מכבי ת"א (שוב) אלופת המדינה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏23/10/05.

  1. Forever Green Member

    הצטרף ב:
    ‏13/3/06
    הודעות:
    98
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חמוד
    הדברים שאני עברתי עם מכבי חיפה במהלך חיי הקצרים (זה בא מגיל 0, מהבית),
    מעטים האנשים שעברו אותם, גם בכדורגל וגם בכדורסל.
    נכון שאולי זה לא חוכמה, תמיד אתה יכול להגיד יש לך קבוצה שלקחה 5 אליפויות בשנים האחרונות וכו' וכו'..
    אבל הייתי איתה גם לפני זה, ב-7 שנים הרעות, בהרצליה, בקופסא, באורווה, במכתש, בבלומפילד, בקריית אליעזר, בטדי, בשכונת התקווה, באשדוד, בוינטר ואינספור פעמים באינספור מגרשים.

    הייתי עם קבוצת הכדורסל בליגה הארצית (ליגה שלישית בכדורסל הישראלי) ברחובות, הרצליה, עמק הירדן, עמק יזרעאל, רחוב הביכורים, עירוני א', עירוני ה', קצרין, אפק, צור שלום, קריית ביאליק, קריית מוצקין, באולם הטכניון במשחק גביע זניח והרשימה עוד ארוכה...

    בכל מקום שמכבי חיפה היית - גם אני הייתי, בכל ספורט, בכל מצב, בכל תוצאה ובכל מגרש וחור בארץ.

    המחירים של מכבי ת"א בכדורסל בהחלט יצאו מפרופורציות
    אבל לשיר את השיר ששרת על מכבי ת"א (הרסת אותו לחלוטין), ואחרי זה להגיד שאתה אוהד כורסא, טרמפיסט, אוהד הצלחות ולא יודע מה עוד זה פשוט צביעות.

    איך הגעת לאהוד את מכבי ת"א? תן לי לנחש-באליפויות, בהצלחות, כמו 99% מאוהדייה.
    מה אוהדים בקבוצה? את המסורת, הערכים, העיר, הצבע, משהו שמזהה אותך איתה מאז ומתמיד.
    והמשהו הזה נמצא בכל מסגרת עם אותה קבוצה.

    איך אוהד של קבוצה מסויימת בכדורגל יכול להיות אוהד של קבוצה אחרת באותה ארץ בכדורסל? הצלחות, כסף ומושפעות.

    אף אוהד "אמיתי" (יש הרבה וויכוחים על מושג של אוהד אמיתי) לדוגמא של מכבי חיפה בכדורגל יוכל להיות אוהד של הפועל או מכבי ת"א בכדורסל.

    זה פשוט לא זה, מה לעזאזל יכול למשוך אוהד להיות בעד קבוצה שבמסגרת אחרת הוא שונא אותה?
    אלוהים-זה אותו צבע מגעיל, אותו סמל, אותם אוהדים שחצנים.

    לדוגמא בשבילי
    מכבי חיפה זה מכבי חיפה, בכל ספורט ובכל מסגרת.
    זה אותה אהבה
    בכדורגל, כדורסל, כדורעף (אם היה), כדוריד (אם היה), דוקים, גולות, פוגים..
    אותו סמל שמושך אותי אחריו לכל מקום בארץ...

    כמו שאמרו פה,
    איך לעזאזל מאוהד הרצליה בכדורגל הגעת לתמוך בקבוצה הארורה הזאת?!
     
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    שאל אותו בהודעה פרטית. לא ניכנס שוב לויכוח הזה בטח לא כאן ועכשיו.

    כל הודעה נוספת בנושא תימחק.

    שכל אחד יאהד ויאהב את מי שהוא רוצה, כל אחד והסיבות שלו העיקר להיות שלם עם עצמך שזה אמיתי. סוף סיפור.
     
  3. רוני שטנאי Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/05
    הודעות:
    163
    לייקים שהתקבלו:
    16
    יש לי כמה וכמה דברים לכל האוהדים כאן של מכבי וגם אלו שלא אוהדים אותם, אבל מעריכים וטוענים כי מכבי לא אשמה בכלום והשיטה החדשה נועדה רק לגנוב את האליפות. אז או.קי נכון השיטה הזו דפווקה, אבל אם אליפות אירופה(סליחה אבל הבולשיט שהיורוליג זו לא אלופת אירופה היה נכון אולי בשנת 2001 עם אליפות החצוייה של קינדר ושל מכבי, עכשיו אלופת היורוליג היא בהחלט אלופת אירופה לא משחקות ביורוליג אלופות קזאחסטאן ובלגיה בלבד ) יכולה להיות מוכרעת על סמך פיינל פור, אז בואו לא נשתגע אם אליפות תוכרע על סמך משחק אחד.

    זה לא בסדר אמנם אבל אני רוצה לראות את מר מזרחי הנכבד מסכים לשיטה שהייתה מוציאה אותו מהשתתפות ביורוליג,כולנו יודעים זה לא היה מתקיים לעולם. אז אפשר לבכות ולבלבל כמו שמכבי אוהבים "כל העולם נגדנו" אבל השורה התחתונה היא שהאליפות בארץ הזו היא רק תואר נוסף שלא מקנה הדחה של מכבי מהשתתפות שמביאה את הכסף הגדול באמת.

    ולגבי הניהול המדהים של מכבי שהוא זה שעושה את הכל, שוזה שפשוט כל שאר הקבוצות לא מסוגלות להתמודד עם מכבי, אז הנה דברים שכתבתי די מזמן במקום אחר על תרבות האוהדים הטרמפיסטים של מכבי ועל מכבי בכלל, אם עוד כמה נקודות שהוספתי היום. תחשבו קצת על הדברים ותראו שהניהול המושלם הזה לא בוחל בכלום, אמנם יש לו השגים מדהימים להתגאות בהם, ומגיע לו הרבה כבוד, אבל יש גם הרבה מעבר לכך, השורה התחתונה היא שאת ראשי מכבי לא מעניינת ההצלחה של הכדורסל הישראלי, והאוהדים בישראל פשוט צמאים לדבר שנקרא תחרות, זה הכל.

    עונת 98-99 ,
    העונה הזו הייתה העונה בה נופפתי לשלום למפלצת הצהובה ובקרוב אני אחזור ואומר מדוע. אני בניגוד אל רוב הכותבים כאן אולי הייתי אוהד מכבי "אמיתי", מאז הימים הגדולים של מיקי ומוטי.

    בעונת איבוד האליפות הייתי ביד אליהו בפלייאוף(אוטובוס עד לאולמי שושנים ואח"כ הליכה ברגל למגרש, בסיום מחכים לשחקנים...), ובמשחק האחרון לא היו לי כרטיסים לגליל אז ראיתי את המשחק בבית ונקעתי את רגלי בסיום מוטב שלא אפרט מדוע. הייתי בעשרות משחקים ביד אליהו בשער אחד עשרה כמובן בעיקר בימי חמישי ופלייאוף, ואפילו בליגה(אז עוד היו כמה פירפורי גסיסה), גם בעונה הפיננסית ההיא בקוראץ' ובמשחק הגומלין ההוא מול פאניוניוס שציפינו לנס אבל הוא לא הגיע.

    משחק ידוע לשמצה נוסף בקרב אוהדי מכבי אבל נפלא עבור כל השאר היה הגמר ההוא עם הסל של גורדון מעל צ'יימברס. במשחק ההוא נזרעו הזרעים שהובילו אותי לנטוש את הקבוצה, האהבה של אוהדי ירושליים הייתה אמיתית ומוחלטת , ולא כזו שמגיעה רק בהצלחות(אוהדים מסביבי מיד בסיום התחילו לקלל את צביקה ואת צ'יימברס ולא לתמוך בקבוצה ומנגד האוהדים בחולצות"יש בי אהבה והיא תנצח" חגגו באושר אמיתי ).

    בתקופה ההיא הטרמפיסטים היו אלה שהגיעו למשחק האחרון בפלייאוף במטרה לגזור את הרשתות והם היו המונים התופעה הזו לא חדשה, היא פשוט התעצמה בעונות האחרונות.

    לגבי נושא האגודה, לא יודע אין לי נתונים אבל ממה שאני חש וחושב שאין כזה דבר, בארץ לפחות, אהדה טוטאלית של אגודה. לא באופן גורף כמובן יש הרבה אוהדי מכבי ותיקים ומסורים שאוהדים את האגודה(לא צריך להגזים עם הכדור נוצה וכו', אבל כדור רגל וכדורסל) , אבל כמו שגם בהפועל תל אביב יש אוהדי כדורגל ויש אוהדי כדורסל הדבר דומה במכבי. תרבות הספורט בארץ שונה מאוד מזו שביוון, ספרד, רוסיה, יוגוסלביה לשעבר כאשר האהדה לאגודה היא מוחלטת, וגם כאן המקרים הם ממש מעטים והם קיצוניים מאוד, פאו, אוליפיאקוס ריאל, בארסה או פרטיזן וצסק"א הם מקרים ספורים בלבד.

    בארץ הסיפור הוא בכלל מורכב מצד אחד ופשוט מאוד מצד שני, אין את מי לאהוד בכדורסל כי אין כאן אלטרנטיבה, אז אוהדים את הקבוצה המנצחת כדי לקבל סיפוק קל ובכדורגל אוהדים לפעמים משהו אחר.

    לרבים מאוהדי קבוצות הכדורגל בארץ כמו בית"ר, הפועל ב"ש או בני יהודה, אין ממש את מי לאהוד בכדורסל (למרות שהנשים של בני יהודה היו מצויינות עם לימור מזרחי, וקבוצת הגברים של ב"ש עלתה לליגה הלאומית העונה), אז הכי קל זה להצטרף לשבט הצהוב.

    מרבית אוהדיה המבוגרים של מכבי גם גדלו על הנפלאות של לו, מיקי וחבריהם , ולא ממש התחברו למועדון הכדורגל , וברבות הימים נקשרו לקבוצת כדורגל אחרת אולי ממקום מגוריהם שעלתה במפתיע לגדולה יחסית(אשדוד), או קבוצת הוריהם שקמה לתחייה(הפועל חיפה ), או לקבוצה שהציגה את הכדורגל שהצית את דימיונם והצליחה באירופה(חיפה), כל אחד וסיבותיו עימו.

    אני מבין את כל אלו שבאים כנגד התופעה של הטרמפיסטים, אבל הנקודה היא שהרבה מאוד מאוהדי מכבי בכדורסל בלבד ולא בכדורגל הם אוהדים מסורים ואמיתיים בדיוק כמו כל אוהד שיש לו מנוי לשתי השפות\קבוצות.
    האוהדים האלו כואבים את ההפסדים, באים למשחקים ונשארים נאמנים, אני מכיר לא אחד ולא שניים כאלו(אוהדי בי"תר וחיפה בכדורגל, ואף אחד לא אוהד הפועל וזו הנקודה העיקרית).

    להצלחה אוהבים וקל מאוד להתחבר אז לא צריך להתפלא ולהתרגש מכך, מנוי היום למכבי הוא די יקר להערכתי ולא כל אוהד יכול להרשות לעצמו לרוכשו שלא לדבר על מנוי כפול, לכן תופעת הצפונבונים תופסת תאוצה אבל זה לא רק בארץ- אוהדיה המסורים של צ'לסי בוודאי יכולים לכתוב כמה דברים על הנושא.

    במכבי בכדורגל התופעה היא בכלל מוזרה כאשר אלפים מהאוהדים רואים בשחקן דמות חשובה יותר מהאגודה , ובחוסר הצלחה נוטשים לחלוטין את הקבוצה - שוב חוסר תרבות ספורט בסיסית במקומותינו.

    לפני הסיכום אסביר היכן הייתה נקודת השבר= עונת 98-99 מכבי מול ציבונה של המאמן לשעבר ילובץ'.לקראת הסיום התוכנית שבנה פיני גרשון נתגלתה במלוא פרצופה המכוער- הפסד ביותר מ 19 נק' היה מונע ממכבי מפגש עם דנילוביץ' ובולוניה הנפלאה.

    אז במכבי כמו במכבי הערך העליון(הנה מה שאני חושב על כל כיבוד ההיסטוריה, הערכים והתרבות הספורטיבית העומדת מאחורי מועדון הכדורסל) הוא ההצלחה ולא חשובה הדרך- מה שעשה פיני היה מאוד פשוט הוא הורה לשחקניו להפסיד את המשחק בכוונה, המחזה היה מזעזע שחקנים כמו הנפלד וגודס(את קטש האופורטוניסט אני לא מחשיב) זרקו זריקות מקרוב לחצי המגרש, החטיאו ליי אפס פשוטים ואיבדו כדורים במכוון, אלא שילובץ' לא היה מוכן להשתתף בפארסה הזו והוא החזיר, גם שחקני ציבונה החטיאו בכוונה ציבונה הצליחה מעט יותר וניצחה רק בשמונה עשרה, ההפסדים לקינדר לאחר מכן לא הזיזו לי בכלל.

    זה המשחק ששיקף אולי יותר מכל את התורה המכביסיטית של שימון מזרחי הניצחון הוא הכל ולא משנה איך- אולסי פרי מסומם אז מה? העיקר שנשתיק את העיתונאים ונגיד שהוא עם שפעת, בנואה נתן אגרוף לדניאל נעשה לו נו נו נו, מקרה מרסר( יכול הצטרף בקלות למקרה בכר של אמש רק שאז זה היה הרבה יותר בולט והרבה יותר משמעותי במשחק משחק חמש מול הפועל נהדרת חצי דקה מהפתיחה מרסר מעיף אגרוף לפנים של שטייינהאואר - וירובניק הפחדן שורק לעבירה מכוונת ולא מעיף את מרסר למקום המתאים לו -ליציע)מקרה צ'ורה ,הפיצה ומוני פנאן (אתם יכולים לתאר לעצמכם מצב בו בסדרת גמר בין הלייקרס לשיקאגו נניח, הבולס מנהלים שיחות עם ג'יימס וורטי, אני לא אבל במכבי הכל ייתכן וזה בדיוק מה שהיה), היחס לרלף קליין כל כך הרבה דברים ועוד לא הזכרתי את תורתו של המאמן והמחנך הדגול פיני גרשון.
    מהדברים האלה אתם יכולים ללמוד מעט על הרוח האמיתית של מכבי תל אביב כדורסל כפי שאני באופן אישי בלבד רואה אותה.

    אלו הם פני הדברים , את מכבי אני כבר לא אוהד, אני גם לא אוהד שום קבוצה אחרת בארץ, אני שמח בהצלחות של ירושלים או כל קבוצה אחרת באירופה וגם בניצחונות על מכבי שנותרו אולי הסיפוק היחידי של האוהדים האלו(את האלימות והקריאות הדוחות כנגד מכבי וראשה אני מגנה בכל תוקף הייתי מטיל עונש קשה על לא מעט מ"האוהדים" הללו, כמו שגם הייתי מטיל עונש מעט קשה יותר על הקפטן לשעבר שלף המכה- שוב במכבי על התרבות שלה רק האשימו את האוהד שקילל לא יפה את שלף, גם כשצ'ורה הכה את אלי סהר במכבי לא עשו כלום אגב... )הצלחות של מכבי לא עושות לי הרבה, אני לא שותף להן ולא מתעב אותן, די אדיש עם מעט שליליות. הליגה בארץ כבר במצב סופני, אפילו אם ירושלים יזכו באליפות(מה שלא יקרה כמובן) הם לא ישחקו ביורוליג, כי שוב שימון שאמור להיות אחד מאלו שידאגו לכדורסל הישראלי דואג רק למכבי והיא משוריינת .

    לא באתי להרוס את החגיגה-תחגגו ותשמחו , אבל קצת תפקחו עיניים ותראו שיש עוד צדדים להצלחה של הצהובים.
     
  4. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,628
    לייקים שהתקבלו:
    3,523
    מין:
    זכר
    אני לא מבין כמעט שום דבר בכדורסל ומעטים מאוד המשחקים שאני רואה. אתמול נהנתי ממשחק כדורסל טוב עם מתח, ככה צריך להיות משחק על אליפות, עם מלחמה, קהל תומך ומתח רב. אבל לא מובן לי העניין הזה שמי שזוכה במקום הראשון בתום העונה עדיין לא אלוף בעצם. זו שיטה של גביע ולא של ליגה. בכל אופן, אני עדיין חושב שאפשר להגיד שיותר הפועל ירושלים הפסידה את המשחק מאשר מכבי ת"א ניצחה אותו. אם הפועל ירושלים לא זכתה אתמול באליפות מעניין מתי היא תעשה את זה. אחרי שברוב המשחקים העונה נגד הצהובים הם חטפו פיק-בירכיים וכבר ברבע הראשון התוצאה הוכרעה, ירושלים שטפה את המגרש והובילה לאורך יותר מ-39 דקות. חבל לי על מאיר טפירו שנתן הכל ושיחק דיי טוב אתמול ועל הפועל ירושלים. אני כן רציתי שזה ייגמר אחרת, שתיהיה הפתעה פעם אחת.
    מכבי ת"א היא קבוצה של תשע נשמות. אני זוכר שהיא זכתה באליפות אירופה לפני שלוש שנים או משהו כזה אחרי סל של דרק שארפ ממש עם הבאזר, יותר נכון שלשה שלו שהשוותה ל-94:94 והמשחק הלך להארכה שמכבי ניצחה. צריך להדיע לירושלים על מלחמה גדולה וגם למכבי ת"א ששוב עשתה את זה וגם בעונה איומה שלה גמרה עם חיוך.
     
  5. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קייזר אני לא מאמין עליך.

    להיתפס לשתי שריקות, ולהגיד שהכריעו אליפות? אם אתה לא אוהד הפועל (ואני כמעט משוכנע שלא בגלל שאמרת שאתה לא אוהד בדיון האן בי איי חוץ מבאיירן למיטב הבנתי) אני משוכנע שאתה לא צריך להיתפס לקטנוניות הזאת. הרי בסופו של יום לא ההרחקה של טפירו הפסידה להם את המשחק. אלא העובדה שהם לא לקחו ריבאונד. כדורסל משחקים 40 דקות ולא 39.5. תיהיה ספורטאי עד הסוף. גם עם השופטים נגדך וגם עם כל העולם נגדך. ירושליים הפסידו. זה לא שכל שריקה הלכה לטובת מכבי. במשחק הזה נעשה אמנם אוול באופן אישי לטפירו שנגזלה ממנו האפשרות להיות עם קבוצתו ברגעים החשובים של העונה. אבל אולי מעט באשמתו. אני מודה ראיתי את התקצירים.שארפ דוחף עצמו אבל להגיד שלא היה מגע? להגיד שהשריקה הזויה? יש כאן מרחק של אלפי מיילים בשביל דבר שכזה. שארפ מתייצב הרבה זמן לפני שטפירו מגיע וטפירו פוכע בו בבירור. לכן עפ"י החוק היבש יש עבירת תוקף ואין על זה מחלוקת. לכן להגיד שהשופטים נתנו למכבי את האליפות היא שטות אחת גדולה.

    כבר הזכרתי את הרבע השלישי ואי שריקת הפאולים. אז די להתעסק בשופטים. ובמיוחד בשופט הכי טוב של המדינה הזאת מאז ימי וורובניק שאני לא מבין למה משמיץ אותו פה אחד הכותבים. לא סתם הוא שופט ברמה הגבוהה ביותר ביורוליג. והרי כולם יודעים שהתקשורת מתה שמכבי תפסיד את האליפות. ואז אנחנו כצופים בולעים את השנאה הזאת . הרי ראינו את העליהום שעשו אחרי ההפסד בחצי הגמר. אני זוכר את הכותרת של יציע העיתונת של ניב רסקין אוהד מכבי! רעידת אדמה בספורט הישראלי! אוהד מכבי!! אתם מבינים?

    עוד הפעם היורוליג מפעל פרטי וסכותו של בורטמיאו לקבוע פיינל פור ואף אחד לא יגיד לו אם כן או לא. הרי בסופו של עניין פיינל פור עושה יותר כסף ומושך יותר קהל למרות שאנחנו רואים שהם מקיימים את זה במדינות שיש להן נציגות כדי שהאולם יהיה מלא. הרי בלי מכבי תמיד נטען שהם לא יצליחו למלאות אולם לא בייתי. אז אולי גם ביורוליג צריך להחליף את השיטה. עודד קטש אמר שהיה יותר כיף לראות סדרה של 7 משחקים בין מכבי להפועל. ותאמינו לי לא רק שזה יותר ספורטיוי היה יותר מתח ודווקא העונה אני חושב שירושלים יכלו לקחת גם בפלייאוף. אותם סיכויים כמו במשחק אחד. בשביל מה מכבי מנצחת? שתסיים שלשית וזהו. אבל היא לא יכולה הרי מכבי פייבורטית תמיד ואם תגיע מהמקום השלישי ותיקח אליפות יגידו גנבה. האמנם?

    אפשר להבין ששיטת הפיינל פור דווקא עושה נזק לדעתי. והטענה השנה שהיה משחק יפה וראוי ושזה היה שווה היא ממש מגוחכת. היכן היו אותם אנשים שנה שעברה כפארקר וסולומון שיטו בירושליים פעם אחר פעם. האם גם אז השיטה הייתה ראויה? הרי אחרי המשחק הקולות היו בשביל מה היה צריך את זה ? שמכבי תתעצבן על זה שמנסים לגנוב לה אליפות ואז תתן לנו עוד משחק חד צדדי רגיל ומשעמם ? הרי בסדרה בעונה הקודמת לפחות הקהל של ירושליים היה נהנה מתצוגה אחת או שתיים של הקבוצה שלו במלחה והפעול יכלה לגמול לו על עונה נפלאה. הרי בגמר הפועל ביזתה את אוהדיה הנהדרים (שלפעמים משתמשים הערות מגעילות, תתאבד כבר וכל השאר ידוע -ת"א עולה באש מה אנחנו שנאת אחים? ת"א חלק מהמדינה .. בחייאת אלוהים).

    אני ממש מת על זה שנדבקים למקרים ספציפיים הרי רשימת הדברים שפיני ושמעון תרמו לכדורסל ולספורט ועשו ממנו יופי של דבר ארוכה בהרבה ממעשיה היותר מכוערים והלא ספורטיווים. זה יפה לזכור את הדברים הרעים. אבל מה עם השארת הפיינל פור בישראל בזמן שהמצב הביטחוני לא כל כך הרשה זאת. מה עם העובדה שבזכות שמעון מזרחי קבוצות כדורסל אירחו בארץ בעוד קבוצות הכדורגל נאלצות לשחק מחוץ לביתן. ובאמת שאני לא צריך לפרט כי ברור שיתפסו למעשים ה"מכוערים" הרי זהו טבעו של האדם לזכור את הרע ולא את הטוב.
     
  6. King Kenny Member

    הצטרף ב:
    ‏21/4/06
    הודעות:
    5,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למרות שאני שמח שמנסים לקחת ממכבי את האליפות, ביורוליג יש פיינל פור כי יורוליג זה גביע וגביע מוכרע בנוקאווט, אליפות צריכה להיות מוכרעת בסדרת פלייאוף. אבל כל עוד מכבי יכולה לאבד ככה את האליפות, ונוכל לראות שם שונה קצת בטבלת אלופות ישראל בכדורסל, שאולי יגרום לזה שכשקבוצה שהיא לא מכבי זוכה באליפות זאת לא כזאת הפתעה וסיפור גדול.
     
  7. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אפשר לסכם, מה שקרה ביום חמישי, קורה פעם ב10 שנים.

    מצד אחד, הפועל ירושלים הייתה יותר טובה בצורה בולטת, שלטה במשחק בכל פרמטר, לאורך כל הדקות(טוב, חוץ משתי השניות האחרונות), ובכל זאת הפסידה. מכבי ת"א לא ניצחה בגמר הזה, אלא הפועל ירושלים הפסידה אותו.
    מצד שני, אם הפועל ירושלים נכנסת לרבע האחרון ביתרון תשע נקודות ובכל זאת מפסידה את המשחק, כנראה שאף פעם לא תזכה. גם אם מכבי תנסה בכוח, היא לא תצליח לאסוף קבוצת שחקנים כ"כ הזויה כמו השנה.

    ד"א, גליל עליון ניצחה בקרב על המקום השלישי את בני השרון 80:90. שאפו לקטש שהצליח להרים את קהבוצה מהתחתית בתחילת העונה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/6/07
  8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הפועל ירושלים מדברים על קיפוח ובוכים על זה אבל שוכחים שבשביל שהם ינצחו משנים את כל השיטה
    ועושים הכל כדי שהם ינצחו.
     
  9. רוני שטנאי Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/05
    הודעות:
    163
    לייקים שהתקבלו:
    16
    אני דווקא כן הייתי מעוניין שתמשיך לפרט כי זה לא שזוכרים את הרע אלא שזוכרים את מה שהופך את הספורט הזה בארץ לדבר שאין לו אך ורע בשום מקום אחר בעולם, נקודה.
    אם זה שקבוצה אחת זוכה באליפות המדינה ארבעים שנה ברציפות , פרט לאיזו עונה עם הגליל זה דבר טוב לספורט אז כנראה שבאמת אין מה לאמר מיזרחי ופיני עשו המון טוב לספורט וצריך להתעלם מהדברים הרעים שלהם. ממש כמו שבמכבי התעלמו מהנאום מתוצרת מחלבות טרה, תנובה ויטבתה והחזירו את פיני כי הוא זה שיביא את הניצחונות.

    אתה קראת בכלל את מה שכתבת ? הדברים הטובים שציינת אולי במקרה קשורים להצלחה של מכבי תל אביב? לארח את הפיינל פור אולי זה משהו שכל קבוצה מעונייינת בו? אם זכרוני אינו מטעני נבחרת ישראל בכדורסל לא שיחקה בבית לאחרונה למרות שבכדורגל כן- תחשוב על זה קצת..

    זמני קצר ויש עוד הרבה עוולות לכתוב עליהן, אבל בסדר אם אתה נהנה לראות הגמוניה שכזו ולהתעלם מכל הספורטיביות שיהיה לך לבריאות, ממש כמו שאתה חושב שמדובר בעבירת תוקף על פי החוק היבש.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/6/07
  10. King Kenny Member

    הצטרף ב:
    ‏21/4/06
    הודעות:
    5,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שארפ יצר את המגע ולא טפירו, אבל מה לעשות, השופטים מאז ומתמיד אהבו את מכבי, בעצם יותר נכון להגיד פחדו משמעון מזרחי.
     
  11. השחקן ה-12 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/3/07
    הודעות:
    55
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האדומים אוכלים ת'לב? אח איזה אליפות מתוקה מי שלא היה שם לא יבין לעולם.

    עלאק שריקות לטובת מכבי, משחק שלם הם שרקו נגדנו,
    תסתכלו טוב בהילוכים החוזרים ותראו שמקרה טפירו היה גבולי ביותר,
    אפשר לשרוק ואפשר גם לא, בכר החליט לשרוק, השיפוט היה מצויין ברוב חלקי המשחק ולא נטה לשום צד,
    די לבכות, השופטים לא אלו שאיבדו לי-ם את המשחק, דקה לסיום, 7 נקודות הפרש, מכבי וונרים, זה הכל.

    "עד המוות נשיר לך מכבי,
    עד שיצא הגרון, מהמשחק הזה מ-כ-ב-י,
    לא יוצאים בלי ניצחון, רק ניצחון!"
     
  12. guyholl Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/06
    הודעות:
    2,120
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שום גבולי טפירו לא הסתכל אפילו לכיוון,שרפ שם את הגוף והביא קפיצה קילומטר,לא היה שם כלום.אבל לא השופטים אשמים רק הפועל שבמקום לגמור את המשחק שהיה שלוש עשרה התחילו לזרוק משלוש ולהשתגע ולא לקחו את הריבאונד.מכבי זה מכבי ולא יעזור שום דבר,תמיד הם יצאו עם ידם על העליונה בישראל לפחות.
     
  13. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אתם שוב חוזרים אחורה? עבירת התוקף של טפירו לא הפסידה לירושלים את המשחק, תבינו את זה! בעצם, למה שתבינו? כ"כ כואב שהפסדתם, שאתם מעדיפים להאשים את השופטים בהכל.
    מקווה שהויכוח לא יחזור, נגמר.
     
  14. King Kenny Member

    הצטרף ב:
    ‏21/4/06
    הודעות:
    5,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כמובן שלא רק השופטים אשמים,גם דן שמיר שלא לקח פסק זמן בסוף, גם ג'נקינס שהולך עם הראש בקיר, גם כל ירושלים שלא יודעים לקחת ריבאונד הגנה, גם ירושלים שהשתגעו מהשלוש.
     
  15. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    אגב, אני לא יודע אם שמם לב, אבל בין הרבע השלישי והרביעי, אמרו שאנשי מכבי התפרצו על השופטים (כמובן שזה היה כתוצאה מהתסכול)... מישהו מופתע שברבע האחרון השיפוט היה כ"כ חד צדדי?
    עזבו, אמרו פה כבר את הכל. סמי בכר אלופת המדינה 06-07.