אני לא חושב שהוא שחקן טוב עד כדי כך בשביל להשתלב בקבוצה הראשונה של ריאל. עדיף עליו את זאפטר...
אני עדיין מעדיף את דה לה רד ! שחן קאנטרנה ממוצע + (שלא נופל מהרבה קשרים אחוריים בגילו) עדיף על שחקן טוב שלא הגיע מחלקת הנוער .. בסופו של דבר כל שחקן שיגיע למחלקת הנוער של ריאל ירצה לעזוב לקבוצה אחרת ששם הוא כן יקבל הזדמנויות ! ואם שחקן כמו דה לה רד לא יקבל הזדמנות , מי כן ?!