ביקרת את ההחלטה שלי ושל פיטר לא לכתוב עד שיחזירו את איסטלנד כילדותית או דבילית או מה שלא יהיה, רק שכחת שלך לא מחקו כמה הודעות שהיו נטו על כדורגל,ככה סתם בלי סיבה, כשזה יקרה לך נראה איך תגיב!
תתפלא, זה קרה, יותר מפעם אחת. לא ביקרתי אף אחד אישית, אמרתי את דעתי האישית לגבי ההחלטה שלכם לא לכתוב. וזו זכותי לחשוב אחרת ממך. לבוא ולדרוש הבהרות מההנהלה שאמורה בסך הכל לשרת את הכותבים כאן זה יותר מלגיטימי - להשתמש בכוח שלך ככותב מוערך כדי לסחוט תשובות זה לא הסיגנון שלי... גם לא כשמוחקים לי הודעות. העובדה שמחקו לך ולפיטר הודעות קשורה ישירות למחדלים שהביאו להשעיה של איסטלנדס ולכאוס ששרר בפורום באותו הזמן. אף אחד לא היה מרוויח מהשביתה האיטלקית הזו וההוכחה לכך היא החזרה שלך לכתיבה כרגע - כי אלא אם כן אני טועה, אף אחד עדיין לא הבהיר לך מדוע מחקו לך הודעות או מה הם בדיוק הסטנדרטים שמי שלא עומד בהם מושעה...
איתי מבחינתי איכזבת כאן בגדול,ואם אתה חושב שמישהו הבין מה אתה רוצה אז יש לך טעות.אין לי מושג איזה מסקנות להסיק מכל הפרשה הזאת חוץ ממסקנה שנחפזת מבלי לחשוב פעמיים. אני מבין שגם יש לך טענות "כבר הרבה זמן" לסגנון הכתיבה שלנו. אותו סגנון קנה לו כאן הרבה חקיינים שאוהבים להיכנס ולראות את הכתיבה שלנו. שלושתנו כבר 20 שנה מדברים וכותבים באותו הסגנון ואולי בגלל זה אנחנו גם חברים טובים. אם אתה חושב שנשנה את העקיצות ביננו,את שדות התותים לנצח,את הציטוטים ממתחת לאף ומשאר סרטי הבורקס אז אתה טועה בגדול. אפילו נתחיל להביא תמונות כדי להמחיש. הנה תמונה שאולי תמחיש לך מה אני חושב על ההחלטה שלך. http://www.tam.co.il/30_8_2002/images/zeev_revah.Xxx
אף אחד לא אמר שביקרת אישית,אולי בכלל מספיק עם האישית הזה, כל אחד פה לוקח דברים אישית,מה זה גנון? זכותך לחשוב אחרת,זכותי לעשות מה שבא לי, ההבדל הוא שלי ולפיטר ולעופר מחקו הודעות,לך לא,לכן קל היה לך לבקר זאת,כך אני רואה את הדברים. עובדה,24 שעות אחרי האקט שלנו החזירו את הזכות של עופר לכתוב,יש לי הרגשה שהמיני מרד או איך שלא קראת לזה תרם לזה. אמרתי שאני יחזור לכתוב ברגע שיחזירו את עופר מההשעייה,כך אני עושה. מעבר לזה,היה דין ודברים ביני לבין כמה מהמנהלים בפרטי,לא הכל אתה יודע...אתה יודע.
אומנם לא הייתי כאן שבוע כך שלא הייתי נוכח במריבה הגדולה, אבל עדיין רציתי לומר שאני חושב שאתם עושים אמבוש גדול על איתי.איך אמר קירקי"אלפי הודעות לגיטימיות ועל אחת רעה אתם משעים אותו?", אז איתי כתב עוד יותר הודעות וקיבל החלטות ניהול נהדרות בעבר, אז על אחת אתם עושים בו לינץ'? אתם רוצים שגם ריבאלדו ונסטה יושעו, אבל זה הרי ברור שמנהלים יקבלו קצת יותר גיבוי, וחוץ מזה הרי איתי הודה שהם טופלו וננזפו.והאם עופר לא קיבל הנחה?הרי אין ספק שאם היה מדובר במשתמש חדש או "עוד משתמש", ההשעיה הייתה ל"קצת" יותר משבוע, שבעצם הוסרה אחרי בקושי יומיים. עצוב מאוד היה לי לחזור אחרי שבוע ולראות שתותח כמו עופר הושעה, אבל עכשיו הכל מאוחרינו, להאשים את ההנהלה שהיא אוסף של ליצנים זה ממש לא הוגן ונכון לעשות, הרי אותה הנהלה אחראית בין היתר לפורום הנהדר הזה. הכי חשוב שהכל מאחורינו, ושעופר והיתר חזרו לכתוב.
Woof, Woof Kirk ברור שלא נעלבתי באמת, זכותך לחשוב מה שאתה רוצה ואני לא ציפיתי ממך להסברים (מ Rivaldo & BarciK כן) George (ברוך שובך, ברוח האהבה החדשה ושלום עולמי) לא ראיתי בשום מקום ש Rivaldo זכה ל"טיפול" לסיום שמחתי מאד שלי ולטאקסין הטאילנדי יש משהוא משותף, לשנינו הקפיאו את חשבונות הבנק, הוא חייב להיות בחור טוב.
ג'ורגי בוי, כמו קירק,גם אתה לא יודע על כל מה שהתרחש מאחורי הקלעים,אז...שן קשת ענן. לגבי ההנהלה,יש שם כמה צדיקים מסדום,יש שם גם לא מעט ליצנים. פיטר, מיאו מיאו
ברוך שובך עופר , שמעו טוב שהסיפור מאחורינו - למרות שעדיין לא מוצא חן בעיניי שתגובות שהגבתי בכדורגל הספרדי , דעות שקשורות לכדורגל - למרבה הפלא נמחקו. נקווה שתקופת הדיקטטורה באה לקיצה ... ולא יודע מה עם אחרים אבל נראה לי שמאתה אתפוס מרחק מפורומים נחותים....אהמ אהמ והמבין יבין - זה הרי סתם כאב ראש אחד גדול
ביום שבת ריקי האטון,אלוף עולם באיגרוף ואוהד שיטי יודע יתחרה בקרב בלאס וגאס, האטון עולה לזירה עם השיר המזוויע בלו מון,ההמנון של החלאות, רק שהפעם מי שיוביל אותו לזירה כשהוא אוחז בחגורת האליפות של האטון יהיה חבר טוב שלו,מתאגרף בפוטנצייה...ויין רוניי.