מכבי ת"א (שוב) אלופת המדינה

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by יוגב אסולין, Oct 23, 2005.

  1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    הדברים בכדורסל מסריחים מהשורש. לא רק בישראל, ברגע שיש דבר כזה "הסכם" עם היורוליג משהו פה מסריח. גם אם מכבי תסיים במקום השישי היא תשחק ביורוליג...

    הכל עשוי בצורה טיפשית בכדורסל האירופי.
     
  2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    האלופה קבועה מראש,היורדות נקבעות לפי התקציב והרצון שלהם ולא לפי המיקום בטבלה,מי שיורדת
    בדרך כלל לא יורדת,זאת שמסיימת שנייה לא חובה שהיא תהיה באירופה,בקיצור שוק זה מחמאה מבחינת ניהול לליגת ה"על" שלנו,אפילו הכדורגל נראה פרפקט ליד הכדורסל וחבל...אם המון עזרה והמון שיפוצים
    אפשר לעשות מהליגה שלנו הרבה,כישרון יש והאמת שגם פוטנציאל קהל.
     
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
  5. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    מכבי ת"א מתפוצצת על ירושלים ומובילה 36:56 במחצית.
     
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,451
    Likes Received:
    5,667
    (איפה הסמיילי המפהק?)
     
  7. Gady Member

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    648
    Likes Received:
    0
    עכשיו ברור מי הולכת להיות אלופה? 33 הפרש כמו כלום. הניצחון בנקודה סתם הטעה אנשים שהיא באמת יכולה לתת פייט למכבי.

    * איזה הטבעה של ביינום. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx
     
  8. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    עלק משחק עונה. מכבי ת"א גדולה על הפועל ירושלים במספר רמות, אם היא הפסידה במלחה זה לא אומר כלום.
    מכבי ת"א הקבוצה הכי טובה בליגה, תמשיך להיות וככל הנראה תזכה באליפות פעם נוספת. קריסת מערכות אצל דן שמיר.
     
    Last edited by a moderator: Apr 27, 2007
  9. BugSniper Member

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    28 נקודות ברבע הראשון.
    28 נקודות ברבע השני.
    27 נקודות ברבע השלישי.
    36 נקודות ברבע הרביעי.

    הפועל י-ם כמעט ולא הצליחה לעצור את מכבי ת"א בכלל. מכבי ת"א בקושי הייתה צריכה להיעזר בוויציץ' כדי לנצח, ועוד סבלה מיום רע יחסית מהקו. חבל שמכבי ת"א ידעה עד עכשיו לדרוס קבוצות חלשות כמו י-ם, ולא קבוצות עדיפות ממנה, פרט למשחק בודד מול צסק"א ביד-אליהו.

    אם מכבי ת"א הייתה מתחברת בזמן, והייתה יציבה יותר, היא הייתה יכולה לנצח את טאו ויטוריה ביד-אליהו, לסיים ראשונה בבית ולהימנע ממפגש די חסר-סיכוי מול צסק"א מוסקבה. במקום זה, היא הייתה פוגשת את אולימפיאקוס המקרטעת של פיני גרשון, שנרמסה ע"י טאו ויטוריה. אולמפיאקוס גם לא ממש יודעת לעשות הגנה, ולכן מכבי ת"א הייתה יכולה לרוץ נגדה ולקחת את הסדרה. ואם, ואם, ואם.. הרבה כאבי ראש למכבי ת"א לקראת העונה הבאה.

    שהרי אם מכבי ת"א תחליף את רוב הקבוצה, הקבוצה החדשה תהיה לא מגובשת וההתרסקות תוכל לחזור. לא קשה לשער שירטין ופליקס בדרך החוצה, ושוויציץ' כנראה ישאר לפחות לעונה הבאה, כמו שכתוב בחוזה שלו. יאסיטיס וביינום שתי חידות, שבמשחקים עד סיום העונה יצטרכו להציג יכולת טובה מאוד על-מנת להישאר במכבי. ביינום שחקן צעיר מאוד, עם יכולות אתלטיות שלא מביישות שחקני NBA ופוטנציאל ענק, ולדעתי זאת תהיה טעות לוותר עליו - אם הוא לא נראה מספיק בשל כדי להוביל את מכבי ת"א לזכייה ביורוליג אז צריך להשאיל אותו לקבוצה אחרת. יאסיטיס לא שחקן מגוון במיוחד, וגם לא יציב, שיודע לקלוע ולא הרבה יותר מזה, ולכן סיכוייו לעזוב יחד עם ספאחיה ולהצטרף אליו בקבוצתו החדשה גדולים. יאסיטיס יצטרך להציג יכולת כמו היום (אם לא באחוזי הקליעה אז לפחות למצוא דרכים אחרות לכפר על כך כמו ריבאונדים), ברוב משחקי מכבי אם הוא רוצה להישאר.

    עמדת הישראלים במכבי ת"א היא לא חידה: כל שחקן ישראלי שמכבי ת"א תרצה יגיע אליה בסוף. מאיר טפירו לא יציב. במקום חגג' יש למכבי את שארפ שכרגע עדיין סוחב. נאור חזר מפציעה ויקח זמן אז שיתאושש. אין שחקן ישראלי בי-ם שמכבי ת"א באמת רוצה.

    החזרת באסטון ושאראס מתבקשת. בנ.ב.א. הם מקבלים הרבה כסף, אבל הקריירה שלהם רק דועכת, והחשש שהם יחזרו פחות טובים משהיו. אבל שאראס קלע נקודה אחת (זה אומר שהוא החטיא מהקו..) מול דאלאס במשחק השני. לא רע בכלל.
     
  10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx
    ניתן לראות זאת בעיקר במשחקים האחרונים בשיפור של ביינום ויסיאטיס אשר בתחילת העונה היה טוב, קלע באחוזים גבוהים משלוש, בטופ סיקסטין ירד באחוזי הקליעה שלו והיה רע מאוד, ורק במשחקים האחרונים הוא מתחיל לחזור לעצמו, כמו גם ביינום שמשחק עם טיפה יותר אחריות.
    לגבי המשחק הערב, ירושלים לא הגיעה למשחק ומכבי הכריעה אותו כבר ברבע הראשון כאשר הפער עמד כבר על כ 12 נקודות.
     
    Last edited by a moderator: Apr 27, 2007
  11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    אני מרוצה שסימאס הביא 6-7 מהשלוש ועוד במשחק חשוב,מקווה שהרווחנו אותו חזרה.
     
  12. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 19, 2002
    Messages:
    6,392
    Likes Received:
    0
    בסופו של דבר ההפרש ממש לא משקף את הבדלי הרמות בין הקבוצות.

    תירוצים? לא, אין. אחרי משחק כזה אין מה להגיד.

    מה שכן בגמר יהיה סיפור אחר לחלוטין. אני רוצה להאמין שששון ויסאיטיס יקלעו באחוזים קצת יותר הגיוניים ושהפועל תעשה הגנה.

    רק שלא יגידו אחרי הגמר משהו כמו "גניבה, מכבי הוכיחה חודש לפני הגמר מי הקבוצה הטובה באמת" וכאלה.

    סבבה, מכבי ניצחה, הביסה, הפועל הושפלה. בעוד חודש סיפור חדש לחלוטין.
     
  13. KirkH Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    13,515
    Likes Received:
    70
    אין מה להגיד? להפסד הזה אין תירוצים - יש לו סיבות ולא מעט כאלה.

    כולן קשורות לקפיצה ולפופיק או לשתן וראש אם תרצו. חגיגות המילניום במלחה והדיבורים לפני המשחק של השחקנים באדום עשו את כל ההבדל. שפעם אחת, פעם אחת האדומים יבואו עם הראש למטה גם אחרי שהם מנצחים את מכבי, זה יהיה סוף האימפרייה.

    אבל לא, בירושלים חייבים לזיין בביצים. גיא פניני השחקן שמיני לאירועים מיוחדים הוא יגיד שהקבוצה שלו באה לתת הצהרה לקראת הפיינל פור... למה לא. לפחות הפעם לירושלים יש מאמן עם ברגים מוברגים בצורה סבירה.
     
  14. מכבי או מוות!!! Member

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    718
    Likes Received:
    0
    אני לא כ"כ מאוכזב מרישולים נאני מניח שאם הקבוצה הייתה משחקת במלחה מול מכבי ת"א התוצאה הייתה יכולה ליהות הפוכה...קשה לנצח ביד אליהו ולא רק להפועל ירושלים.
    אם לאשמתם לב בני השרון אט אט מתקרבים להפועל ירושלים והם מובילים עלינו ב -2 נק' בלבד.
    אפשרי מאוד לקבוצה של אפי לשים במקום ה-2 אני מאמין שאפשר לעצור את מכבי "ביובל" ולקחת 2 נק' חשובות מאוד. אחרי המשחק יש משחק מול הפועל ירושלים במלחה יהיה מאוד קשה לנצח אבל בואו לא נשכח שבמפגש הקודם במלחה לא עשינו להם חיים קלים וזה נגמר 87-85 להפועל ירושלים.
     
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    הפועל ירושלים צריכה לשלוח זר לבני השרון שרק בזכותם יש להם את הגביע, יותר מזה, לא יהיה שום דבר.

    ההפרש משקף מאוד את הבדלי הרמות, נראה מה יהיה בגמר.