AC מילאן אלופת אירופה לעונת 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏21/5/07.

  1. ACBenb Member

    הצטרף ב:
    ‏2/12/06
    הודעות:
    2,868
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה חושב שפרדיננד היה עוצר את קאקה בשיאו?
    תזכירו לי מתי בפעם האחרונה קבוצה אנגלית זכתה בתואר בין לאומי? 3 אנגליות כבר לא מספיקות בחצי הגמר?
    עם ארבע נציגות אתם בטוח תקחו, את זה אני מבטיח!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/5/07
  2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/5/05
    הודעות:
    9,631
    לייקים שהתקבלו:
    3,748
    עוד פעם התחלנו עם ההגיון של אם A>B וB>C אז A>C? מה הקשר בין זה שרומא ניצחה אינטר לבין זה שמנצ'סטר הביסה את רומא? לפי ההגיון הזה אז מנצ'טר מנצחת את אינטר בכל יום נתון 102-0 ובגלל שמילאן הפיסדו לאינטר בשתי דרבים השנה אז זה אומר שמנצ'סטר מנצחת את מילאן,אם החישוב שלי נכון בערך 512-2 ביום נתון. 340-6 אם מנצ'טסר קצת חלודה...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/5/07
  3. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני מציע לך ללכת לשתות מיץ תפוזים סחוט כי אתה לא רגוע מר ביאנקונרי וזה גורם לך לעשות לעצמך בושות,
    לא יודע מאיפה הבאת את נושא ההגיון, כי הרי זה הדבר שאני הכי שונא בעצמי, כשאנשים מתחילים עם השטויות האלה כפי שציינת,
    אני ממש לא דיברתי על זה, אלא סך הכל עניתי לL'allagatore שהביא את השלישייה של מילאן על היונייטד, והבאתי לו את ה7 על רומא, והוספתי שזו אותה רומא שכולם כל כך מתלהבים ממנה, וזו גם במקרה אותה קבוצה שעשתה צחוק מאלופת איטליה.
    לא יודע מאיפה אתה הבאת את זה שאני מנסה להגיד שיונייטד הייתה צריכה לנצח את X בתוצאה y, או שלא הבנת טוב או שאתה הוזה.
     
  4. ACBenb Member

    הצטרף ב:
    ‏2/12/06
    הודעות:
    2,868
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רומא קבוצת חסרת ניסיון, ראינו מה קרה שהגיעה לאולד טראפורד קבוצה "קצת" יותר מנוסה.
    וזה לא העניין, עדיין לא הבנתי את הקטע שלכם עם האיכות חיים. אשמח אם תסבירו את עצמכם קצת יותר טוב.
     
  5. Jose Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏26/6/05
    הודעות:
    4,833
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זאת ממש לא אותה קבוצה. רומא בבית ורומא בחוץ אלה שתי קבוצות שונות לגמרי, וגם אותה יונייטד שלך הרגישה את זה על בשרה.
     
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    הוא לא הביא פה את ה3-0 בשביל ללכת ולהציג את זה כאילו זה מה שמשקף את ההבדל בין רמת הליגות. בסופו של דבר, ע"י כך, אפשר לראות שלמרות ה"שיעמום" הזה שאתם מנסים להציג וכל שאר מיליון הדברים (רמה נמוכה... בסדר), הכדורגל האיטלקי תמיד נתן, ותמיד ייתן בראש. לא פחות מהאנגלי - זה בטוח.

    סטרפורד - נו מה יהיה חביבי? אתה משווה בין הקהל של שנת 2007 לקהל של שנות השמונים? זה מה שהיה אז באנגליה וזה מה שהיה אז נהוג ברוב העולם. זו הייתה רמת המתקנים הכללית ברוב אירופה. אז כן, האנגלים הסתדרו עם זה, כמו שהאיטלקים הסתדרו עם זה (שאני אתחיל להביא לך ממוצעי קהל באיטליה של השנים הללו? עוד לפני זה אני אבהיר לך שהממוצעים אז באיטליה היו בערך 50-60% יותר גבוהים מאשר היום - מה קרה? הרמה ירדה, נכון?). אבל בזמן שכל אירופה שיפרה את המתקנים שלה והתשתיות שלה, באיטליה מה לעשות (כן... מדינה דפוקה. מודה.) שהכל נשאר אותו דבר. וקהל שצריך ללכת למתקנים עלובים כשבכל שאר אירופה הקהל נהנה מאיכות צפייה וקידמה, מפסיק לאט לאט ללכת למשחקים.
     
  7. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Wigan_Athletic
    בהחלט הרמה ירדה,בשנים הללו ובמיוחד מאמצע שנות ה 80 ועד אמצע שנות ה 90 הליגה האיטלקית היתה חזקה וטובה הרבה יותר מאשר בשנים האחרונות ולא משנה מה היתה רמת המתקנים,לכן הקהל הגיע במספרים גדולים הרבה יותר,

    אז מה יהיה חביבי?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/5/07
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    כל אוהד איטלקי יגיד לך שהשיא של הליגה האיטלקית הוא בתקופת 7 האחיות של אמצע-סוף שנות התשעים. קבוצות מפוצצות בכסף, כוכבים, מתח בלתי נגמר, צמרת שלא נגמרת ומה שלא תרצה. ובתקופה הזאת ממוצעי הקהל החלו לרדת פלאים. מה קרה?
     
  9. מרקו ואן באסטן Member

    הצטרף ב:
    ‏4/5/07
    הודעות:
    584
    לייקים שהתקבלו:
    52
    עזוב חבל על הזמן זה חסר טעם. העיקר שהוא נהנה
     
  10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    באמת זה הקטע שעדיף שאפרוש מהדיון. אין לי הרבה יותר מה להגיד.
    סטרטפורד אתה עושה רושם של בחור טוב ואני יודע שיש לך ידע עצום בכדורגל, אבל משום מה אתה רואה את הכדורגל האיטלקי כמשעמם. אם ככה אתה רואה את זה, אין לי מה להגיד... זכותך. ניסיתי לשכנע ולהראות לך שהוא לא משעמם והקהל עצמו לא חושב ככה (ידידיי אוהדי הקאלצ'יו גם עזרו והסבירו למה בכל שאר אירופה גם לא רואים את הכדורגל האיטלקי בתור משעמם), אבל אם אתה עדיין מתעקש ומסביר שאתה משתעמם אחרי 10 דקות, אז שיהיה. לך תצפה ליגה שלישית (אכן רומנטית) ותהנה. לא בקטע של זילזול, אם זה באמת מה שעושה לך את זה אז בכיף שיהיה לך. בהחלט מכבד את ההעדפות שלך.
     
  11. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לדעתי תור הזהב האמיתי של איטליה היה בין 85-95,גם מבחינת קהל,גם מבחינת כוכבים,
    כיום,הליגה ה 3 או ה 4 בטיבה באירופה ובכל הקשור לקהל,הרחק מאחור,הרבה בגלל זה,

    ואני,כן אני אמשיך להנות לי מכל מה שקשור לליגה האנגלית,
    לא תמיד דעת הרוב קובעת אבל במקרה הזה יש לי הרגשה שכן,
    לא רק בישראל אלא ברחבי העולם כולו ועובדה ששום גביע עולם ושום גביע אירופה איטלקי מצליח לשנות זאת.


     
  12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני בפורום הזה כמעט 4 שנים, ותמיד נדהם איך תמיד ויכוחי הליגות פשוט אורבים מעבר לפינה.
    אני אגיע לנקודה הראשית והחשובה מכולם קודם כל - בסופו של דבר, הפקטור שלכם כאן נובע מניצחון של קבוצה שהיא לבטח לא הטובה באיטליה על קבוצה שהיא בטח לא הטובה באנגליה, אבל!
    המונדיאל והזכייה של מילאן יכולות לעוור לגבי המצב הקליני שבו נמצאת הליגה האיטלקית, הרבה פחות "כוכבים", שמות גדולים חדשים הולכים כיום לספרד או אנגליה הרבה לפני איטליה, קבוצות מרכז הטבלה ומטה ירדו ביכולתן באופן משמעותי הניכר גם בהצלחות בגביע אופ"א, הן כמעט לא מהוות תחרות לקבוצות הצמרת, פעם איטליה הייתה ליגה שבה כל קבוצה יכולה להרוס ברגע נתון והיום זה כבר לא כל כך ככה, כל האלימות מסביב בטח לא מוסיפה ואם הכדורגל האיטלקי, שהוא הרבה יותר הישגי במובן הרע של המילה מאנגליה (כלומר, הסוף יותר חשוב מהדרך) ינוח על זרי הדפנה הוא רק ימשיך ללכת אחורה.
    אהדה זה כבר נושא אחר, והוא חשוב בעיקר למי שעבורו כדורגל הוא יותר ממשחק. באיזו זווית שלא הופכים את זה, אין, פשוט אין כמו האוהדים, המסורת והתרבות מסביב שיש באנגליה. שם זה פשוט הרבה יותר.. מהכל.
     
  13. eastlands Member

    הצטרף ב:
    ‏8/6/04
    הודעות:
    6,333
    לייקים שהתקבלו:
    0
    סטרטפורד-"לדעתי תור הזהב האמיתי של איטליה היה בין 85-95,גם מבחינת קהל,גם מבחינת כוכבים,
    כיום,הליגה ה 3 או ה 4 בטיבה באירופה ובכל הקשור לקהל,הרחק מאחור,הרבה בגלל זה,"

    כן גם אני ,כחולה כדורגל ,עקבתי גם אחר הליגה האיטלקית באותם שנים ,ואגב היו אפילו שנים שבארץ כפו עלינו רק כדורגל איטלקי ,אין ספק שחקנים ואיכות היו ברמה הכי גבוה ,רק מה הייתי צעיר ונאיבי ,והאמנתי שהכל כשר ,מאוחר יותר יצאו הסיפורים על המכירות והמאפיה , הרס התחרות והספורט , שופטים שסידרו תוצאה בהזמנה ,משחקים בגביעי אירופה באותם שנים ,היו מכורים , שחקני עבר מספרים היום ,על משחקים בגביעי אירופה השונים , שהוכרעו בצורה מוזרה ,אני בכלל לא רוצה לחשוב כמה תארים נגזלו במירמה באותם שנים ,אני רק מקוה שהכל מאחורינו ,ודברים כאלה הם נחלת העבר , למרות ההנחות הגדולות בעונשים ,ושיתוף הפעולה של הגוף המושחת שנקרה אופא , שנתן לאלופת אירופה ,אי,סי ,מילאן להשתתף בכלל בטורניר הזה העונה .
     
  14. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    את זה תשאל את האחרים, לא אותי. שתי הקבוצות שהכי נהניתי לראות העונה בליגת האלופות היו באיירן מינכן ומילאן.

     
  15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    וואלה סרגיי? ממה נהנית? מתיקו שכולו טעויות מול באיירן? מהניצחון המזהיר על סלטיק?