NBA 2007

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏28/8/06.

  1. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    טוב שעכשיו הוא נזכר לעשות דאבל טים על ג'יימס. בתחילת המשחק! מה אני יגיד, הוא עוד יותר אידיוט משחשבתי. עכשיו הוא עושה עליו דאבל טים, אבל לעשות עליו דאבל טים כשהוא חם אש בסוף המשחק הקודם?! מה פתאום! עדיף לשים עליו את בילאפס!

    מה שהולך באולם פשוט ביזיון... חשבתי שזה יכול לקרות רק בארץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    צריכים להפסיק את המשחק. מאד מלחיץ לשחק כאשר כל חמש שניות הכרוז אומר לך כמה זמן נשאר להתקפה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏3/6/07
  2. -=Messi=- Member

    הצטרף ב:
    ‏3/11/06
    הודעות:
    1,134
    לייקים שהתקבלו:
    0
    דניאל גיבסון ענק ! הוא עוד יהיה אחד השוטרים הטובים בליגה. ולברון עובר כמו שחשבתי, נראה אם הוא יצליח עם הספרס. אני חושב שזה יהיה צמוד
     
  3. אבו Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    10,824
    לייקים שהתקבלו:
    13
    הקהל של קליבלנד- http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    גיבסון- http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

    can't wait...
     
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    http://www.nba.com/media/Pres627.Xxx


    4 ניצחונות ברציפות על דטרויט הגדולה, ואפילו בצמד ההפסדים היה מגיע להם לנצח עם מה שהם עשו לדטרויט. אני מודה שלא האמנתי לברון וקליבלנד ישחקו בצורה כל כך חכמה ויעשו את הבלתי יאומן. אני מוריד את הכובע בפניהם על גמר NBA הסטורי למועדון וכמובן לזעזוע שקרה למועדון - הגעתו של לברון.
    כבר משווים את לברון למייקל באתר ה NBA שלקח לו 3 שנים לעבור את דטרויט (ללברון שנתיים), וכן כמו במקרה מייקל גם במקרה לברון זו דטרויט. אז זה נשמע יפה ומאוד מזכיר אבל אני מאמין שהספרס פשוט טובים מקליבלנד למרות שליבי עכשיו עם האדרדוג מהמזרח.
     
  5. Chievo Member

    הצטרף ב:
    ‏26/8/06
    הודעות:
    2,891
    לייקים שהתקבלו:
    6
    לא ייאמן, לחזור מפיגור 2:0 ולנצח 4:2 באמת זה משהו שלא רואים כל יום, פסטונס הגיעה כפיבוריטית והתחילה טוב, אבל מגיע קרדיט לקליבלנד. הגמר הזה לא היה צפוי מקווה לגמר טוב ומהנה.
     
  6. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    נו, ועכשיו תגידו שגיבסון שחקן ענק? give me a break.
    דטרויט אומללה. אמרתי כבר הכל בהודעות הקודמות שלי.

    הפעם קאבס פוגשים קבוצה שלא תתבייש להחטיף מכות לג'יימס. הימור שלי? 4-1 ספרס.
     
  7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    שצריך להחמיא ולתת קרדיט, נותנים. פשוט כך.
    דטרויט אכלו בלי מלח כל מי שעמד מולם לפני קליבלנד, אבל הקאבס עשו הכל נכון, וליבי עם האנדרדוג כן. אומנם אין ספק שלעצור את ג'ינובלי, פארקר ודאנקן זו משימה קשה ביותר, אבל אני מפריד בין הלב למוח. הספרס עשו מספיק ולכן הלב אומר קליבלנד הצעירה והלוחמת, אך יודע טוב מאוד שהספרס קבוצה ברמה אחרת (מכונה משומנת ומנוסה, פשוט שועלים).


    לדטרויט לא מגיע להיות בגמר, לקליבלנד כן. זה גם מעניין יותר מאשר דטרויט מול הספרס שהיה עשוי להיות קרב חפירות. יופי של גמר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  8. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    ע"פ הסגל דטרויט בטח שלא נופלת מק'ליבלנד, הייתי אומר אפילו עולה בכמה רמות. אבל אתה רואה מה קורה לקבוצה שפשוט משחקת עם מאמ... לא רק ליצן! אידיוט! עיוור! מפגר! תאמין לי אם הם היו משחקים בלי מאמן היה נגמר טוב יותר.

    כשהספרס עלו ל-2-0 אמרתי שדאנקן ישיג את הטבעת הרביעית השנה כי פשוט כי ספרס נמצאת 10 רמות מעל הליגה. כולכם שלחתם אותי למכור תותים ואמרתם שזאת תהיה דטרויט ובלה בלה בלה... אני כבר אז ראיתי שאצל דטרויט משהו לא דופק. וקליבלנד? ם כל הכבוד, אני בספק רב אם יש להם מה למכור מול ס"א, הקבוצה הכי מנוסה בליגה, הקבוצה הכי מאומנת בליגה, הקבוצה שעושה את הכל הכי טוב בליגה.
    התסריט יהיה דומה כמו שהיה בסדרה עם יוטה. ס"א תעלה ל-2-0, הקאבס, עם משחק גדול של ג'יימס (ופה יתחילו ההשוואות עם מייקל. פחחח) תצמק ל-2-1, ס"א תעשה את ה-3-1, ובבית תגמור את הסיפור.

    אגב, מגיע כל הכבוד למסי, לקייזר, לג'ילברטו, ולכל שאר החבר'ה שהרימו את הדיון הזה לרמה הכי גבוהה שרק אפשר, וכמו שזה נראה כרגע הוא יסיי בטופ 3 בקטגוריית "הדיון הכי טוב". אנחנו קרובים לעשות הסטוריה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏3/6/07
  9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    בהחלט קהילה נהדרת ודיון יוצא מן הכלל. אני גאה להיות חלק מזה, כל הכבוד לכל אחד ואחד מכם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
  10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    אגב סרגיי, הגמר ייערך במתכונת 2-3-2, כלומר קליבלנד תארח שלושה משחקים רצופים. מהסיבה הזאת אני מהמר על 4-2 לספרס.
     
  11. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    כן, לך תשווה את הליגה של אז והליגה של היום. כן, לך תשווה את הדטרויט "הגדולה" של היום, לדטרויט לפני 17 שנה, ואפילו לדטרויט של לפני שנתיים. עלק גדולה.
    ליגה של קבוצה אחת...
    טוב, זה עדיין לא משנה. אני עדיין חושב שהם לוקחים את האליפות בקליבלנד, עם 4-1.
     
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,163
    לייקים שהתקבלו:
    8,500
    טוב קליבלנד עולים וזאת מבחינתי הפתעה גדולה, די בניתי על דטרויט שתסיים בתור האלופה אבל ברגע שקליבלנד עלו.. כאן נגמרה העונה... סן אנטוניו יטרפו אותם בלי מלח.
     
  13. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/9/06
    הודעות:
    4,959
    לייקים שהתקבלו:
    197
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx פשוט לא להאמין מה שעשו החבורה של לברון מדהים.הכל התחיל ונגמר בלברון במשחקים
    האלה שחקן של מאניי טיים והוא נותן יכולות פשוט גרנדיוזיות פנטסטי השחקן הזה קליבלנד פשוט עושים את
    מה שלא ציפו מהם.כל הכבוד לקאבלירס.
     
  14. -=Messi=- Member

    הצטרף ב:
    ‏3/11/06
    הודעות:
    1,134
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם לברון עבר את דטרויט השמיים הם הגבול. וויד לא עבר שנה שעברה את דטרויט ואז ניצח בגמר את הקבוצה שהייתה הטובה בליגה אז. סן אנטוניו זאת ממש לא שיקאגו של שנות ה- 90. הקבוצה הטובה בליגה כן (עם כמה שקשה לי להגיד את זה), אבל לברון כבר ידע מה לעשות. בכל מקרה יהיה צמוד. או שהם ישמרו עליו 2\3 שחקנים והוא ימצא את הפנויים וזה כב תלוי בהם. או שישמרו עליו שחקן והוא ילך לבד כל הזמן, השאלה מתי יגמר לו הכוח. אבל הוא שחקן חכם מאוד. אני מאמין שהוא יצליח להוציא את המקסימום. מה שכן שיטה אכזרית. 2 משחקי בית זה לא כזה קשה לנצח את שניהם, אבל אחרי זה 3 משחקי חוץ !! שבשביל קליבלנד זה אכזרי. הפסד אחד ונגמר.
     
  15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    כתבתי את מה שקראתי, לא את מה שאני חושב. כל הכבוד ללברון ולקליבלנד, בכנות, אבל אני יודע טוב מאוד מה שווה סאן אנטוניו. ליגה משל עצמה.