מכבי ת"א (שוב) אלופת המדינה

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏23/10/05.

  1. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    צר לי לחדש לך אבל הוא מרוויח את הסכום שנקבתי בו במשך 3 עונות .
    כלומר הוא חתום לעוד שניים על סכום שמוער בין 700-800 אלף דולר ואנחנו מדברים על נטו אתה יודע!
     
  2. -=Messi=- Member

    הצטרף ב:
    ‏3/11/06
    הודעות:
    1,134
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ביינום חייב להישאר. הוא התחיל להיות יציב, וששחקן כזה יציב, עוד מגיל צעיר, הוא יהיה הכי טבו באירופה. אני חושב שמכבי חייבת להשאיר אותו כדי לתת לו ביטחון, כי הוא שחקן ברמה גבוהה, ושהוא יצבור את כל הדברים הקטנים שכבר הופכים אותו לשחקן רציני, הוא יהיה המוביל באירופה. מה שכן, למכבי אין הרבה זמן לחכות בשבילו והם צריכים רכז או שוטינג גארד טוב שאפשר לסמוך עליו.


    לא יודע אם זה קשור, אבל באר שבע תהיה בגמר של הטוב מ5 נגד חולון. אני מת שבאר שבע תעלה, אם כל הכבוד לפאנטים של חולון, עדיין לא ראיתם את הקהל של באר שבע. לא מאמין שבאר תצליח לעשות משהו אבל אני מאוד מקווה כי אני רוצה גם איזשהו ריענון
     
  3. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אל תדאג גם אם חולון תזכה בסופו של דבר באליפות הליגה השנייה היא תישאר כמו שקרה העונה.
    הרי ראינו שראש העיר לא מוכן לממן ולתמוך דורסמן (הבעלים/מאמן) אמר שהוא מוכן להביא כ- 250-300 אלף. וברור שזה לא מספיק לתקציב המינימום שעומד על מיל' וזאת הסיבה שהפועל תל אביב תעלה למרות שהיא ירדה פשוט ביזיון קבוצה עם מסורת וקהל כמו של חולון חסרה בליגת העל שלנו פשוט כך!
     
  4. מכבי או מוות!!! Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/06
    הודעות:
    718
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הפועל ירושלים ניצחו 85-83 את בני השרון עם הבאזר.
     
  5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    ירושלים בתקופה משוגעת. מצד אחד מקבלים בראש באשקלון, ומצד שני מנצחים את בני השרון. לפיינל פור אי אפשר יהיה לבוא בצורה כזאת מול מכבי.
     
  6. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה משוגע פה?
    "ניצחו את בני השרון ומפסידים לאשקלון", מי ישמע הם הביסו את בני השרון, בסך הכל ניצחו אותם עם הבאזר, זו לא תקופה משוגעת, תקופה משוגעת זה ניצחון ענק למשל אתמול, הם בכושר לא טוב, נקודה.
     
  7. טריוויה-ספורט Member

    הצטרף ב:
    ‏27/5/06
    הודעות:
    14
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חברים אמנם בני השרון בסוף לא הצליחה לזכות בגביע אחרי שניצחהאת מכבי ת"א בחצי גמר, אבל בשביל זה יש את האליפות.
    בני השרון תתקן אחרי הגמר המעצבן נגד הפועל ירושלים והפעם - ניקח את האליפות !
    השנה האליפות של השרון לא יעזור לאף אחד !
     
  8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האליפות היא בכלל של גלבוע/עפולה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    נו באמת..כאלה דברים לא אומרים אפילו בצחוק אחרת דוד מכבי ודוד הפועל ירושלים ירביצו חזק.
     
  9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,401
    לייקים שהתקבלו:
    4,949
    מין:
    זכר
    הפועל ירושלים כועסת על ערוץ 10:
    נקבע סדר המשחקים בחצי גמר הפיינל פור שיתקיים ב-29 בחודש בהיכל נוקיה. לדרישתו של ערוץ 10, שישדר את המשחקים, המשחק בין מכבי ת"א נגד עירוני נהריה או גליל עליון יהיה המשחק המרכזי, על אף שלכל ברור כי המשחק המרתק יותר צפוי להיות בין הפועל ירושלים לבני השרון, שתי הקבוצות שיסיימו את העונה במקום השני והשלישי.
    ירושלים ובני השרון לא אוהבות את ההחלטה, אך לא נראה שניתן לשנותה. בירושלים חוששים שהקהל שלהם יתקשה להגיע למשחק, שאמור להתחיל ב- 18:15, וגם בבני השרון היו שמחים להיות חלק מרכזי יותר בהצגה.
     
  10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    מזרחי ומכבי מנהלים את הליגה הזאת לבד בכל מובן המילה (זכויות שידור, שיפוט וכו').
     
  11. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מביש... המשחק המעניין ביותר בפיינל פור (אפילו שאני מנסה להיות אופטימי אני לא רואה את מכבי לא מפרקת את בני השרון או את ירושלים בגמר, לצערי...) הוא לא המשחק המרכזי...
    יש לפחות שידור בערוץ הספורט?
     
  12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    לא מאמין שדבר כזה יעבור לספורט 5 לייב. אולי אפילו בערוץ 11 או 10 זה עשוי להיות
     
  13. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    מביש?!? מכבי?!? שמעון?!?

    אתם מקשיבים לעצמכם? ערוץ 10 קנו את הזכויות, ערוץ 10 בדקו (מן הסתם) והחליטו שהמשחק של מכבי יגרור יותר רייטינג - אז הם דרשו (וזכותם המלאה לעשות את זה) שהמשחק של מכבי ישתלב בשעה שבו יותר מתאים להם לשדר. ביג דיל. אפשר לחשוב שבעקבות ההחלטה בני השרון או ירושלים יתחילו את הגמר עם מינוס 10 נקודות.

    אם כבר ביזיון אז הוא של המנהלת שמכרה את הזכויות לגוף שלא מחוייב בשיט לכדורסל ולא הסכים להתחייב לשדר את שני המשחקים. אם כבר ביזיון אז למה דווקא עכשיו ולא בשלושת החודשים האחרונים בהם המנהלת מאפשרת לגוף שמשדר לחמישה בתי אב להחזיק בזכויות השידור?
     
  14. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אותי זה לא מטריד במיוחד, גם כי אין הבדל קריטי בין השדרים של ערוץ הספורט לבין אילו של ערוץ 10(ערוץ הספורט יותר איכותיים, אך לא בהבדלים סטייל צ'רלטון) וגם כי פרט לגמר הפיינל פור הליגה הזאת לא מזיזה לי במיוחד, אך מי שהכי מסכנים הם ערוץ הספורט. בעצם מה מסכנים, פראיירים.

    משלמים כסף לא קטן עבור זכויות השידור, במשך עונה שלמה משדרים כל שבוע את המשחקים הלא מענינים בין עפולה להפועל או ר"ג למכבי, ואת המשחקים הכי איכותיים, ומשחקים שאשכרה יענינו אנשים, הם לא מקבלים(גם אם הם מוכרים את הזכויות למשחקים האלה לזכיינית כמו ערוץ 10, זה לא שווה את זה לטעמי*. הפועל י"ם נגד מכבי ת"א היה בצ'רלטון, גמר הגביע בערוץ 10, וגם הפיינל פור. ואותו סיפור גם בגביע המדינה בכדורגל(העיקר שידרו את נתניה-סכנין בסיבוב ט. רספקט) שאת הגמר הם לא משדרים, עכשי וזה קורה להם גם בליגת האלופות, ערוץ פשוט פתטי.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/5/07
  15. tomer1234 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/07
    הודעות:
    1
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שלום, אני ושותף שלי בעזרה של חברה גדולה בצפון פתחנו אתר ספורט
    האתר חדש והוא ברשת קרוב לארבע חודשים, כיום אנחנו 30 אנשי צוות לערך (כתבים , צלמים, ממליצים מנהלי פורומים ועוד..)
    אנחנו מחפשים אנשי תוכן איכותיים, ממליצים ברמה גבוה ומנהלי פורומים להצטרף לצוות שלנו ולאיכותיים ביותר ישנה אפשרות להתקדם.
    אם זה נשמע לך מעניין ואתה רוצה לדעת עוד פרטים אנא חזור אלי לאיימל
    liorsaya@gmail.com
    ואני אתן לך עוד פרטים

    תודה ליאור אגב אתה מוזמן להתרשם מהאתר www.sportlife.co.il