קצת אוף-טופיק, אבל אם הייתי אוהד בית"ר לא הייתי מתגאה במערכון של הגשש. אף אחד לא "דוחף" אותכם לעשות כלום. אתם קהל חוליגני וברברי (כן, זאת הכללה), אבל אל תלוננו כשתחטפו רדיוסים על ימין ועל שמאל. לפחות הראית את פרצופך האמיתי בהודעתך האחרונה.
Boateng - אם אתה מצדיק שריפת עסק פרטי של אדם שכל חוטאו היה להקים את הקיוסק שלו, שזה מפעל חייו ומקור פרנסתו, המתחם האימונים של מכבי פתח תקווה, אז צר לי להודיע לך שאתה לא בקו הבריאות. צריכה להעשות כאן חקירה ואם אכן יגלו שאלה היו אוהדי בית"ר ירושלים, הייתי ממליץ בחום לתת מספר דו ספרתי של משחקי רדיוס, או אלי אפילו לעונה שלמה. כנראה שאותם חולי נפש ראו יותר מדי 'קזבלן'.
זה עסק של הלוזונים ואבי לוזוןן פגע באוהדי בית"ר ובקבוצת בית"ר עם העונש הלא צודק שהוא נתן והאיפה ואיפה בה הוא נהג.
שריפת הקיוסק זה דבר מיותר, אבל מבחינתי העניין של מתקן האימונים של פ"ת זה בסדר. -בגלל שכמה אנשים הורסים את המתקן של פ"ת צריך לתת "מספר דו ספרתי של רדיוסים"??? די עם השטויות, אתה לא יכול על כל דבר לתת רדיוס, סגור את טדי וזהו.
אם נתנו לנו ארבעה רדיוסים בפועל, עוד חשמ על תנאי+ שנתיי נקודות על תנאי בגלל שהמשטרה לא פתחה את השערים ב"טדי" אני לא אהיה מופתע משום דבר, ם אם מחר בבוקר יודיעו שנעמוד לדין על כך שאנחנו רוצים לשכור מרפסות מאוהדי אשדוד כדי לצפות במשחק. ואני שוכר אחת כנראה תמורת 500 שקל.
רק שימו לב כשהפועל זרקו רימון עשן למגרש וזה פגע באבוקסיס, הם נענשו בכמה אלפים ובסגירת שער 5 ל-2 מחשקים, וגם זה אחרי דחיית הדיון אין ספור פעמים. פתאום שקורה משהו עם בית"ר - יש אפילו זמן להקדים את הדיון.
פשוט מאוד נשמה: לנו עשו בית דין שדה. יום ראשון עבירה. יום שני העמדה לדין יום שלישי עונש רדיוס לארבעה משחקים, עונש גדול פי ארבעה מדרישת תובע ההתאחדות כל זה בלי לחכות לדו"ח המשטרה שאמור להיות מוגש בנושא. להפועל ת"א? יום ראשון עבירה יום שני מוני הראל מלכלך על אוהדי בית"ר יום שלישי מחליטים שהקבוצה אמורה לעמוד לדין יום רביעי "לא מוצאים זמן להעמיד את הפועל לדין השבוע". ביום ראשון שלאחר מכן יש להם משחק קשה אז חס וחלילה לא נפריע להם, ביום שני הם עייפים אז נראה אולי יותר מאוחר. יום שלישי מקבלים החלטה שמחר יעמדו לדין בשעה 21:00, אחריי חצי שעה של דיון מחליטים שפסק הדין יינתן כשבוע אח"כ. שלושה שבועות מיום העבירה הפועל נענשת ובמה? בכך שהזיזו את אוהדיה משער חמש לשער 11. דרכי טיפול ההתאחדות לכדורגל בעבירות משמעת לשנת 2006/2007 ואז תגידו לי שהכל כשר ולא מסריח.
כואב הלב, אין ספק בכך. הגיע הזמן לחקיקה מסודרת בנושא(ולא המלצות, חקיקה!) ושהעונש יהיה קבוע לכל העוברים ולא לפי מצב הרוח של הדיין או רצונו של היו"ר.
ואני מניח שזה שכמעט הרגתם 2 ילדים תמימים+פציעות של 50 איש נוספים, לא תרם כלל להקדמת הדיון, נכון? חבל שאתם לא קולטים בכלל את התוצאות החמורות של מה שהחוליגנים שלכם עשו.
התוצאות החמורות אירעו בגלל שהמשטרה לא פתחה את השערים ובגלל שהמשטרה וההתאחדות לא יישמו את מסקנות הוועדה שהוקמה בגלל מקרה אמיר רנד. אני מודע למה שעשינו ואני גם מוכן לשלם על זה אבל רוצה שכולם ישלמו בדיוק כמוני ולא שאני אשלם כי אני חלק מאוהדי בית"ר ירושלים ולא חלק מאוהדי בני סכנין וק"ש למקרה זה. חוץ מזה שאתה רוצה לשחק ב"אם"? אז ככה הרימונים בערו מש ליד ראשו של פביאני, אחד מהם לא מתפוצץ על הדשא אלא על הראש של פביאני והוא נהרג, מה אז? איך אתה מסביר להורים שלו שם בארגנטינה שבגלל שבהתאחדות ובתקשורת מאפשרים לקהל "הנאור" לעשות הכל הבן שלהם נהרג והוא רק בן 23?
מספיק כבר עם השטויות האלה! אוהדי בית"ר ניסו לעבור על החוק, ועכשיו הם בעצם מאשימים את המשטרה בזה שנמחצו כמה אוהדים? האשמה של המשטרה היא שהיא העדיפה לאכוף את החוק במקום להציל חיי אדם. אבל על אוהדי בית"ר מוטלת האחריות הישירה למה שקרה - הם אלה שניסו לפרוץ למגרש, בניגוד לחוק, לא המשטרה. מספיק כבר עם ההאשמות, אוהדי בית"ר ניסו בברבריות לפרוץ את הגדרות ולהגיע למגרש, אין להם זכות להאשים אף אחד.
מה שהוא כן צודק..זה המשפט הזה אבל לא דווקא בקשר לקבוצות: בכולם נמצאת המשטרה שאשמה לכל תקרית שיש פה ומאיזשהי סיבה אף פעם אין עונשים על המשטרה, אני לא זוכר יותר מדי אנשי משטרה שננזפו או הודחו מהתפקיד בגלל הפאשלות שהם עשו במגרשים ובתור אחד שאיבטח משחק אחד יחד עם המשטרה הם עושים שם שכונה רצינית.. הגיע הזמן שלוזון יתחיל להזיז עניינים,יותר מדי שקט מהצד שלו והגיע הזמן שיעשה משהו אחד רציני וטוב ולא..זה לא לייבש את הזר החמישי בליגה ולהוריד זר בלאומית,זה כולה שינוי קוסמטי קטן שיכול להזיק יותר מלהועיל,להעיף את המשטרה יועיל הרבה.
שוב, יש הבדל ענק בין לומר שהמשטרה *אשמה* בתקריות לבין לומר שהיא היתה צריכה לפעול אחרת והיתה יכולה לגרום לתוצאות קשות פחות. אבל עדיין, האשמה המוחלטת על האירועים נופלת על מי שגרם להם. מי שניסה לפרוץ למגרש, בין אם זה טדי 2007 או קרית אליעזר לפני מספר שנים, ומי שזורק רימוני עשן וחזיזים. זה כמו שתגידו שאם אני גר קרוב לתחנת משטרה (במקרה) ומישהו פורץ לי הביתה, הרי שהאשמה נופלת על השוטרים ולא על הפורץ.