SeRgInHo, אתה פשוט מקנא.. לא יודע איזה קבוצה אתה אוהד, לא יודע אם אתה בכלל אוהב כדורגל.. ואת האמת, זה ממש לא מעניין אותי.. אבל אתה יודע שמסי הוא שחקן שלא רואים כל יום, אתה יודע וזה כואב לך.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
ראיתי עכשיו את השער של טמודו שוב... אך איזה כיף....כל כך לאט החפץ העגול הזה מתגלגל לו ועד עכשיו הוא לא הגיע לשער... השער האולטימטיבי לתסכל שקרנים. דייויד בקהאם אלוף ! :aaa12:
לא רובי,הם של השכנים אבל אני מאכיל אותם מדי פעם, יש חתולים,אין עכברים,אין עכברים,אין נחשים,אין נחשים יש גמדים,יש גמדים יש מסי,יש מסי יש רמאים. יאללה,חוזרים לאנגלי,כל המטפחות הלבנות פה הורסות לי את הפן.
carles puyol-5 אין ויכוח על הכישרון של מסי,אבל אחרי אתמול,אצלי הוא פסול,הוא עשה את המעשה הכי נבזי שאפשר לעשות,ללכת להבקיע שער עם היד בכוונה תחילה ועוד ללכת לחגוג בכזאת טבעיות וצביעות,אפשר לראות את שחקני אספניול בוכים למסי שיודה בטעות,אבל הוא אין לו מושג על מה הם מדברים,בושה.
אוקיי,נוע נוע רות סוף ! כל המטוסים חוזרים לבסיסם בשלום ! http://www.kaisernet.com/images/pra/pra177.Xxx
carles puyol-5, אתה עוד תלמד בהמשך החיים שיש דברים שהם טיפה יותר חשובים מכל ניצחון בעולם. אני? מקנא? צודק, כאלה יכולות עם הידיים או לא ראיתי אצל אף שחקן (אה, בעצם היה עוד ארגנטינאי אחד, והוא נרקומן), אם הייתי מנהל ת'קבוצה שלי הייתי שוקל להביא איזה שחקן כדוריד.
תפסול. עדין ננצח במשחק ההוא 2-1. בכל מקרה, הרעיון מטופש כי המודרניזציה הזו של הכדורגל תהפוך אותו לרובוטי. עם כל הכבוד לואן באסטן ואליך, האעיונות האלה פשוט לא יעבדו. הגול הביזיוני של מסי אמור להיחשב בגלל שהשופט לא ראה, בגלל שהשופט שוחד, בגלל שמסי נבלה או בכלל כל דבר אחר אבל זה חלק מהכדורגל וזה לא יעזור לאף אחד. ככה חונכנו ואין סיבה לשנות את זה עד לפיתרון פלא של ממש. ארתור, קאמבק.
בינתיים הוא נראה מראדונה. (אולי לא גוץ אבל נראה מראדונה) הסללום, השער ביד והוא משחק בברסה ולקח עם ברסה אליפות למרות שהאליפות לא הייתה רשומה על שמו. הוא הולך בצעדי ענק למראדונה, נקווה של יתמכר לסמים