אני מאמין שאם דוארטה ומרדיקוביץ ישחקו ביחד, הם יהיו חוד מצוין כי מרדיקוביץ באמת חלוץ טוב אבל הוא לא יכול לעשות הכל לבד, וכאשר יש לך את משה ביטון על הספסל ואתה פותח איתו באגף במקום בשפיץ ליד ליד חלוץ שני, אתה אוכל אותה ולכן מרדיקוביץ לא הרשים העונה. עדיין, לפי דעתי דוארטה יחזור למכבי אבל במקום מרדיקוביץ שבנתיים עושה הרושם שהוא בדרך הביתה. בכל זאת, שבעה שערים לחלוץ מרכזי בקבוצה, לא כמות מספקת.
אבי נמני חגג אתמול עם 1000 איש את ברית המילה של בנו עמית. לאירוע המפואר שנרעל במלון דיוויד אינטרקונטיננטל, הגיע מאמנים רבים, כולל נבן ספאחיה ושלחנים מבית"ר ירושלים, מכבי חיפה וכמובן כל אנשי מכבי ת"א. נמני, שנשאל אם יהפוך לאב במשרה מלאה ויפרוש ממשחק פעיל, ענה: "אקבל את ההחלטה בקרוב, כשנסיים אצ העונה הזו. אני אומנם רוצה לפרוש בשיא, אבל בשנה הבאה נהיה באירופה וגם זה חלק מהשיקולים שלי". המאמן אלי כהןף שחזר מחו"ל היישר לאירוע, אמר על נמני: "הוא מדור הנפילים בכדורגל הישראלי, אויל הנפיל הגדול מכולם. הוא צריך לקבל את ההחלטה שלו, להקשיב לגוף וללב שלו. אני מאמין שהוא עוד יכול לתרום גם בעונה הבאה.
אם זה נכון, אז כל אוהדי מכבי תל אביב צריכים למחוא כפיים ללוני הרציקוביץ' על היעילות שבמעשה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx את האמת? אני עדיין בהלם. ג'ון פנטסיל הוא אחד השחקנים הזרים הכי איכותיים ששיחקו פה והאגף הימיני של מכבי תל אביב בעונה הבאה הולך להיות הקטלני ביותר בליגת העל. מיותר לציין שבהיעדרו של יובל שפונגין, הקבוצה כלל לא תפגע הגנתית, משום שג'ון פנטסיל הוא מגן מצוין.
טימטום כאשר יש לך את יובל שפונגין, המגן הימני הטוב בליגה, סתם בזבוז של זר למרות שפינסטיל שחקן מצויין.
למה בזבוז? ג'ון פנטסיל יתופקד כקשר ימיני. זה לא יפגע בכלל בהתקדמות של יובל שפונגין (שאני מסכים איתך לגמרי שהוא הטוב בליגה). השאלה היא האם זה באמת נכון, כי זה נשמע טוב מדי מכדי להיות אמיתי.
אותי יותר מעניין יהיה לראות היכן פנסטיל ישחק כאשר שפונגין כשיר ויפתח כמגן הימני. פנטסיל יכול לשחק גם קשר ימני, אך לטעמי הוא טוב הרבה יותר בתור מגן, מה גם שאני מעריך שלמכבי יהיה שחקן קישור שישחק בעמדה הזאת.(שיבחון?)
קודם כל, ג'ון פנסטיל הוא שחקן מצוין, כולם זוכרים את העונות הטובות שלו במכבי וכמובן הזכיה באליפותף גם בהפועל לא היה לו חסר אבל מרגע שעבר לווסטהאם בקושי ראה דשא. אם פנסטיל יגיע למכבי, זה יהיה מצוין. כמו שכולם אמרו, בואו של פנטסיל יכול לפגוע ביובל שפונגין שכיום הוא המגן הימני הטוב בארץ אבל ברור ששפונגין יועדף על פנסטיל כמגן ימני, זאת אומרת שפנסטיל ישחק כקשר ימני והוא יכול לתרום המון. אבל עדיין, חיפשתי בכמה אתרים ולא מצאתי שום ביסוס לידיעה, כך שבנתיים זה חלום. הייתי מאוד שמח לראות את פנסטיל חוזר למכבי. בוא נתחיל בכך שאם פנסטיל יגיע למכבי בסופו של דבר, שפונגין יהיה השחקן המועדף בעמדת המגן הימני ופנסטיל יהיה מחליפו. עכשיו, אם אבי נמני יפרוש, יוסי שבחון יפתח קבוע בהרכב בעמדה שלו וכך העמדה של הקשר ימני תהיה פנויה. אם נמני לא יפרוש, ידוע שהוא לא ישחק את אותה כמות משחקים וכאשר הוא ישחק, פנסטיל ושבחון יעשו רוטציה, תמיד טוב שיש מחליפים. חוץ מזה, שבחון יכול לשחק גם בשמאל. שוב, לפי דעתי הידיעה לא אמינה, נחכה לתפתחויות בהמשך.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=92146&bz=2
די צפוי, לא תליתי במעבר שלו תקוות רבות אבל עדיין חבל. אם אני הייתי במקום פנסטיל, לא הייתי חוזר אחרי מה שקלינגר עשה לו.
הכל שמועות לא מציאותיות, ג'ון יעזוב את וואסטהאם, אך אם הוא יחזור לישראל זה ממש לא יהיה למכבי, אם כבר זה יהיה להפועל, אך למרות זאת, אני מאמין שהוא יטייל באירופה. נ.ב: בחיים על תאמינו לאתרי ספורט ישראלים!
מוזר שדווקא מארסיי רוצה את אותו. גם למארסיי יש סוג של יובל שפונגין צרפתי, רונאלד זובר. גם הוא מגן ימני, שחקן הנבחרת הצעירה של צרפת, הבקיע מול ישראל את הגול ב1-1 בפלייאוף הזכור לנו לטובה.