מחזור מספר 37: סטטוס קוו בצמרת אחרי דרמה אדירה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏8/6/07.

  1. ACBenb Member

    הצטרף ב:
    ‏2/12/06
    הודעות:
    2,868
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/6/07
  2. XabiAlonso Member

    הצטרף ב:
    ‏9/2/06
    הודעות:
    2,834
    לייקים שהתקבלו:
    2
    למה להעיף? הוא דווקא מוסיף ריגוש למשחקים שהוא משדר והוא עדיף משדרים אחרים שרק מרדימים את הצופים. יש לו גם ידע עצום, וכן, הוא יודע ספרדית.
     
  3. Waters Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    1,961
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רק על ה'גול' הזה אני שמח שריאל הצליחה במזל מטורף להתקרב עוד צעד גדול (ואולי הצעד האחרון) לקראת האליפות ה-30 בתולדותיה.

    תראו איך מסי עושה פרצוף של נוגח... הוא אפילו משקר לעצמו. זוועה.
     
  4. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    זה מה שמגיע לרמאים כאלה,
    http://youtube.com/watch?v=n1Uj1ynL63E

    אחח, החלום שלי שמישהו יכנס בו ככה...
     
  5. W.Rooney Member

    הצטרף ב:
    ‏16/4/06
    הודעות:
    4,521
    לייקים שהתקבלו:
    0
    וואו, מטורף מה שהלך בדקות האחרונות ..

    מסי גועל נפש, אף פעם לא החזקתי ממנו יותר מדי, עכשיו אפילו פחות, נכון, מדובר בכישרון יוצא דופן, אבל ככה לא מגיעים לטופ העולמי כיום. מודל 2007 של מראדונה, כ"כ שמח שרוד הצליח לכבוש את השיוויון והשער של מסי יורד מעט מהכותרות של מחר בבוקר. האליפות ראויה לריאל, האליפות תהיה של ריאל.
     
  6. ACBenb Member

    הצטרף ב:
    ‏2/12/06
    הודעות:
    2,868
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה הוא מוסיף בדיוק? כל שניה משנה אתהקול שלו לקול יעני מגניב כזה. שיצעק בקול הרגיל שלו שלא ישנה את הקול שלו, זה מעצבן!
     
  7. eastlands Member

    הצטרף ב:
    ‏8/6/04
    הודעות:
    6,333
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ולמה נראה לך ,שאענה להזמנתך לעזוב .

    בגלל מנהל אחד ,לעזוב בית נהדר .


     
  8. GUTE Member

    הצטרף ב:
    ‏17/5/06
    הודעות:
    1,300
    לייקים שהתקבלו:
    1
    לא ברורה לי הדרישה שלך? אתה רוצה להחליף שדר מצויין שאף מרצה לכדורגל באוניברסיטה הפתוחה ב"סלבה" ספרדי??

    מעניינות אותך הבחורות ביציע,הטאפאסים שאוכלים אוהדי ברצלונה? או כדורגל אמיתי וטהור! בדיוק כמו שיעקבי יודע להעביר בצורה מצויינת!
     
  9. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    פשוט לא ייאמן. הדבר הכי מדהים שראיתי מאז שאני רואה כדורגל.
     
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,116
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    אף אחד לא צריך לעזוב ולא צריך לרדת לפסים אישיים. מספיק.

    יש בדיון הזה מספיק דברים מרגשים וחיוביים שאפשר להתרכז ולדבר עליהם.


    לעבור הלאה.
     
  11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    הצטרף ב:
    ‏12/3/06
    הודעות:
    3,737
    לייקים שהתקבלו:
    65
    מין:
    זכר
    מסי באופן רשמי הפך למרדונה...

    סביליה הלוזרים...
    חבל יכל להיות מצב של 3 קבוצות עם אותו מס' נקודות מחזור לסיום, זה כבר לא היה הרבה מאוד זמן.
     
  12. Gooner Member

    הצטרף ב:
    ‏19/11/03
    הודעות:
    2,721
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ההתעוררות הזאת של ריאל שייכת לכל הקבוצה ולא רק לדייויד,אחד השחקנים שהרשימו אותי הכי הרבה בחצי העונה האחרונה של ריאל הוא סרחיו ראמוס,השחקן הזה נלחם על כל כדור כאילו זה התאקל האחרון בקריירה שלו,לא מפחד להתקיף ולנסות!הוא ווינר אמיתי והוא מזכיר כל כך את רפאל נדאל בעניין המנטלי הזה.
    מעבר לזה יש את ואן ניסטלרוי שנמצא שם כל משחק ומשחק כדי לדחוק את הגולים ולספק את הסחורה כמו מכונה.
    ומעבר לכך התרומה הקבוצתית,כל סופ"ש שחקן אחר מתבלט,גוטי בטירוף שלו,רייס והיגואין שבוע אחרי הזה,רוברטו קרלוס עם הגול בתוספת הזמן נגד הואלבה,וכמובן בקהאם שמזיין את כל ההגנות עם ההגבהות האלה.
    האליפות הזאת שייכת לריאל מדריד כולה.
     
  13. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    מה שנכון נכון, וכל הכבוד לקאפלו שלא הלך עם הראש בקיר. לא כל מאמן היה מודה בטעות...

    אבל בקהאם... שחקן ענק, ווינר... אין לי כבר מילי עליו. ההפסד כולו שלנו (ושל ריאל) שהוא עוזב את אירופה.
     
  14. RealStretford Member

    הצטרף ב:
    ‏28/10/04
    הודעות:
    1,907
    לייקים שהתקבלו:
    0
    סימן שעוד לא ראית את קוראדי משחק כדורגל! :aaa031:
     
  15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    הליגה הזאת פשוט התאהבה בדקה ה-89. אין לי הסבר למה שקרה כאן. אם אני לא טועה, ברצלונה איבדה את הכתר בפחות מ-10 שניות. בתור אחד שנורא אוהב את ברצלונה, לא שמחתי, אפילו לא שהקטאלונים הובילו וריאל מדריד הייתה בפיגור. אמרתי לעצמי "אבירם, חכה, שתראה על השעון 90:00 ותדע שהסתיימה לה הדקה ה-89, תשחרר חיוך" ואני נורא שמח שעשיתי את זה.
    היום אמרתי לדור (Raulito) שזה לא באמת משנה מה יקרה, ריאל מדריד לא תאבד את האליפות במחזור הזה, כי איכשהו היא תמצא את הדרך לצאת מהצרות.

    ליונל מסי היום הוכיח חד משמעית למה דייגו מראדונה מינה אותו ליורש שלו. אני חושב שגם המלך בעצמו לא חשב שהיורש שלו עד כדי כך יהיה דומה לו.

    אז מה נשתנה הלילה הזאת? שום דבר. ברצלונה, שוב, סופגת בדקה ה-89 ומאבדת את המושכות. ריאל מדריד, שוב, כובשת בדקה ה-89 ונוטלת את המושכות.

    למרות הכל, אני חושב שהסיפור עוד לא גמור. אסור לשכוח שריאל מדריד עוד צריכה לנצח את מאיורקה בביתה וכמו שראינו היום במקרה של ברצלונה, גם כשזה אמור להיות הדבר הכי חשוב לקבוצה, היא לא תמיד משיגה אותו. אני עוד לא מכתיר את ריאל מדריד כאלופת ספרד, אלא מחכה עוד שבוע. אחרי הטירוף שהיה בליגה הגרמנית וההולנדית, לכו תדעו מה מבשלת לנו הליגה הספרדית.