המגן איתן עזריה חתם היום לשנתיים נוספות במכבי הרצליה, ויזכה להעלאה של 25 אחוזים במשכורתו לעומת העונה החולפת. עזריה, שקיבל העונה את סרט הקפטן במקומו של אייל טרטצקי שלא שותף ברוב המשחקים וחתם בהפועל חיפה, ימשיך לענוד את הסרט גם בעונה הבאה. לעזריה הייתה הצעה גם מהפועל כפ"ס אבל הוא העדיף להישאר בהרצליה, תחת שרביט האימון של פרדי דוד שמאמין בו מאוד, וההערכה לה הוא זוכה מצד הבעלים אריאל שיימן.
לא לא הוא עדיין לא חתם... חתימה של הסוכן יש, רק חסרה החתימה שלו.. טיפול קטן בעניין כמה סעיפים ואיתן יחתום בהרצליה זה רק עניין של זמן..
אז אפשר להגיד מזל טוב, עוד שחקן שהיה לי מאוד חשוב שישאר בקבוצה ואכן נשאר בה, יופי. אגב שליו מנשה קרוב מאוד לקבוצה( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx )
יופי של החתמה .. כל הכבוד לאריאל שעושה עבודת קודש. הוא עלה כמה דרגות מבחינת ניהול קבוצה וכבר מתחילת חלון ההעברות הוא מחתים שחקנים ונכנס למו"מ מה שלא היה בשנה שעברה. בקשר לזרקו ושליו מנשה... שחקנים לא רעים שיכולים לתרום לא מעט לקבוצה. זאת נראת כמו מלחמה על השחקנים בין 2 הקבוצות מהשרון. מעניין איך יתפתח.
את שלו מנשה כפ"ס לא רוצה ולכן הביאו את כפיר אדרי שמשחק בתפקיד שלו קשר שמאלי.בקשר לזרקו אם טביב ואוחנה ממש ירצו אותו הוא יהיה בכפ"ס
חזי נחשוני מאמן הכושר בן ה34 חתם לעונה בהרצליה. בעבר חזי נחשוני היה מאמן הכושר של מכבי נתניה, מכבי ת"א ואת בני יהודה.
הבלם הסלובני מיטייה מורץ מנהל מו"מ עם מכבי הרצליה ואם יוחתם הוא יתפוס את מקומו של יא-יא פטי שעזב לסכנין. למישהו יש פרטים על השחקן הזה?
בלם, הופעה אחת בנבחרת סלובניה. שיחק בעונה החולפת בשטורם גראץ האוסטרית שסיימה במקום שביעי בליגה. בן 24, גובה 1.84
ראיתי אותו בחמישה משחקים של שטורם גראץ עם בן דוד שלי שיש לו לווין והאמת? שהתרשמתי ממנו דיי לטובה, בלם חסון, גבוהה שטוב בכדורי ג0ובה, קצת פחות טוב על הדשא, לדעתי מידת ההצלחה שלו באם יגיע תהיה תלויה גם בפטרנר שלו למרכז ההגנה ההרצליינית.