אידיוט? פאלאסיו נחשב כשרון ענק , אחד הטאלנטים הגדולים בכדורגל העולמי, יש שחקנים הרבה פחות טובים ממנו ששילמו עליהם סכומים הרבה פחות פרופורציוניים. אני כולי תקווה שהוא יגיע לבארסה, חלוץ ושחקן מדהים.
הייתי משלם עליו מקסימום 10 מיליון יורו, וגם זה בלחץ אני מקווה ובטוח שברצלונה פוסט 2000-2003 לא תחזור על אותן טעויות מפגרות
אם הייתי צריך לעשות רשימה של "הטאלנטים הגדולים בכדורגל העולמי", פאלאסיו לא היה מתקרב לשם. בסה"כ שחקן בינוני, שמשחק טוב בארגנטינה אבל לא הוכיח את עצמו באירופה. אם הוא היה בא לברצלונה בזול, אז נניח, אבל לא הייתי משלם עליו יותר מחמישה-שישה מליון יורו. כרגיל הקבוצות הארגנטינאיות סוחטות את ברצלונה כמו שצריך.
ליון שומעת את רצון סאביולה לעזוב ומציעה לבארסה עסקת חבילה אבידאל +סכום כסף(עדיין לא צוין) תמורת סאביולה . ושוב עוסקים באדום של רונאלדיניו , ועדת הערעורים דחתה כצפוי את האדום של רונאלדיניו . השאלה האם יוגש ערעור שלישי..
זה היה נראה אבוד בהתחלה אבל בארסה בגמר . אימסעל(8) ומרינו(20) עשו 2-0 מהיר לזכות נסטיק . אבל אז הילד ג'ובאני דוס סאנטוס בדקותיים ( 58 ו59 ) משווה ל2-2 . אחרי 4 דק' רובן קסטרו הרס לילד את החגיגות שהחזיר ל3-2 לזכות נסטיק , אבל 13 דקות לסיום מטיאן בשער עצמי משווה ל3-3 . ושתי דקות בתוך תוספת הזמן סנטי אזקרו שחי מהמשחקים האלה מעלה ל3-4 . נסטיק אגב הצליחה להשאר ב 9 שחקנים בסוף המשחק . http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_221329_CAS.Xxx ולא להאמין שהקבוצה הזו(ברצלונה ב') תשחק בעונה הבאה בליגה הרביעית של ספרד אחרי שירדה ליגה . למרות שהיו מחוזקים בסילביניו,מוטה ,ג'ולי ואזקרו היו שווים לקבוצה הנחמדה נסטיק . http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20070531a/copacata.Xxx הגמר (מול אספניול) יהיה ביום שלישי , ארבעה ימים לפני המשחק בין שתי הקבוצות בליגה . הגמר יערך בעיר סאבאדל העיר בה גדל לו אולגר.
גם אם היא תציע את כל הקבוצה, סביולה לא ילך לשם, הליגה הזאת לא אטרקטיבית מספיק. מה גם, שהוא לא נכנס באף אחד משלושת המקומות בחוליית ההתקפה שלה.
אני לא מבין למה ברצלונה הגישה בלבד ערעור על האדום החוקי של רונאלדיניו. שחקנים בועטים בו ומשחקים בוטה נגדו לא פעם ראשונה וזה קורה לו כבר 5 שנים הבעיטות הללו ברגליים וברוב המקרים הוא הצליח להשתלט על עצמו ולא הגיב. האדום היה מוצדק וברצלונה צריכה להגיד תודה שהוא לא הורחק עד סוף העונה או משהו כזה. חבל על חאבייר סאביולה שביזבז עוד עונה בברצלונה. ב2002 אמרו שהוא יהיה אחד החלוצים הטובים בעולם, ברצלונה היוותה עבורו בית קברות מאז אותו קבוצה והרסה לו את הקריירה. סאביולה צריך להישאר בליגה הספרדית ולהגיע לקבוצה שמתמודדת על אירופה. חבל שהוא לא נשאר בסביליה. אני חושב שעבור סביולה זו תיהיה שגיאה ללכת לצרפת. דבר ראשון לא מובטח לו ששם הוא יהיה ה-שחקן או שהוא לא ייחשב כשחקן ספסל בסגל. שנית, הליגה הצרפתית לא אטרקטיבית מספיק. עם זאת יש בזה היתרון, הוא יישחק בקבוצה אלופה, קבוצה אירופית וקבוצה שמשחקת באופן סדיר בשנים האחרונות בליגת האלופות.
אחרי שכמעט כבר החליטו ששוב באיירן מינכן תשחק בגביע הגאמפר השנה עלה רעיון חדש לצוות ההנהלה לזמן את אינטר לגאמפר במיוחד אחרי שהיא תחגוג 100 שנה להיווסדה בעונה הבאה וברצלונה תחגוג 50 לקאמפ נואו . http://www.indignato.it/archive/jimmy2.Xxx אבל דבר אחד שכחו בהנהלה כנראה , שלואיס פיגו עדיין שחקן אינטר . אם הוא נשאר שם בעונה הבאה זה הולך להיות הגאמפר הכי לא ידידותי מאז קיומו .
מחר יערך גמר גביע קאטלוניה בין ברצלונה לאספניול או יותר נכון מול קבוצות הנוער עם חיזוקים קלים של המועדון בגלל ששחקני הקבוצות בנבחרות השונות וגם שלא רוצים לסכן אותם למחזורי הליגה. עדיין לא ברור למה אבל אם זה לא בגלל פציעה ג'ולי מגיע לשיא השפל שהוא אפילו לא נמצא בסגל למשחק הזה. http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20070306a/dcastedolgiuly.Xxx ואלדס, ג'ורקרה; אולגר, אולמו, סילביניו, ואליינטה, בלטי; מוטה, קרוסאס, סאסטרה, בוסקאטס; ג'ובאני דוס סאנטוס, ת'אהר, אזקארו, אורלנדי, קאלבו, ואסקס; מה שכן נכון לגבי ג'ולי זה שמארסי מביעה בו התענינות רבה , כנראה בתור מחליף לריברי שהוא ברווז חם מאוד עוד מקיץ שעבר ,או שיעשו טרייד ריברי תמורת ג'ולי. ועסקות החליפין הפך להיות באופנה , מילאן רוצה לעשות עסקה אטו תמורת ג'ילארדינו .
אוי ואבוי, באמת לא חשבתי על זה. היכונו לראש של חזיר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx