הגבתי לבדיחה בבדיחה .. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx אין עוד שחקן בארסנל כמו סנדרוס שהייתי רוצה שישאר אצלכם.
אתה מוציא את דבריי מהקשרם, אתה יודע טוב מאוד שזה לא מה שאני מתכוון.אין בכלל על מה לדבר על הנרי כאן. סנדרוס דפק/הרס משחקים. ברוב המשחקים ששיחק, היה רע. זו עובדה. חייב להיות בסגל. אחרון ברוטציה.
מעניין שאת ארסן ונגר אתה לא טורח כלל להאשים, כשהוא שיבץ את סנדרוס בכל מיני עמדות מוזרות כמו קשר או מגן ימני. בכל מקרה, אני בטוח שונגר ישאיר את סנדרוס, ולאור כמות הפציעות של וויליאם גאלאס , סנדרוס ישחק משחקים רבים בעונה הקרובה.
מה אתם אומרים על זה שססק מצהיר שוב שהוא ישמח לחזור לברצלונה בעתיד? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx אני אוהב את הילד הזה, אבל כול כמה שבועות הוא שוב מזכיר לנו שבעתיד הוא יעזוב. חבל כי באמת החזקתי ממנו שחקן נשמה שיגדל להיות סמל. בכלל, למה הוא חתם ל-8 שנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
שזה קשקוש ומניפולציה של דברים שהוא אמר כנראה לאיזה רדיו/עיתון קטלוני. ההוכחה לזה שהוא רואה את עתידו בארסנל היא החוזה ארוך הטווח וחסר התקדים עליו חתם, לכן אל תיקח ברצינות את כל הקשקושים בתקשורת, אין לעיתונים על מה לכתוב וצריך להעביר את הזמן עד תחילת העונה, אז מנסים למכור לוקשים לכל מיני קוראים תמימים. ססק פבריגאס כבר ביסס לעצמו מעמד של LEGEND בארסנל והוא יודע היטב שסיכויו להפוך לשחקן שנבחר לנבחרת השנה של פיפ"א ב-2006 לא היו קיימים לו היה נשאר בברצלונה, כך שצריך לקחת הכל בפרופורציה הנכונה.
http://www.youtube.com/watch?v=Lgs6DKDQ1sU what a goal. אני יודע שזה לא קשור אבל יצא לי לראות את השער הזה אתמול. :aaa8:
אתם מדברים פה על אהבה לקבוצה ונאמנות, אבל סה"כ המטרה היא שהקבוצה תשחק טוב ותנצח ובאמת תהיה במאבק על האליפות... צריך לשמור חסד לסנדרוס על חצי עונה אחת מצוינת? אני גם חשבתי שיש לו פוטנציאל אבל הוא לא מתקרב להיות ברמה של שחקן פותח בארסנל... המטרה צריכה להיות מי שטוב שישחק ולא משהו אחר... אז אם מגיע חיזוק להגנה, זה מצוין, יותר תחרות על ההרכב, ואם הוא יהיה טוב הוא ישחק, ואם סנדרוס יקבל את ההזדמנות שלו (והוא יקבל...) ויוכיח אות עצמו אז שהוא ישחק...
ידעתי שתגיד את זה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx בטח, ונגר אשם. סנדרוס צדיק. לא יאומן לאיזה מצב הגענו. אוהדים של קבוצות יריבות שמחים שסנדרוס נשאר אצלנו. אותה שמחה מעידה הרבה על סנדרוס כשחקן.
גם סוגיית סנדרוס כבר קצת מעייפת. רודס צודק, הוא נתן באמת עונה טובה בשנה שעברה, במיוחד החצי השני שלה. השנה הוא היה אמור לפרוץ, לנצל את הפציעות של גאלאס ולתקוע יתד בהרכב. לצערו הוא נפצע בכתף במהלך המונדיאל (בו הוא היה מצויין, ד"א) וכל ההכנה לפתיחת העונה נפגמה אצלו, וגם הביטחון ירד. ואני גם לא מאשים אותו על החצץ שאכל מדרוגבה, דרוגבה גרם גם לבלמים מצויינים (אגר למשל) להיראות אובדי עצות. בסה"כ אסור לשכוח שאצל בלם אחד הפקטורים המרכזיים לאיכות זה ניסיון, ופיליפ הוא בלם צעיר. סנדרוס יצטרך להרוויח מחדש את הקרדיט מוונגר דרך עבודה קשה באימונים. אני מאמין שהעונה הקרובה תהיה המבחן עבורו שאחריו אפשר יהיה לקבוע האם הוא נפילה או בלם מצויין.
ססק אומר ש90% הוא עוזב את המועדון אם וונגר עוזב... אני לא אוהב את זה... לא פעם ראשונה ששחקן מוביל בארסנל מצהיר על כך שהוא קושר את גורלו לגורל המאמן... יש תלות גדולה מדי של השחקנים בוונגר... הצהרות כאלה גורמים לך לחשוב אם הם משחקים בשבילו או בשביל המועדון?
ססק מרשה לעצמו להתראיין ולדבר הרבה מדי על יותר מדי נושאים בלי לשים לב שהוא פוגע במועדון שלו ובאוהדים שלו. אני במקומו מתרכז בלהתבלט במגרש ,לא מחוצה לו.
אם אני אוהד ארסנל אני מקווה מאוד שונגר ישאיר את סנדרוס. העונה הנוכחית של השווייצרי היתה גרועה מאוד. הוא לא הצליח לנצל את הפציעות החוזרות של גאלאס ולהראות שהוא צריך להיות שחקן הרכב אבל אסור לשכוח לו את השנתיים האחרונות שבהם היה מצוין. יכול להיות שסנדרוס לא עמד בלחץ, בכל זאת הוא בלם צעיר שכל העתיד לפניו, גם העובדה שסנדרוס נפצע במודניאל השפיע על יכולותו העונה. שמעתי את ונגר לפני כמה חודשים טובים אומר שהרבה בגלל שהקבוצה שלו צעירה מאוד ורוב השחקנים הצעירים שיחקו במונדיאל, הקשה על ארסנל מאוד במהלך העונה עצמה להאבק על האליפות. ויש בזה משהו, בכל מקרה שנה הבאה זה המבחן של סנדרוס. ולגבי פברגאס, לדעתי הוא ישאר בארסנל עוד כמה שנים טובות למרות כל הספקולציות שהוא יחזור לבארסה. בארסה לא ממש צריכה אותו מבחינת חומר השחקנים שיש לה. על העמדה שלו יש לה שחקנים כמו אינייסטה, דקו, צ'אבי ואני לא חושב שססק יעזוב את ארסנל לטובת ברצלונה.